Yılbaşı Televizyon Programları 2023

  • 1 yıl önce eklendi
  • 724 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
En sevdiğiniz sanatçılar Yılbaşı gecesinde evinize konuk oluyor, şarkıları ve eğlenceli showlar ile yılbaşı gecenize renk katacaklar...

Yılbaşını evde geçirecek olanlar televizyon kanallarının onlar için hazırladığı özel yılbaşı programlarıyla, eğlenecekler. 31 Aralık Cumartesi akşamında TV8, ATV, Kanal D, Star TV, Show TV, TRT 1 ve FOX TV, Yılbaşı Özel programlarıyla en sevdiğiniz sanatçıları sizlerle buluşturacak.

TV8
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023
TV 8 ekranlarında sevilen yarışma programı "O Ses Türkiye yılbaşı Özel bölümüyle ekranlarda olacak. Seda Sayan, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Yıldız Tilbe'nin Jüri koltuğunda oturacağı Yılbaşı özel programında Neslihan Atagül & Kadir Doğulu, Danla & Cemal Can, Ayça Ayşin Turan, Büşra Pekin, Hafsanur Sancaktutan, Talat Bulut, Selin Şekerci, Selçuk Yöntem, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Nilsu Berfin Aktaşı ve Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler performanslarını sergileyecekler. Gecede ayrıca Eser ve Berfu Yenenler, Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyecek.

Stra TV
İbo Show Yılbaşı
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, yılbaşı gecesi ekran başındaki seyircisine eşsiz bir müzik seyri sunacak. İbo Show yılbaşı bölümüne; Gülben Ergen,  İrem Derici, Arabesk müziğin en sevilen sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu Mahmut Tuncer, Şafak Sezer konuk olacak.

Show TV
Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel
Show Tv ekranlarının sevilen komidi programı Güldür Güldür Show ekranlara gelecek. 'Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümünde Sagopa Kajmer-Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan konuk olacak.

FOX TV
Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Elçin Afacan’ın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filmi, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Ardından “Ata Demirer Gazinosu” saat 22.00’de, FOX izleyicilerinin evine konuk olacak. Mizah ve müziği buluşturan “Ata Demirer Gazinosu"nda Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip komedyen Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek.

Programda Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getirecek.

Kanal D
Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel
Sibel Can, Hüşnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sevilen müzik programı "Şarkılar Bizi Söyler" yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak.

31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'de başlayacak olan programda Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini ve Tanyeli yılbaşı gecenize renk katacak.

ATV
Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programına Oktay Kaynarca, Sefo ve Hülya Avşar konuk oluyor.

TRT 1
Gönül Dağı Yılbaşı Özel
2023 Yılbaşı akşamı saat 20:00'de  TRT'de Gönül Dağı Yılbaşı Bölümü yer alacak. Geçmiş yıllarda TRT ekranlarında yer alan sanatçıların bulunduğu programlar tekrar yayınlanacak. Saat 00.15'te TRT 1'de ekranlara gelecek olan "1'de Nostalji" programında 1970, 80 ve 90'lı yılların unutulmaz şarkılarının yer aldığı "Yeni Yıl Nostaljisi" programı yılbaşı günü izleyiciyle buluşacak.



İlgili etiketler : Yılbaşı Televizyon Programları, Yılbaşı Programları 2023, Yılbaşı Tv Programları, Televizyon Yayın Akışı, Show Tv, Star Tv, Trt 1, Tv 8, Atv, Kanal D, Yılbaşı Programı, Yılbaşı Yayını,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Aralık 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Ocak 2023
  • Trafik

    : 724

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    2014 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Kanal D, SHOW TV, Fox TV, Star TV, TRT 1, TV 8, ATV, CNBC-E v...
    30 Aralık 20133618 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    2016 yılına evinde girecekler için televizyon kanalları birbirinden güzel programlar hazırladı. Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyiciyi ...
    31 Aralık 20154484 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. Yılbaşı eğlencesini aile ve arkadaşları ile evinde geçirenlerin...
    31 Aralık 20191541 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi 2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    2021 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. 2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Sho...
    31 Aralık 20205991 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    Yılbaşı 2018 Televizyon Programları

    2018 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... 2018 Yılına evinde girecekler için TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV özel programlar h...
    30 Aralık 20172287 defa incelendi