8 Eylül Dünya Okuma Günü Kipa Mağazalarında Kutlanacak

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1952 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4,08 puan almıştır.
Kipa, 8 Eylül Dünya Okuma Günü’nü mağazalarında yer alan ve sayıları 800’e veren kitap seçenekleriyle kutluyor. Kipa, yıl boyu düzenlediği imza günleriyle de müşterilerinin kültürel alandaki ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürüyor.

Perakende zinciri Kipa, sunduğu zengin ürün çeşitliliğiyle müşterilerinin her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Her yıl imza günlerinden konserlere çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Kipa, mağazalarındaki kitap reyonlarıyla da edebiyata düşkün müşterilerini sevindiriyor.
Büyük ölçekli Kipa mağazalarında, yerli ve yabancı romanlardan farklı alanlardaki bestseller’lara yaklaşık 800 çeşit kitap bulunuyor. Yeni kitaplar da piyasaya çıktıkları ilk gün, diğer kitabevleriyle aynı anda Kipa mağazalarında yerini alıyor ve mağaza girişlerinde müşterilerin dikkatine sunuluyor.
Son ayların en çok satanları arasında yer alan yetişkinler için boyama kitapları ise müşterilerin kolayca ulaşabilmesi ve tüm çeşitleri bir arada görebilmesi için özel bir alanda sergileniyor ve indirimli fiyatlardan satılıyor. Farklı türlerden kitapları tek fiyatla sunan sepetler ile çocuklar için hikaye kitapları da Kipa müşterilerinin ilgisini çeken seçenekler arasında.

Kitap okumanın başlıca hobileri arasında yer aldığını ve Kipa mağazalarındaki kitap reyonlarıyla gurur duyduğunu belirten CEO Bill O’Neill, “Tüm müşterilerimizin Dünya Okuma Günü’nü kutluyorum. Mağazalarımızda yalnızca yerli yazarlar eserlerini değil, çok satan uluslararası eserleri de müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ayrıca sık sık düzenlediğimiz imza günleriyle, müşterilerimize en sevdikleri yazarlarla bir araya gelme şansı sunuyoruz” şeklinde konuştu.



İlgili etiketler : 8 Eylül Dünya Okuma Günü, Kipa,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 1952

Diğer Kipa Haberleri