Avea ile LG Güçlerini Birleştirdi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2277 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 3,71 puan almıştır.
Dünya markası LG ve Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea gururla sunar: İşte üstün özelliklere sahip Avea L Bello!

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle farklı alanlarda stratejik ortaklıklar yaparak pazardaki rekabet gücünü artıran mobil iletişimin Türkiye’deki lokomotifi Avea; tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics ile önemli bir işbirliğine imza attı. Türkiye’de bir ilke imza atan bu işbirliği ile LG L Bello, Türkiye’de Avea L Bello adı ile satılacak.
 
Avea L Bello gerçek bir Avealı
Avea ve LG işbirliğiyle sunulan Avea L Bello, LG’nin Türkiye’de ilk kez operatör işbirliğiyle hem donanımsal hem de yazılımsal olarak ürettiği ilk akıllı telefon olurken, Avea’nın da üretici ve operatör markasını taşıyan ikinci cihazı oldu.
 
Avea’nın özel ara yüz ve programlarının da ön yüklü olduğu Avea L Bello, 5 inç’lik büyük ekranı ve uzun batarya ömrüyle, kullanıcıların akıllı telefonda aradığı en önemli iki özelliğe de sahip. Ön kamera ışığıyla özçekim meraklılarına karanlıkta bile kendi fotoğraflarını çekebilme imkanı da sunan cihaz aynı zamanda Gesture Shot özelliğiyle kullanıcının herhangi bir tuşa basmak zorunda kalmadan, yalnızca elini ön kameraya doğru açarak fotoğraf çekebilme gibi ayrıcalıklı özelliklere de sahip.
 
Minimal tasarımı, 8 megapiksel kamerası ve yüksek performans sağlayan dört çekirdekli işlemcisiyle de iddialı olan Avea L Bello, aynı zamanda ön yüklü Avea uygulamalarıyla da müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Özel bir arayüz ve yazılımla “Avealı’laştırılan” cihaz; Avea Lig ve Avea Müzik’te Avealılara özel ücretsiz kullanım hakları da sunuyor.
 
Avea L Bello, ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların cebinde!
Kullanıcılar beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip Avea L Bello’ya, 699 TL peşin fiyatla 24 ay taksitle ayda 1 TL’den başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle sahip olabilecek.
Kampanya kapsamında satın alanlara, Avea Lig servisi 1 ay, AveaMüzik MüzikÇalar Maxi Paketi’nin ise 3 ay boyunca hediye edileceği Avea L Bello, Avea İletişim Merkezleri ve bayilerinde satışa sunuluyor.
 
Dehşan Ertürk: “Bu tür işbirlikleri karşılıklı know-how aktarımı açısından çok önemli”
Avea olarak kendi alanının en iyi markalarıyla işbirliğine gittiklerine dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk; “Avea olarak, alanında en iyi kurumlarla işbirliğine gidiyoruz. LG ile yaptığımız bu işbirliği de onlardan biri… Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden LG ile bu iş birliğimiz sayesinde Avea müşterileri en yeni akıllı telefonlara en cazip koşullarla sahip olabilecek.
 
Bugüne kadar farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz müşteri teklifleri, cihaz portföyü ve Türkiye’nin 81 ilinde sağladığımız 2 kat hızlı mobil internet sayesinde, akıllı cihaz penetrasyonundaki liderliğimizi yüzde 48’lik bir oranla 13. çeyreğe taşımayı başardık. Şimdi ise bu alana hizmet edecek yeni stratejik işbirliğimizi LG ile hayata geçiriyoruz” dedi.
 
Calvin Cho: “Teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea’yla işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz
LG Electronics olarak son dönemde mobil iletişim pazarında aktif olarak yer aldıklarını ve bu şekilde de hızla çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise şunları söyledi; “LG ile ‘Yapabileceklerinin Sınırı Yok’ ilkesi kapsamında her zaman tüketicilerimize diğer alanlarda olduğu gibi mobil yaşamda da fayda sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak arzusundayız.
 
LG Electronics Türkiye olarak yerel işbirliklerimizle gücümüzü pekiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin yenilikçi ve öncü operatörü Avea ile yapılan bu birliktelik de bizim için büyük önem taşıyor. Akıllı telefon pazarındaki teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea ile olan işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz. Avea L Bello gelişen akıllı telefon pazarında iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için çok uygun bir ürün.” 

