Kipa, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Sürprizlerle Kutladı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1966 defa incelendi
  • Puan : star star star star 15 incelemede 4,47 puan almıştır.
Kipa, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutladı. Kipa, mağazalardaki özel indirimlerin yanı sıra Aile Kulüpleri ve Toplum Elçilerinin düzenlediği etkinlikler ile öğretmenlerin yanındaydı.

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, her sene olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çeşitli aktivite ve sürprizlerle kutladı.

Bu özel günde öğrenciler öğretmenlerine çiçek götürebilsin diye Kipa 22, 23 ve 24 Kasım tarihlerinde tüm mağazalarında çiçek ve bitkileri indirimli fiyatlardan satışa sundu. Kipa da öğretmenlere 24 Kasım günü mağazalarındaki kasalarda öğretmenlere karanfil vererek teşekkür etti.

Mesailerinin bir kısmını gönüllü işlere ayıran Kipa Toplum Elçileri de bu özel günde öğretmenlerin yanındaydı. Ankara’daki toplum elçileri 10 okuldaki özel eğitim sınıfı eğitmenlerine çiçek götürürken Marmaris’teki mağazada öğretmenlere kahvaltıda ağırlandı organize etti.

Kipa Aile Kulüpleri ise 24 Kasım haftası boyunca İngilizce, ahşap boyama pastacılık, halk oyunları gibi alanlarda Kipa müşterilerine kurs veren Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ve eğitmenleri ile birlikte pasta keserek kutlama yaptı.

Kipa, öğretmenine kendi elleriyle yaptığı bir hediye vermek isteyen öğrencilere de destek oldu. Öğrencilerin Kipa Forum Bornova Aile Kulübü, “Öğretmenime Hediye Hazırlıyorum – Kokulu Taş Atölyesi”; Keşan Aile Kulübü de ‘Öğretmenime Hediye Hazırlıyorum – Çiçek Buketi Yapım Atölyesi‘ düzenledi. Kipa Mersin Aile Kulübü ise 20-24 Kasım tarihleri arasında Dekoratif El Sanatları Sergisi ile kutlamalara katıldı.

Aile Kulüpleri’nin bu yılki son Öğretmenler Günü etkinliğine ise Kipa Yalova Aile Kulübü imza atacak. Yalova Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Öğretmenler Günü’nü 27 Kasım Cuma günü vereceği konser ile kutlayacak.

EĞİTİME YIL BOYU DESTEK
Özel günlerinde öğretmenlerin yanında olan Kipa yıl boyunca da farklı etkinlikler ile eğitime destek verdi. Çalışma saatlerine toplum hizmetini dahil eden ilk perakendeci olan Kipa’nın Toplum Elçileri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Kızılay, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), Çocuk Esirgeme Kurumu ortak etkinlikler düzenlerken ve destek talebinde bulunan devlet okullarına da yardım elini uzattı. Toplum Elçileri 2015’in Mart ayından bu yana 111 proje ile Türkiye genelinde 15 bin kişiye yardım eli uzattı.



İlgili etiketler : Kipa Aile Kulüpleri, Kipa, Öğretmenler Günü,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1966

Diğer Kipa Haberleri

Benzer Haberler

  • Kipa Balçova AVM VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    Kipa AVM’lerdeki keyifli alışveriş deneyimi, İzmirli komedyen VefVef’in çocuklara özel sihir ve komedi gösterisiyle devam ediyor. Kipa’nın tatil sonrası okula dönen miniklere diğer sürprizi ...
    30 Eylül 20152250 defa incelendi
  • Çikolata Sepeti Öğretmenler Günü'ne Özel Atatürk Motifli Hediyeler, Cikolatasepeti.com’da

    Öğretmenler Günü'ne Özel Atatürk Motifli Hediyeler, Cikolatasepet

    cikolatasepeti.com, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü unutmadı ve öğretmenlere özel, anlamlı bir hediye kampanyası hazırladı. cikolatasepeti.com, öğretmenlerine çikolata hediye etmek isteyenler i...
    14 Kasım 20123362 defa incelendi
  • Kipa Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Perakende zinciri Kipa, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İzmir’de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Karabağlar Çamlık Kipa Süpermarket, kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ve cazip ka...
    6 Mart 20142529 defa incelendi
  • Akyaka Park AVM Sinan Akçıl Öğretmenler Günü'nde AkyakaPark'ta

    Sinan Akçıl Öğretmenler Günü'nde AkyakaPark'ta

    Akyaka Park Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarında Sinan Akçıl'ı sevenleriyle buluşturuyoruz. Öğretmeni, öğrencisi, genci, yaşlısı herkes Akyaka Park Avm'de ünlü ses s...
    17 Kasım 20182205 defa incelendi
  • Tergan Deri Öğretmenler Günü Tergan'la Kutlayın!

    Öğretmenler Günü Tergan'la Kutlayın!

    Sezonun önde gelen trendlerini koleksiyonuna yansıtan Tergan, Öğretmenler Günü’nde her zevke hitap etmeyi başarıyor. Ayakkabı ve çanta takım kombinleriyle zahmetsiz şıklık sunan marka, renk ...
    21 Kasım 20142322 defa incelendi