Enntepe AVM, 30 Ağustos’ta Açılıyor

  • 9 ay önce eklendi
  • 357 defa incelendi
Konya’nın en büyük projelerinden biri olan Enntepe Alışveriş Merkezi misafirlerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Tepekent Mimarlık tarafından uzun yılların deneyimi ve büyük bir titizlikle hayata geçirilen Enntepe Mall&Office projesi, toplamda 125.000 m² inşaat alanı ve 35.000 m² kullanım alanına sahip. Gerek merkezi konumu gerekse nitelikli mağaza karmasıyla Konya’nın en çok tercih edilen lokasyonlarından biri haline gelmeyi hedefliyor. Enntepe Alışveriş Merkezi, Konyalıların keyifli zaman geçirmeleri için de her türlü imkânı sağlıyor.

Enntepe Alışveriş Merkezi, sadece bir alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. Yediden yetmişe her yaş için yepyeni bir aile mekânı olan alışveriş merkezi, ziyaretçileri ile olduğu kadar bünyesinde yer alan markaları ile de kocaman bir aile oluyor.

Bazı ulusal ve uluslararası markalar Enntepe Alışveriş Merkezi ile ilk kez Konya’ya gelirken, bazı markalar da Konya’daki en büyük ve en yeni konseptli mağazalarını 30 Ağustos’ta Enntepe Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Konyalıların açılışını merakla beklediği Enntepe Alışveriş Merkezi, perakende sektörünün önde gelen markalarının da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Pek çok ulusal ve uluslararası marka, Konya’nın şehir merkezinde yükselen en yeni ve en prestijli projesi Enntepe’yi ilk mağazalarını açmak için tercih ediyor. Aynı zamanda birçok marka da Konya’daki en büyük ve en yeni mağazaları için Enntepe’yi seçtiler. Enntepe, şehre fark katacak birçok özelliğinin yanında, ‘ilkleri' ve ‘enleri’ bir araya toplayan şehir merkezinin en seçkin alışveriş merkezi olma ayrıcalığını da taşıyor.

Modanın ses getiren markaları Ramsey, Nautica, Yargıcı, Ecrou, Gusto; sevdiklerinizle lezzetli yemekler eşliğinde keyifli vakit geçireceğiniz Big Chefs, The Hunger, Huqqabaz; spor giyimin önemli markalarından Sneaks Up; evinizin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceğiniz MR DIY; çocuk ve bebek giyimin önemli markalarından Super Kids ve Baby Mall; evlerin dekorasyonun renk katacak Chakra ve Porland; Konya’da ilk kez Enntepe Alışveriş Merkezi aracılığıyla ziyaretçileriyle buluşacak.  
Enntepe’nin yenilikleri bununla da bitmiyor. Anadolu’nun en büyük aile eğlence merkezi Ennjoy, Enntepe Alışveriş Merkezi’nde yer alacak.

Yaklaşık 5.000 m² alana kurulu, son teknoloji ile donatılmış eğlence ve aktivite alanları ile Anadolu’nun en büyük aile eğlence merkezi Ennjoy, Enntepe Alışveriş Merkezi misafirlerini bekliyor. Her yaş grubuna hitap eden eğlence alanları, kum havuzu, çarpışan araba parkurları, özel gün kutlamaları için oluşturulan Parti Odaları, ebeveynler alışveriş yaparken minik misafirlerimizin keyifli vakit geçirmeleri için hazırlanan ve farklı yaş gruplarına ayrı ayrı hitap eden soft play oyun alanları, tırmanma duvarları, dev trambolin parkları ve VR odaları ile Ennjoy şehrin en büyük ve en yeni eğlencesi olacak.

Yönetim ve kiralama hizmetleri Value Solutions Partners tarafından yürütülen Enntepe Mall & Office Konya’ya büyük değer katacak.



İlgili etiketler : Enntepe Avm, Konya Enntepe Avm, Enntepe Avm Mağazaları,

Haber Sahibi

Enntepe AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ağustos 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Ağustos 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2023
  • Trafik

    : 357

Benzer Haberler

  • Favori Kuyumculuk Favori Kuyumculuk Konya Mağazasını Açtı

    Favori Kuyumculuk Konya Mağazasını Açtı

    Favori Kuyumculuk, Konya Merkez'de Yeraltı Çarşısında yeni açtığı mağğaza ile mağaza sayısını 60'a yükseltti. Türkiye'nin en büyük altın takı üreticilerinden Favori Kuyumculuk, Türkiy...
    15 Ocak 20115055 defa incelendi
  • Sbarro Sbarro Türkiye'deki 90. Restoranını Konya'da Açtı

    Sbarro Türkiye'deki 90. Restoranını Konya'da Açtı

    TAB Gıda bünyesine 2007 yılında katılan ve nefis İtalyan lezzetlerini müşterileri ile buluşturan Sbarro Türkiye’deki restoran sayısını Konya Kent Plaza AVM ile 90’a çıkardı.    &n...
    21 Kasım 20122449 defa incelendi
  • Konya Kentplaza AVM Konya Kentplaza AVM'nin Yeni Müdürü Funda Olgun Oldu

    Konya Kentplaza AVM'nin Yeni Müdürü Funda Olgun Oldu

    Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Yönetim hizmetleri Avm Mfi Partners tarafından yürütülen Kentplaza’nın ...
    28 Ocak 20142435 defa incelendi
  • M1 Merkez Konya AVM M1 Merkez Konya AVM Konya Çocuk Festivali 2017

    M1 Merkez Konya AVM Konya Çocuk Festivali 2017

    Konya Çocuk Film Festivali, Temmuz ayında M1 Konya Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla buluşacak. Festivalde çocuklar için eğitici, eğlendirici birçok faaliyet yer alacak. Ayrıca çocuklara sürp...
    3 Temmuz 20174501 defa incelendi
  • NT Mağazaları NT Mağazaları Aynı Ayda 9 Mağaza Açtı

    NT Mağazaları Aynı Ayda 9 Mağaza Açtı

    15 Milyon Kitap Sattı Aynı Anda 9 Mağaza Açtı Türkiye'nin önde gelen kitapevi ve kırtasiye zincirlerinden NT , 1.5 milyon lira yatırım yaparak aynı anda 9 yeni mağaza açtı ve 10 mağazan...
    18 Mart 20114614 defa incelendi