Avea, 1500 Çocuğun Dişine Dokundu, Kalbini Dinledi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2021 defa incelendi
  • Puan : star star 26 incelemede 2,04 puan almıştır.

Türkiye’nin en yenilikçi ve en genç mobil iletişim operatörü Avea, Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun (TOSF) desteğiyle hayata geçirdiği FCBEscola Camp Avea Projesi kapsamında, dünyanın yeni futbol yıldızları olma umuduyla seçmelere katılan 1.500 çocuğu ücretsiz sağlık taramasından geçirdi.

Avea’nın desteği ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun koordinasyonunda Van, İstanbul ve İzmir’de yapılan sağlık taramalarında 9-14 yaş grubundaki 1.500 ilköğretim öğrencisine diş ve kalp taraması yapıldı, diş ve kalp sağlığı hakkında bilgi verildi.

FCBEScola Camp Avea Projesi ile geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini, bunu yaparken de gerek beslenme alışkanlıkları gerekse sağlıklı yaşam konusunda onları bilinçlendirmeye özen gösterdiklerini belirten Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun “Dünyanın en ünlü futbol kulübü FCBarcelona işbirliği ile yürüttüğümüz ve TOSF’un desteğiyle gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında Van, İzmir ve İstanbul olmak üzere toplam 3 ilde elemelere katılan 1500 ilköğretim öğrencimize diş ve kalp sağlığı taraması yapıldı. Hepimiz biliyoruz ki sporun vazgeçilmesi sağlıktır. Ancak spor yaparak ve sağlığımıza dikkat ederek verimli ve başarılı olabiliriz. Bu bilinci tüm çocuklarımıza aşılamak istiyoruz. Bu bağlamda Türkiye Okul Sporları Federasyonu desteğiyle gerçekleştirdiğimiz proje ile elemelerimize katılan tüm sporcularımıza kalp ve diş kontrolü başta olmak üzere genel sağlık taraması yaptık. Çocuklarımıza nasıl sağlıklı dişlere ve sağlıklı bir kalbe sahip olunacağını anlattık. Böylesine geniş çaplı bir sağlık taramasını yapmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.




İlgili etiketler : Avea, Fcbescola Camp, Sağlık Taraması,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2021

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler