Yılbaşı Televizyon Programları ve Eğlenceleri 2013

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3550 defa incelendi
  • Puan : star star star star 84 incelemede 3,96 puan almıştır.
2012 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı...

Yılbaşı gecesi evlerinde televizyon başında kutlayacaklar için televizyon kanaları ev sevilen dizleri ve yarışamalarını Yılbaşı özel bölümüyle bu akşan ekranlara getirecekler.


ATV
ATV Ekranlarında yılbaşı özel programı saat 20:00'da Alemin Kralı Yılbaşı Özel Programı ile başlayacak..
Alemin Kralı Yılbaşı özel Bölümünde Aslan ve Asalet yılbaşı gecesi için 'en güzel partiyi kim yapacak' yarışına girerler. Asalet büyük bir otelin balo salonu ile anlaşıp bütün ailesini burada toplayıp Aslan'ı yalnız bırakmayı planlar. Aslan ise dükkanına müşteri olarak gelen Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk ile samimi olunca onları evine davet eder. Bütün Kıral ailesi şarkılarla, türkülerle ve tombala gibi oyunlarla yılbaşına girer. Asalet ise Aslan'ın duygusal mesajı karşısında evine, çocuklarının yanına döner.

Saat 22:45'de ise Kenan Işığın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yılbaşı özel bölümü ile ekranda olacak.

2012 yılının son yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programında bu akşam daha önce yarışmış, başarılı ödüller kazanmış ve sosyal medyada çok konuşulmuş yarışmacılar ekrana geliyor.

Bu özel bölümde ikili yarışacak yarışmacılar, kazandıkları para ödülünü Türk Kızılayı ve Zihinsel Engelliler tedavi ve rehabilitasyon merkezine bağışlayacaklar.

KANAL D
Kanal D Ekranlarında Yılbaşı Programı Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel bölümüyle başlayacak...
 
Kanal D yılbaşı akşamına sevilen dizisi Yalan Dünya yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak. Ünlü sanatçı Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla coşacak ekip üyeleri ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak. Yalan Dünya yılbaşı akşamı 20.00'de Kanal D'de ekranlarında olacak.

Show TV
Show TV ekranlarında Yılbaşı eğlencesi saat 20:00'da behzat uygur'un sunduğu Yaparım Bilrisin Yarışması Yılbaşı Özel Bölümü ile ekranlarda olacak...

Star TV
Star TV yılbaşı gecesi sevilen yarışma Programı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümü ekranlarda olacak. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye'de bu defa ünlüler düello yapacak ve yarışacak. Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'dan oluşan jüri üyeleri, yüzleri yine sahne dönük olarak bu defa ünlü isimleri dinleyecek.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel böülümünden sonra sevilen dizi 1 Kadın 1 Erkek Yılbaşı özel bölümü yayında olacak. Bir Erkek Bir Kadın'dan özel bölüm ve Orhan Gencebay'la Bir Ömür konseri de ekrana gelecek.

NTV
Star TV'de yayınlanan 'Eyvah Düşüyorum' yarışması yılbaşı akşamı özel programıyla NTV'de olacak.

Eyvah Düşüyorum'da bu defa ünlü isimler yarışacak ve soruları bilemedikleri takdirde yarışmanın meşhur çukuruna düşecekler.

TV8
Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş’ın sunacağı yılbaşı özel eğlencesinde birbirinden sürpriz isimler ekrana çıkacak. Seda Sayan ise birbirinden özel konuklarıyla TV 8 ekranlarında olacak.

Kral Pop TV
Sıla, Aydilge, Murat Dalkılıç, Ferhat Göçer, Emre Aydın, Berkay ve Gökhan Türkmenin akustik konserlerini ekrana taşıyacak.

Kral Pop TV Geleneksel Nişantaşı Yılbaşı Partisine bağlanarak canlı yayına geçecek Kral Pop Yılbaşı özel yayını; sonrasında Kral Pop Radyo ve Kral Pop Tv nin medya sponsoru olduğu Ankaradan Bengü ve Hadise, İstanbuldan Murat Boz ve Ozan Çolakoğlu, Gülşen, Emel Sayın ve Nukhet Duru ve İzmirden Tan konserlerine bağlantılarla devam edecek.
Saatler yeni yılı gösterdiğinde ise Jon Bon Jovi, Amy Winehouse, Taylor Swift, Black Eyed Peas, Mariah Carey, Sting, Tupac Shakur, Lady Gaga, Rihanna, Björk, Beyonce ve David Garret gibi dünya starlarının konserlerinden görüntüler yayınlanacak.





İlgili etiketler : Yılbaşı Tv Programları, Yılbaşı Yayın Akışı, Show Tv, Kanal D, Atv, Ntv Kral Tv, Yılbaşı 2013, Yılbaşı, Yılbaşı Eğlencesi,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Ocak 2013
  • Trafik

    : 3550

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    2014 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Kanal D, SHOW TV, Fox TV, Star TV, TRT 1, TV 8, ATV, CNBC-E v...
    30 Aralık 20133629 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi 2019 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    2019 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. 2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Show...
    31 Aralık 20182142 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    En sevdiğiniz sanatçılar Yılbaşı gecesinde evinize konuk oluyor, şarkıları ve eğlenceli showlar ile yılbaşı gecenize renk katacaklar... Yılbaşını evde geçirecek olanlar televizyon kanal...
    31 Aralık 2022740 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    2018 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... 2018 Yılına evinde girecekler için TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV özel programlar h...
    30 Aralık 20172305 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2017

    Yılbaşı Televizyon Programları 2017

    2017 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyic...
    30 Aralık 20164507 defa incelendi