Avea L Bello hakkında
Arka Tuş:
LG’nin kendine özgü minimalist tarzını yansıtan Avea L Bello’da, tüm yan tuşlar ortadan kalkarak yerini tek bir sezgisel arka tuşa bırakıyor. Bu tuş, ayrıca tek bakışta önemli bilgileri görmek için bir de hızlı pencere içeriyor.
5.0 ” Ekran: Avea L Bello; 5 inçlik ekranıyla kullanıcılara, öz çekim ve videolarının keyfini doyasıya çıkarabilme imkânı veriyor.
2.540 Mah Batarya: Sınıfının en büyüğü olan 2.540 Mah. batarya, bitmeden gün boyu çalışacak bir performans sunuyor.
KnockCode™: Ekranın üzerinde her hangi bir noktaya tıklayarak doğrudan ana ekrana tek adımda erişme özelliği. Üstelik kullanıcı gizliliği de 86 bini aşkın parola kombinasyonuyla çok daha güvende.
Ön Kamera Işığı: Kullanıcıya, ekranı flaş olarak kullanarak karanlıkta dahi kendi fotoğrafını çekebilme lüksü sunuyor.
Gesture Shot: kullanıcı ön kameraya doğru elini açtığında etkin hale gelen bu özellik, yumruk yaptığında zamanlayıcıyı
çalıştırarak kullanıcıya poz verebilmesi için dilediği kadar zaman tanıyor.
Dokun&Çek: 8 MP Kamera, ekran üzerinde herhangi bir yere dokunulduğunda otomatik olarak odaklanmayı düzeltip diyaframı çalıştırıyor.
Quad Core İşlemci: 1.3 Ghz Quad Core İşlemci, Avea L Bello’ya daha güçlü ve daha akıllı bir telefon özelliği kazandırırken, cihazın takılmasını önlüyor.

Teknik Özellikler:
 -5 inç dokunmatik ekran
-8MP arka kamera, 1MP ön kamera
-Dört çekirdekli 1,3 GHz işlemci
-Android Kitkat
-8GB ROM / 1GB RAM
-138.1 x 70.6 x 10.7mm
-2540 mAh Pil
-Siyah, Beyaz Renk Seçeneği

Ön Yüklü Avea Uygulamaları
-Avea Bulutt
-Avea Güvenlik
-Avea Online İşlemler
-Tivibucep Avea
-Avea Oyun
-Avea Lig
-Avea Mobil Dergi
-Avea Seyahat
-Avea NBA
-Avea Müzik



İlgili etiketler : Avea L Bello, Avea, Lg, Cep Telefonu, Avea L Bello Özellikleri,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Kasım 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 2277

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler

  • Avea Gençlerin Yeni Platformu; Avea Woops

    Gençlerin Yeni Platformu; Avea Woops

    Avea, Türkiye’deki 15 milyon genci, sınırsız iletişim ve sosyalleşmenin adresi olacak “Woops” markasının çatısı altında buluşturuyor. Gençlik segmentindeki yüzde 30’a yakın payıyla genel paz...
    29 Kasım 20132604 defa incelendi
  • Avea Avea'nın Yeni Söylemi, Yeni Reklam Filmiyle İzleyicilerle Buluştu

    Avea'nın Yeni Söylemi, Yeni Reklam Filmiyle İzleyicilerle Buluştu

    Çeşitliliği ve hayatın tüm renklerini logosuna eklediği yeni sembolle ifade etmeye başlayan Avea, yeni söylemi “Hayat Değişir Avea’yla”yı anlatan reklam filmini de izleyenlerin beğenisine su...
    22 Haziran 20137970 defa incelendi
  • Avea HTC One M9 Mart Sonunda Avea'da

    HTC One M9 Mart Sonunda Avea'da

    HTC’nin Barselona’da düzenlenen GSMA etkinliğinde tanıttığı merakla beklenen HTC One M9, Mart sonunda Avea satış noktalarında Avea’ya özgü fırsatlarla yerini alacak. HTC’nin yeni amiral gemi...
    9 Mart 20152312 defa incelendi
  • Avea Avea, iPhone 4S Kampanyası Yok Sattı!

    Avea, iPhone 4S Kampanyası Yok Sattı!

    Avea İletişim Merkezleri ’nde cazip seçeneklerle müşterilere sunulan iPhone 4S , 16GB modeli 115 TL, 32GB modeli için 133 TL ve 64GB modeli için ise 151 TL’lik fiyatlarlarla 24 ay s...
    19 Aralık 20113138 defa incelendi
  • Avea Avea, Blackberry Z10 İçin Ön Talep Toplamaya Başladı

    Avea, Blackberry Z10 İçin Ön Talep Toplamaya Başladı

    Avea, BlackBerry 10 işletim sistemine sahip BlackBerry Z10 için web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başladı. Avea’da peşin fiyatı 1.899 TL olarak belirlenen BlackBerry Z10, birbirinden a...
    18 Şubat 20131455 defa incelendi