Decathlon AG2R La Mondiale Bisiklet Takımının İş Ortağı Oluyor

  • 5 ay önce eklendi
  • 201 defa incelendi
Sporun keyfini ve faydalarını daha çok insana ulaştırmayı hedefleyen Decathlon, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 5 yıl boyunca AG2R LA MONDIALE ile birlikte üç bisiklet takımının isim sponsoru olacak.

Decathlon, sporun hayatın bir parçası olduğunu ve bir lüks olmadığını vurgulayan vizyonuyla, 28 bisikletçiden oluşan “DECATHLON AG2R LA MONDIALE Team” WorldTour Takımı, 10 bisikletçiden oluşan “DECATHLON AG2R LA MONDIALE Development Team”, 15 bisikletçiden oluşan “DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19 Team takımlarının 2028 yılına kadar sponsoru oluyor.

Decathlon'un 1 Ocak 2024'te başlayacak olan 5 yıllık sponsorluk anlaşması, AG2R LA MONDIALE bisiklet takımının tarihinde, Vincent Lavenu tarafından kurulduktan 32 yıl sonra yeni bir dönemi işaret ediyor. Van Rysel ise Decathlon'un bisiklet, kask ve gözlük ekipmanlarının üreticisi olarak takıma katılıyor. DECATHLON AG2R LA MONDIALE takımlarının bisikletçileri, bisikletlerinden, kasklarından ve gözlüklerinden sorumlu Decathlon grubunun performans yol bisikleti markası Van Rysel'in uzmanlığı ve bilgi birikimine güvenebilecekler.

Bu ortaklık, dayanışma ve topluluk değerlerini paylaşan iki büyük Fransız şirketinin, cesur bir spor projesi etrafında bir araya gelme arzusunu gösteriyor. Ayrıca Decathlon'un adını, bağlılık, dayanışma ve tutku gibi tanınmış değerlere sahip popüler bir sporla ilişkilendirmesi, mümkün olduğunca çok insanın bisiklet sürme isteğini uyandırmak adına bir fırsat.

DECATHLON ve AG2R LA MONDIALE, aşağıdaki üç takımı desteklemek için bu iddialı projede bir araya gelmiş durumda:

  • Uluslararası büyük yarışlarda mümkün olan en fazla zaferi elde etmeyi amaçlayan “DECATHLON AG2R LA MONDIALE Team” WorldTour takımı;
  • “DECATHLON AG2R LA MONDIALE Development Team” olarak adlandırılan Kıta takımı;
  • Genç takım olan "DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19 Team”.

2024 yılında WorldTour Takımına katılacak olan altı yeni bisikletçi arasında; Bruno Armirail, Sam Bennett, Dries De Bondt, Victor Lafay, Gianluca Pollefliets ve Sander De Pestel yer alıyor. “New Gen” adı altında bir araya getirilen son iki takım ise yarının şampiyonlarını keşfetmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan bir eğitim projesini oluşturuyor.

Bu işbirliği için Decathlon CEO’su Barbara Martin Coppola ise şunları söylüyor: “Bu, Decathlon'un tarihinde gerçekten büyük bir an. 1976'daki kuruluşumuzdan beri, bisikletler evrimimizde ve büyümemizde kilit bir rol oynadı. Dünya çapında milyonlarca çocuk, ilk bisikletini sürmeyi Decathlon ile öğrendi ve milyonlarca yetişkin her gün bisikletlerimizi kullanıyor, bu nedenle şimdi bir World Tour takımının adımız altında, bisikletlerimizle yarışacak olması büyük bir gurur kaynağı. Bu ortaklık Decathlon'un misyonu olan, “MOVE PEOPLE THROUGH THE WONDERS OF SPORT” sloganını tam olarak destekliyor.”



İlgili etiketler : Decathlon,

Haber Sahibi

Decathlon Spor
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Aralık 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Aralık 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2023
  • Trafik

    : 201

Diğer Decathlon Spor Haberleri