Samsung Premium House; Zamanın Ötesinde Tasarımlar

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1148 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 3,75 puan almıştır.
Dijital cihazlar alanındaki inovasyon konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., Berlin'de düzenlenen IFA 2013'te kişiye özel tasarlanan lüks ev sistemi “Samsung Premium House”u tüketicilerinin beğenisine sundu. IFA 2013’te sergilenen tanıtım sırasında ziyaretçiler, dünyanın lider tasarım mobilya şirketleri B&B Italia ve Arclinea ile yapılan işbirliği sonucunda tasarlanan ve dekore edilen kullanıma hazır mutfak, oturma odası ve çamaşır odasından oluşan “premium” bir ev ortamını deneyimleme imkanı buldu. Samsung Premium House'ta, Samsung'un en yeni ev aletleri görücüye çıkarken, hem genel olarak evler hem de mutfaklara özel olarak geliştirilmiş özellikleri deneyimlemek için kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu.

Samsung Electronics Co. Ltd.'nin Tüketici Elektroniği Başkanı ve CEO'su Boo-Keun Yoon, "Tüketiciler bugün yalnızca içinde yaşadıkları bir alan değil, aynı zamanda içinde zaman geçirmekten gurur ve keyif durdukları yerler talep ediyorlar" dedi ve ekledi: "Samsung, tüketicilere daha keyifli bir yaşam için ilham veren ev cihazları ile tasarım arasında mükemmel bir denge buldu. Yeni perspektifler sunarak ve ev inovasyonu ile tasarım alanlarında yeni trendler belirleyerek, ev eğlence sistemlerini yeniden tanımlıyoruz."dedi.

Samsung Premium House’ta, Samsung marka en yeni buzdolapları, ankastre fırınlar, mikrodalga fırınlar, klima, hava temizleyici, elektrikli süpürge ve çamaşır makinesiyle donatılmış olan 272 metrekarelik mutfak, oturma odası, yemek odası ve çamaşır odasından oluşan mükemmel bir atmosfer yaratıldı.Bu projede, kadınların hayalindeki mükemmel evi oluşturmak için Samsung ev aletleri ile donatılmışoturma alanları ve mutfak bölümleri dünyanın en önemli tasarım ve mobilya markaları olan B&B Italia ve Arclinea ile birlikte dekore edildi.

Samsung Premium House’ta katılımcılar premium yaşam tarzını deneyimleme fırsatı bulurken, Samsung Club des Chefs kampanyasının üyeleri ise dünyanın önde gelen gastronomi deneyimini şanslı konuklara aktarma fırsatı buldu. Üç kez Michelin yıldızı kazanan ünlü Fransız şef Eric Trochon, Samsung Premium House'un mutfağında birbirinden lezzetli yemekler hazırladı.

Samsung'un uluslararası mutfak alanındaki liderlerle yaptığı işbirliği, şeflerin uzmanlıklarının, Samsung'un kendi uzman ekipleriyle entegre edilmesi açısından sektörde bir ilki temsil ediyor. Bu işbirliği, yeni mutfak aletleri serisinin ilk ürün geliştirme aşamalarından, testlerinin yapılmasına ve nihai üretim aşamalarından geliştirme ve piyasaya sürmeye kadar geçen süreçlerin tamamını kapsadı.

Ayrıca Samsung Club des Chefs, Samsung'un yeni sosyal medya sitesi (www.samsungclubdeschefs.com) gibi farklı kanallar üzerinden, tariflerin, tekniklerin ve püf noktalarının paylaşılmasıyla evde yemek yapmayı da teşvik ediyor.



İlgili etiketler : Samsung, Premium House,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2013
  • Trafik

    : 1148

Diğer Samsung Haberleri