Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1629 defa incelendi
  • Puan : star star star 65 incelemede 2,8 puan almıştır.
Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar.

Yılbaşı eğlencesini aile ve arkadaşları ile evinde geçirenlerin tercihi olan Televizyon yılbaşı programları, bu yıl da eğlencenin adresi olacak...

2020 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Fox TV, Star TV özel programlar hazırladı. TV 8 Ekranlarında sevilen Yarışma programı "O Ses Türkiye", ATV Ekranlarında sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" ünlü isimlerin katılımıyla yer alacak. Star TV ekranlarında Siber Can ve Ümit Besen 'in sunumu ve ünlü isimlerin katılımıyla "Yılbaşı Gazinosu" ve Yılbaşı Konseri, Kanal D Ekranlarında Çocuklar Duymasın, Yılbaşı Özel Bölümü, TRT 1 Ekranlarında sevilen sizi "Ege'nin Hamsi" yılbaşı özel bölümü ile ekranlarda olacak.

TRT 1 - Kalk Giderim Dizisi Yılbaşı Özel Bölümü Saat 21:00
TRT 1 ekranlarında her cumartesi izleyiciyle buluşan Kalk Gidelim dizisi, yılbaşı gecesi çok özel bir bölümle ekranlara gelecek. Ümit Besen, Hande Yener, İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş dizinin konuğu olacak.

TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim, yılbaşı gecesinde çok özel bir bölümle ekranlara geliyor.

Hande Yener, Ümit Besen, İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş, beğenilen şarkılarını "Kalk Gidelim" dizisinde TRT 1 seyircileri için seslendirecek. Yılbaşı gecesi, TRT 1 izleyicileri müziğe doyacak.

TV8 - O Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel Bölümü

Bu yılbaşı, TV8 ekranlarında yine eğlencelerin en güzeli yaşanacak! 2019 “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” ile karşılanacak.

Jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de sevdiğimiz ünlüler programda yer alacak. Bu senenin en çok dikkat çeken isimleri ise Afra Saraçoğlu, Oğulcan Engin, Tuvana Türkay, Max Kruse, Fırat Aydınus, Louris Karius, İbrahim Büyükak olacak.

Kanal D - Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Saat 20:00
Çok Güzel Hareketler 2, yılbaşında herkesi eğlendirecek bir bölümle ekrana geliyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yılbaşı özel bölümünün konukları ise Demet Akbağ, Gülben Ergen, Ümit Besen, Suzan Kardeş, Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'ın başrol oyuncularından Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, sevilen şarkıcı Ersay Üner ve daha bir çok isim yılbaşı özel bölümünde buluşuyor.

ATV
20:00 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Bölümü
Dünyanın en çok seyredilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümüyle yeni yıl heyecanı yaşanacak.

Show TV
Saat 20:00Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel
Ali Sunal'ın sunduğu eğlence programı Yılbaşı Özel Programı ile Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Star TV
20:15 - Organize İşler 2 Sazan Sarmalı (Film)
Organize İşler Sazan Sarmalı, Yılmaz Erdoğan'ın 2019 yılında hem yönetip hem de başrolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikâyesinin anlatıldığı aksiyon-komedi filmi televizyonda ilk kez yılbaşı akşamı ekranlarda olacak.

22:50:  Kimler Geldi Kimler Geçti Fikret Şeneş Şarkıları
Piyasaya çıktığı günden itibaren büyük ilgi gören “Fikret Şeneş Kimler Geldi Kimler Geçti” saygı albümü için biraraya gelen sanatçılar, bu kez Darülaceze sakinlerinin yüzünde bir tebessüm oluşturmak için sahneye çıkacak. Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun üstlendiği programa birbirinden ünlü sanatçılar, #eNguzelhediye için mesajları ve şarkılarıyla renk katacak.

FOX TV
20:00 - Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel Bölümü
İlker Ayrık'ın sunduğu Fox'un sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım, 31 Aralık Salı 2019 yılbaşı akşamı özel bölümüyle ekranda olacak.

Erdal Özyağcılar, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hande Soral ve Ayça Erturan Yaparsın Aşkım'ın yılbaşı özel bölümünde konuk olarak yarışacak.



İlgili etiketler : Yılbaşı Televizyon Programları, Yılbaşı Programları 2020, Yılbaşı Tv Programları, Televizyon Yayın Akışı, Show Tv, Star Tv, Trt 1, Tv 8, Atv, Kanal D, Yılbaşı Programı, Yılbaşı Yayını,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 5 Ocak 2020
  • Trafik

    : 1629

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    2014 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Kanal D, SHOW TV, Fox TV, Star TV, TRT 1, TV 8, ATV, CNBC-E v...
    30 Aralık 20133668 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    2018 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... 2018 Yılına evinde girecekler için TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV özel programlar h...
    30 Aralık 20172363 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    2016 yılına evinde girecekler için televizyon kanalları birbirinden güzel programlar hazırladı. Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyiciyi ...
    31 Aralık 20154561 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    En sevdiğiniz sanatçılar Yılbaşı gecesinde evinize konuk oluyor, şarkıları ve eğlenceli showlar ile yılbaşı gecenize renk katacaklar... Yılbaşını evde geçirecek olanlar televizyon kanal...
    31 Aralık 2022780 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi 2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. 2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Sho...
    31 Aralık 20206053 defa incelendi