2019 Yılbaşı Gecesi Televizyon Programları

  • 5 yıl önce eklendi
  • 2128 defa incelendi
  • Puan : star star star 51 incelemede 3,41 puan almıştır.
Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar.

2019 Yılına evinde girecekler için TRT1, TV 8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV özel programlar hazırladı. TV 8 Ekranlarında sevilen Yarışma programı "O Ses Türkiye", ATV Ekranlarında sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" ünlü isimlerin katılımıyla yer alacak. Star TV ekranlarında Siber Can ve Ümit Besen 'in sunumu ve ünlü isimlerin katılımıyla "Yılbaşı Gazinosu" ve Yılbaşı Konseri, Kanal D Ekranlarında Çocuklar Duymasın, Yılbaşı Özel Bölümü, TRT 1 Ekranlarında sevilen sizi "Ege'nin Hamsi" yılbaşı özel bölümü ile ekranlarda olacak.


TRT 1

20:00 Ege'nin Hamsisi
Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren gönüllerde taht kuran Ege’nin Hamsisi, 31 Aralık yılbaşı akşamı muhteşem bir finalle TRT 1 izleyicilerine veda edecek.

Sevilen dizinin finalinde, Karadeniz’in sevilen grubu Koliva, Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Sümer Ezgü ve Pop Müziğin sevilen sanatçısı Güliz Ayla’nın konserleri yer alacak.

ATV

20:00 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Bölümü
Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı Türkiye’nin en çok izlenen ve dünyanın en çok para kazandıran bilgi yarışması “KİM MİLYONER OLMAK İSTER” yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak.

Saat 20:00 de başlayacak programda, yılbaşına özel Kendi dallarında Türkiye’nin en başarılı kadın sporcuları yarışacak. Sümeyye Boyacı, Çağla Büyükakçay, Yasemin Adar, Sabriye Şengül gibi kadın sporcuların konuk olacağı yarışmada ödül kazanması durumunda, kazanılan ödüll Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağışlanacak.

Kanal D

20:00 Çocuklar Duymasın Yılbaşı Özel Bölümü
Kanal D ekranının sevilen dizisi "Çocuklar Duymasın" yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. 

Taş Fırın Haluk ve Meltem, yılbaşını Gönül ve Tuna’nın davetiyle onların evinde kutlamaya karar verir. Yılbaşı akşamı ev sahipliği yapacak Gönül ve Tuna hemen parti organizasyonuna başlar. Bunu duyan Sultan ve Rıza da hemen rakip bir yılbaşı partisi organize eder. Sultan ve Rıza, Haluk ve Meltem’in kendi yılbaşı partilerine gelmesini istemektedir. Ama Haluk ve Meltem, Gönül ve Tuna’ya söz verdiği için ortalık karışır. Gönül ve Tuna da, Sultan ve Rıza da Haluk ve Meltem’i paylaşamaz. Haluk ve Meltem yılbaşı akşamı boyunca türlü bahanelerle iki ev arasında mekik dokur.

Show TV
Saat 20:00 Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel
Çocuktan Al Haberi'nin fenomen ufaklıklarıyla gülüp, Aleyna Tilki ve Kibariye'nin şarkılarıyla coşacaksınız! Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle bambaşka bir yılbaşı eğlencesine davetlisiniz!

Saat 21:45 Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel
Ali Sunal'ın sunduğu eğlence programı Yılbaşı Özel Programı ile Show TV ekranlarında zileyici ile buluşacak.

Star TV
20:00 Yılbaşı Gazinosu
Sibel Can'ın şarkılarıyla renklendireceği gecede Ümit Besen, Koray Avcı ve Buray şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Saat 22:00 Yılbaşı Konseri
Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu “Star Yılbaşı Konseri”nde birbirinden yıldız isimler yer alacak.

Demet Akalın, Emel Sayın, Cengiz Kurtoğlu, Ebru Yaşar, Zerrin Özer, Zara, Rubato&Ziynet Sali, Safiye Soyman, Çağatay Akman, Rober Hatemo, Elif Kaya, Merve Özbey, Berkay Şahin, Mehmet Erdem, Fettah Can ve birbirinden ünlü isimler, Ahmet Selçuk İlkan şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Türkiye’nin sesleri, en güzel yorumları, Star’ın yılbaşı ekranında yer alacak.

TV 8
20:00 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel
Bu yılbaşı, TV8 ekranlarında yine eğlencelerin en güzeli yaşanacak! 2019 “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” ile karşılanacak.

Jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak!
Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş ve Ezgi Eyüboğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

“O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de muhteşem isimler ve jüri üyeleri sahnede, izleyenler ise ekran başında geri sayım yapacak!

Birbirinden ünlü isimlerin sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de 2019’u, müzik, kahkaha ve eğlence ile TV8 ekranlarında karşılamaya hazır olun!



İlgili etiketler : Yılbaşı Televizyon Programları, Yılbaşı Programları 2019, Yılbaşı Tv Programları, Televizyon Yayın Akışı, Show Tv, Star Tv, Trt 1, Tv 8, Atv, Kanal D, Yılbaşı Programı, Yılbaşı Yayını,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Aralık 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Ocak 2019
  • Trafik

    : 2128

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    Yılbaşı Televizyon Programları 2014

    2014 yılını evinde televizyon başında karşılayacaklar için bu senede TV kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Kanal D, SHOW TV, Fox TV, Star TV, TRT 1, TV 8, ATV, CNBC-E v...
    30 Aralık 20133618 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2017

    Yılbaşı Televizyon Programları 2017

    2017 yılına Evde girecekler için televizyon kanalları birbirinden eğlenceli programlar hazırladı... Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyic...
    30 Aralık 20164469 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Televizyon 2020 Yılbaşı Programları

    Yeni Yıla evinde geçirecekler, bu gece televizyon kanalları yılbaşı özel yayınları ile yılbaşı coşkunuza ortak olacaklar. Yılbaşı eğlencesini aile ve arkadaşları ile evinde geçirenlerin...
    31 Aralık 20191542 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    Yılbaşı Televizyon Programları 2023

    En sevdiğiniz sanatçılar Yılbaşı gecesinde evinize konuk oluyor, şarkıları ve eğlenceli showlar ile yılbaşı gecenize renk katacaklar... Yılbaşını evde geçirecek olanlar televizyon kanal...
    31 Aralık 2022725 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    Yılbaşı Televizyon Programları 2016

    2016 yılına evinde girecekler için televizyon kanalları birbirinden güzel programlar hazırladı. Yılbaşı Gecesi kannallar sevilen dizi ve yarışmalarının Yılbaşı Özel bölümleriyle izleyiciyi ...
    31 Aralık 20154484 defa incelendi