Yılbaşı Televizyon Programları 2017

  • 7 yıl önce eklendi
  • 4504 defa incelendi
  • Puan : star star 334 incelemede 2,22 puan almıştır.
2017 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı...

Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyiciyi ekranlara çekmeye çalışacak.

Tarkan ve Nilüfer Konserleri, Ünlülerin katılımıyla gerçekleşecek Ses Yarışması, Diva Bülent Ersoy'un da yarışacağı Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışması, komedi programları ve yılbaşı özel programları ile evler şenlenecek, ekran başındakiler keyifli bir akşam geçirebilecek.

Kanal D
Kanal D‘nin 2017 yılbaşı akşamında ilk özel programı Ufuk Özkan’ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel bölümü olacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı özel bölümünde ünlüler eşleriyle birlikte katılacak.  Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri olacak. Ayrıca Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak söyleyecekleri şarkılarıyla güzel anlar yaşatacak.

Kanal D’de Beyaz Show’un yılbaşı bölümü de ekranlara gelecek. Bant olarak çekilen Beyaz Show’da ünlü isimle konuk olacak ve Kanal D seyircisi 2017’ye bu programla girecek.

Yayın Akışı
19:45 BEN BİLMEM EŞİM BİLİR YILBAŞI ÖZEL
01:00 Beyaz Show
03:15 Yeni Yılın İlk Çekilişi

TV8
TV8’de O Ses Türkiye’de ünlüler yarışacak

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecek.

Yayın Akışı
20:00 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Show TV
Güldür Güldür özel bölümüyle yayınlanacak. Güldür Güldür yılbaşında da yine izleyenleri kahkahaya boğacak.

Yayın Akışı
20:00 Güldür Güldür Show Çocuk
22:00 Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel
00:30 Yılbaşı Özel Konseri (Cengiz Kurtoğlu , Yıldız Tilbe , Coşkun Sabah , Muazzez Ersoy , Ümit Besen , Zara, Selami Şahin, Linet, Hakan Altun, Yeşim Salkım, Serkan Kaya, Koray Avcı, Tan Taşçı, Kıraç, Kutsi, İntizar, Halil Sezai ve Seksendört'ün bulunduğu 18 ünlü isim, klasikleşmiş Ahmet Selçuk İlkan eserlerini yorumluyor. Saba Tümer, Vatan Şaşmaz, Ayşe Egesoy ve Halit Kıvanç'ın sunumunu yaptığı gecede geçmişten bugüne en güzel Ahmet Selçuk İlkan şarkıları hep bir ağızdan söyleniyor.)
02:00 Klip Show 2017

Star TV
Star TV’de Tarkan konserinden önce ise TV’de ilk defa yayınlanacak olan Kaçma Birader isimli Türk filmi ekrana gelecek.

Star TV ekranlarında megastar Tarkan evinize konuk olacak. Tarkan’ın yılbaşı gecesi için Türk Sanat müziği ağırlıklı olarak hazırladığı özel repertuvarlı konseri 2 saat sürecek. Tarkan, Türk sanat müziğinin en güzel 12 şarkısını seslendirecek. İşte o şarkılar: Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız), Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme, Söyleme Bilmesinler, Enginde Yavaş Yavaş, Nasıl Geçti Habersiz, Kadehinde Zehir olsa, Veda Busesi, Sevmekten Kim Usanır, Islak Daha Islak Öp Beni, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Zeytin Gözlüm ve Kara Bulutları Kaldır Aradan.

Yayın Akışı
21:15 Kaçma Birader - Film
23:15 Tarkan Yılbaşı Özel Konseri
01:15 Zeki Müren'in Unutulmaz Şarkıları

TLC TV
CNBC-E’nin kapanmasıyla birlikte yayına geçen yeni kanal TLC’de ise bir yılbaşı klasiği olan Victoria’s Secret Fashion Show ekranlarda olacak.

Yayın Akışı

00:00 Victoria's Secret Fashion Show

TRT1
Trt ekranlarında sevilen dizi "Seksenler" yılbaşı özel bölümü ile ekranlarda olacak.

22:00 Seksenler Yılbaşı Özel

NTV

Yeni albümünde unutulmaz klasikleri yorumlayan Nilüfer, bu albümün ilk konseriyle NTV'de olacak. "Seni Kimler Aldı"dan "Yazık"a, "Hoş Görsen"den "Memleketim"e, "Unut"tan "Gönül Yareler İçinde"ye en sevilen şarkılar bu kez Nilüfer yorumuyla izleyiciyle buluşacak.



İlgili etiketler : Yılbaşı Televizyon Programları, Yılbaşı Programları 2017, Yılbaşı Tv Programları, Televizyon Yayın Akışı, Show Tv, Star Tv, Trt 1, Tv 8, Atv, Kanal D, Yılbaşı Programı, Yılbaşı Yayını,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Aralık 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Ocak 2017
  • Trafik

    : 4504

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    2014 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Kanal D, SHOW TV, Fox TV, Star TV, TRT 1, TV 8, ATV, CNBC-E v...
    30 Aralık 20133629 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi 2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. 2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Sho...
    31 Aralık 20206007 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    2018 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... 2018 Yılına evinde girecekler için TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV özel programlar h...
    30 Aralık 20172305 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. Yılbaşı eğlencesini aile ve arkadaşları ile evinde geçirenlerin...
    31 Aralık 20191562 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi 2019 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    2019 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. 2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Show...
    31 Aralık 20182142 defa incelendi