Hepsiburada Premium Avantajları

  • 1 yıl önce eklendi
  • 777 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
Hepsiburada Premium ayrıcalıklarından ayda 9,90 TL’ye yararlan!

Türkiye'de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium, üyelerine yüzde 3 Hepsipapel kazancı, hediye BluTV ve ücretsiz kargo gibi çok sayıda avantaj sunuyor.

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan Hepsiburada.com yıllardır en avantajlı alışveriş fırsatlarını kullanıcılarına sunuyor. Yenilikçi kampanyaları ve uygun fiyatlı ürün seçenekleriyle bilinen Hepsiburada dijital alışveriş denildiğinde akla gelen ilk isim. Online alışveriş deneyimini yıllardır geliştiren ve değiştiren Hepsiburada, sektöre de bu sayede yön veriyor. Hepsiburada, birçok kişiyi online alışverişin rahatlığıyla tanıştırırken, gelişen teknolojiye de her zaman ayak uyduruyor. Ürün çeşitliliği, uygun fiyat seçenekleri, avantajlı kampanyalar, sürpriz indirimler ve hızlı teslimat gibi birçok yeniliğe sahip olan Hepsiburada, bu hizmetleri her geçen gün daha da ileriye taşımak için çalışıyor. En iyi ürünlere en üst düzey müşteri memnuniyeti ile kısa sürede ulaşmanız Hepsiburada’nın sayesinde mümkün oluyor.

Teknolojik cihazlardan ev ve yaşam ürünlerine, oto aksesuarlarından girişimci kadınların emeklerine kadar birçok farklı seçeneği size sunan Hepsiburada, avantajlı seçeneklere anında ulaşmanızı sağlıyor. Birçok alternatifi bir arada rahatlıkla inceleyebileceğiniz platformu sağlayan Hepsiburada, dünyanın en ünlü markalarını parmaklarınızın ucuna getiriyor. Size sunduklarını her geçen gün yenileyip bir üst noktaya taşıyan Hepsiburada avantajlı fırsatları ile biliniyor.

Değişimlerin öncüsü olan Hepsiburada şimdi de yepyeni bir hizmetle karşınızda: Hepsiburada Premium. “Hepsi burada başlar” söylemiyle bu yolda yeni bir rota belirleyen Hepsiburada, sizi sadece alışverişi değil tüm hayatınızı kapsayan bir deneyim dünyasıyla tanıştırıyor. Baştan sona yenilenen bir hizmet anlayışıyla karşınıza çıkan Hepsiburada hazırladığı bu yeni nesil dünyada ihtiyacınız olan pek çok şeye yer vermeyi amaçlıyor. Titiz bir çalışmanın sonucu olan Hepsiburada Premium hizmeti baştan sona tamamen sizin için dizayn ediliyor.

Hepsiburda Prime Üyelerine özel Avantajlara Bakacak Olursak;

- Hepsiburada'nın en avantajlı hizmeti Hepsiburada Premium'a, kredi kartlarından otomatik olarak çekilecek aylık 9,90 TL karşılığında dileyen herkes üye olabiliyor.

- Hepsiburada Premium'un avantajlar ve fırsatlar dünyasına adım atanlara sunulan ayrıcalıklardan ilki 'yüzde 3 Hepsipapel Kazancı'ı olarak öne çıkıyor.

- Hepsiburada Premium üyeleri bu sayede Hepsiburada, Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat alışverişlerinde, belirli limitler dahilinde harcadıkları miktarın yüzde 3'ünü Hepsipapel olarak geri kazanıyorlar.

-  Hepsiburada Premium üyeleri, 25 TL üzeri tüm siparişlerinde ücretsiz kargo imkanından faydalanabiliyor.

- Üyeler, market siparişi teslimatları için de herhangi bir ücret ödemezken, 'Kapında İade' ve 'Randevulu Teslimat' gibi hayatı kolaylaştıran hizmetlere de ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Üyeler, Hepsiburada'dan satın alınan mobilyalar ve araç lastiklerinin montaj hizmetlerinden de ücretsiz faydalanıyor.

-  Hepsiburada'dan aldığın seçili elektronik ürünleri, %50 indirimli fixpack paketleri ile garantiye ek onarım güvencesine alabilirsiniz.

- Bunların yanı sıra Hepsiburada müşterileri, Premium üyelikleri boyunca mevcut paketi aylık 34,90 TL olan BluTV’nin zengin içeriğine hediye olarak ulaşabiliyor.




İlgili etiketler : Hepsiburada, Hepsiburada Premium, Hepsiburada Premium İndirim, Avantaj,

Haber Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Temmuz 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Temmuz 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2022
  • Trafik

    : 777

Diğer Hepsi Burada Haberleri

Benzer Haberler

  • ACity AVM Doraemon ve Arkadaşları Acity Premium Outlet'te!

    Doraemon ve Arkadaşları Acity Premium Outlet'te!

    Doraemon ve arkadaşlarının yer aldığı sahne gösterisinde minik izleyiciler Doraemon'un müzik, dans ve macera dolu dünyasına bir yolculuk gerçekleştirecekler. Çocuklar 27 - 28 - 29 Ekim ...
    24 Ekim 20181731 defa incelendi
  • ACity AVM Acity Premium Mini Cooper Çekiliş Sonucu

    Acity Premium Mini Cooper Çekiliş Sonucu

    Acity'nin Büyük Hediyesi Mini Sahibini Buldu! ECE Türkiye tarafından yönetilen ACity Alışveriş Merkezi'nin 1 Kasım 2018- 3 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlediği 2018 Model Mini Coope...
    8 Mart 20191956 defa incelendi
  • ACity AVM Acity Premium Mercedes CLA 200 Çekiliş Sonucu

    Acity Premium Mercedes CLA 200 Çekiliş Sonucu

    Acity Premium Outlet'ten Mercedes Otomobil Kazanan Talihli belli oldu... 1 Mayıs - 1 Ekim tarihleri arasında Acity Premium Outlet AVM'den 150 TL'lik alışveriş yapanlar arasında düzenlenen ç...
    6 Ekim 20172095 defa incelendi
  • Samsung Samsung Premium House; Zamanın Ötesinde Tasarımlar

    Samsung Premium House; Zamanın Ötesinde Tasarımlar

    Dijital cihazlar alanındaki inovasyon konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., Berlin'de düzenlenen IFA 2013'te kişiye özel tasarlanan lüks ev sistemi “Samsung Premium H...
    21 Eylül 20131149 defa incelendi
  • Hepsi Burada Karne hediyeleri En İyi Fiyatlarla Hepsiburada.com'da

    Karne hediyeleri En İyi Fiyatlarla Hepsiburada.com'da

    Yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için elektronik ürünler ve spor malzemeleri gibi karne hediyeleri hepsiburada.com'da hızlı teslimat güvencesiyle satışa sunuluyor. Hepsiburada açıklaması...
    19 Ocak 20171458 defa incelendi