Decathlon Trabzon'daki İlk Mağazasını Forum Trabzon AVM'de Açtı!

  • 4 ay önce eklendi
  • 502 defa incelendi
Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon, Trabzon’da ilk mağazasını açtı.

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları devam ediyor. Türkiye’nin 18 şehrinde 46’e ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran ve sporu yaygınlaştırmayı hedefleyen Decathlon, şimdi de Forum Trabzon AVM’de sporseverlerle buluşuyor.

Türkiye'de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon'un Trabzon'daki ilk mağazası, sporseverlere 70'ten fazla spor dalında geniş bir ürün yelpazesi sunarak yeni sporları keşfetme ve deneyimleme fırsatı sağlayacak!

Decathlon hakkında:
46 yıldır sporu herkese ulaşılabilir kılmak için çalışan Decathlon’un sorumluluk ve çevreye duyarlılık en önemli değerlerinin başında geliyor. Decathlon, ürünlerinde kullanılan malzemelerden, mağaza tasarımlarına, üretim tesislerinden tedarik sürecine kadar ekolojik ve sürdürülebilir bir yaklaşım benimsiyor.

Sporu herkes için sürdürülebilir olarak ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını sunması.

Decathlon ayrıca tüketimi azaltacak ve döngüsel ekonomiye katkıda bulunacak ‘İkinci Şans’ uygulaması ve spor ekipmanlarının onarım ve bakımının yapıldığı ‘Decathlon Atölye’ gibi servislerini de Türkiye’de hayata geçirdi.



İlgili etiketler : Decathlon, Forum Trabzon Avm,

Haber Sahibi

Decathlon Spor

İlişkili Marka

Forum Trabzon
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Aralık 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Aralık 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2024
  • Trafik

    : 502
  • İlişkili Markalar

    : Forum Trabzon

Diğer Decathlon Spor Haberleri