Kipa Artık İzmir'lilerin Kapısında!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2191 defa incelendi
  • Puan : star star star star 70 incelemede 4 puan almıştır.
Perakende zinciri Kipa, mağazalarında sunduğu birinci sınıf hizmet kalitesini internete taşıyor. Ocak ayı sonundan itibaren 12.000 çeşit ürün, “Kipa Kapımda” hizmetiyle İzmirli tüketicilere hem zamandan hem de bütçeden tasarruf yapma imkanı sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri  Kipa, İzmir’deki müşterilerine internet  alışveriş rahatlığını ve  kolaylığını, Kipa kalitesi ve çeşitliği ile birleştirerek sunuyor. “Kipa Kapımda” adlı internet sitesi, Ocak ayı sonunda İzmirli müşteriler ile buluşuyor.

12.000 farklı ürün sunan Kipa Kapımda servisiyle, müşterilerin bir tıkla internetten seçtiği ürünler,  kalite, tazelik ve gıda standartları alanında özel eğitim almış internet servis ekibi tarafından seçiliyor.

Bu özenli seçimden sonra, ürünler Kipa için özel olarak hazırlanmış ve son teknoloji ile donatılımış, soğutucu ve dondurucu dolapları olan Kipa Kapımda kamyonları ile  müşterinin kapısına geliyor.  Kipa’nın bir parçası olduğu Tesco’nun Avrupa’daki diğer operasyonlarında da kullanılan bu araçlar, gerek donmuş gıda, gerek taze ürünleri özenle müşteriye ulaştırıyor.

Kipa CEO’su Jeff Adams, “Ege’nin en köklü perakendecisi olarak bilinen Kipa, müşterilerine çok kanallı alışveriş imkanları  sunmaya devam ediyor.  21 yaşımızda, müşterilerimizin sadakatine bir teşekkür olarak sanal market uygulamasını da hizmete açıyoruz,” dedi.

İzmir’in, Türkiye genelinin üstünde internet kullanıcısına sahip bir şehir olduğuna değinen Adams, “Teknolojiyi yakından takip eden İzmirli müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, gerçekten özenle tasarlanan, her detayı ayrı ayrı düşünülen bir sanal alışveriş sistemi yarattık,” diye ekledi.

Adams, müşterilerin internet alışverişinde gelen ürünün kalitesi ve kendilerine ulaştığındaki tazeliği konusunda hassasiyetini bildiklerini belirterek, bu yüzden de “adeta kendi elinizle seçmişcesine” özenli seçimler yapacak “müşteri alışveriş elemanı” kadrosu istihdam ettiklerinin altını çizdi.

Özellikle çalışan müşteriler açısından önemli olan teslimat zamanı ise, müşteri tarafından iki saatlik aralıkla belirleniyor.

Kipa Kapımda online alışveriş sitesi, önce Kipa çalışanları tarafından kullanılarak, onların tecrübeleri doğrultusunda müşteriye sunulacak.


İlgili etiketler : Kipa, Market, Online Alışveriş, Kipa Alışveriş, Market Alışverişi,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 2191

Diğer Kipa Haberleri

Benzer Haberler

  • Markafoni İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da Artırıyor

    İnternetteki Özel Alışveriş Kulüpleri Mağazalardaki Satışları da

    Yurtdışında yapılan bir araştırmaya göre özel alışveriş kulüpleri markaların sadece internet üzerindeki satışlarını değil, mağazalardaki satışlarını da artıyor. Türkiye’nin ilk ve lider öz...
    22 Mart 20116243 defa incelendi
  • Gurunzi Yeni Bir Özel Alışveriş Kulübü - Gurunzi.com

    Yeni Bir Özel Alışveriş Kulübü - Gurunzi.com

    Her geçen gün bir yenisinin ortaya çıktığı özel alışveriş külüplerine farklı bir konsept ile Gurunzi.com katıldı. Gurunzi.com'da takip ettiğiniz ünlülerin tavsiye etmiş olduğu ürünleri %5...
    5 Mart 20123708 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi!

    Kadınlar Online Alışverişi Sevdi Yılın ikinci Webrazzi Gündem toplantısında konuşan Hepsiburada Genel Müdürü Aytuğ İğneli, “Türkiye’de son bir yılda 1,5 milyon kadın ilk online alışveriş...
    18 Mart 20114515 defa incelendi
  • N11.com Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Ramazan Ayında Online Alışveriş Saatleri Değişti

    Online alışverişin ‘açık pazarı’ n11.com’un verilerine göre Ramazan ayında en çok alışveriş öğle ve sahur saatlerinde yapıldı. Ramazan alışverişlerinde gıda ürünlerinin yanı sıra kozmetik ve...
    8 Ağustos 20132299 defa incelendi
  • Limango Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi Limangotech ile Başladı

    Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi Limangotech ile Baş

    limango , özel alışveriş dünyasındaki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce açılan limangoKIDS’ten sonra şimdi de teknoloji meraklılarını buluşturacak limangoTECH, “p...
    21 Mart 20114342 defa incelendi