Vatan Bilgisayar Silivri Vatan Notebook ve Balıkesir Hiperstore Mağazaları Açılıyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 7388 defa incelendi
  • Puan : star star star star 120 incelemede 3,62 puan almıştır.
Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, 15 Nisan 2011 Cuma günü açtığı Dudullu Hiperstore açılışının ardından aynı hafta içinde 2 mağaza birden açmaya hazırlanıyor. Mağaza açılışlarında hız kesmeyen Vatan Bilgisayar, 21 Nisan 2011 Perşembe günü Silivri Vatan Notebook, 22 Nisan 2011 Cuma günü ise Balıkesir Hiperstore'u teknoloji severlerin hizmetine açacak.

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye’deki öncüsü Vatan Bilgisayar, 2011 yılı  hedefi doğrultusunda mağaza açılışlarında hız  kesmiyor.  Aynı hafta içinde bir gün arayla iki mağaza birden açacak olan Vatan Bilgisayar, 21 Nisan Perşembe günü Silivri Notebook, 22 Nisan 2011 Cuma günü Balıkesir Hiperstore açılışıyla birlikte Türkiye genelinde mağaza sayısını 39 'a çıkaracak.

Türkiye'de ilk kez uygulanan bir konsepte sahip olan ve 14 marka 140 notebook çeşidi  ile dikkat çeken Vatan Notebook'un ülke çapındaki 18'inci mağazası Silivri Notebook Mağazası’nın açılışına özel fiyatlarla televizyondan cep telefonuna, notebook’dan fotoğraf makinesine, yüzlerce çeşit ürün teknoloji tutkunlarına satışa sunulacak. 21 Nisan 2011 tarihinde Vatan Silivri Notebook açılışının hemen ardından,  22 Nisan 2011 Cuma günü açılacak olan ve 1200 m² kapalı alanda hizmet verecek olan Vatan Balıkesir Hiperstore’da ise yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesi açılışa özel fiyatlarla teknoloji severlerle buluşacak.

1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan, teknoloji severleri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren Vatan Bilgisayar, iki mağaza ile birden teknoloji tutkunlarına merhaba diyecek.




İlgili etiketler : Vatan Bilgisayar, Silivri Vatan Notebook, Vatan Bilgisayar Balıkesir, Mağaza Açılışı, Açılış, Vatan Balıkesir Hiperstore,

Haber Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Nisan 2011
  • Trafik

    : 7388

Diğer Vatan Bilgisayar Haberleri

Benzer Haberler