Vatan Bilgisayar Ankara Ümitköt Hiperstore Açıldı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 10841 defa incelendi
  • Puan : star star star 141 incelemede 2,87 puan almıştır.
“Teknoloji Vatan’dan Alınır” Sloganıyla Öne Çıkan Vatan Bilgisayar’ın Ankara’ya Yatırım Atağı Devam Ediyor. Bilgisayardan Cep Telefonuna, Televizyondan Led Ekrana, Fotoğraf Makinesinden Kameraya Kadar Teknoloji İle İlgili Her Türlü İhtiyaca, Uygun Fiyatları Ve Cazip Kampanyaları İle Cevap Veren Vatan Bilgisayar’ın Ankara’daki Altıncı Teknoloji Hiperstore’u Ümitköy’de Açıldı. Vatan Bilgisayar, Ümitköy Hiperstore Açılışına Özel Ankara’lılara 20-22 Ocak Tarihleri Arasında %25 İndirim Ve World İle Axess Card’lara 10 Taksit Fırsatı Sunuyor.

Ankara’lıların teknolojiye olan ilgisi her geçen gün yeni yatırımlarla gelişiyor. Türkiye’yi ilk kez “Teknoloji Hiperstore” kavramı ile tanıştıran Vatan Bilgisayar, Ankara’da mağaza atağına devam ediyor. Teknoloji severlere bilgisayar, cep telefonu, televizyon, Led ekran, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi, led mum gibi ev teknolojisi ürünleri de sunan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 46. Ankara’daki 6. mağazasını Ümitköy’de hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar, Ankara’lılara 20-22 Ocak tarihleri arasında Ümitköy Hiperstore açılışına özel sadece bu mağazada geçerli olacak tüm ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuyor. Bilgisayardan eğlence teknolojisine, profesyonel teknoloji ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar her türlü teknoloji ihtiyacı için Ankara’lılara sunulacak bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece iki gün geçerli olacak.

Perakende sektöründe bir çok ilk’lere imza atan ve özellikle yaratıcı, cazip kampanyalarıyla dikkat çeken Vatan Bilgisayar, 28 günde dört mağaza açarak 2012 yılına hızlı bir giriş yaptı. Her hafta bir mağaza açarak ayda dört Vatan Bilgisayar mağazasını hizmete sokma hedefi koyan marka; Türkiye’nin her noktasını teknoloji ile tanıştırmayı amaçlıyor. Ankara mağazasının ardından İstanbul’da Bağcılar ve Ümraniye ile Tekirdağ’da Çorlu mağazalarını 21 gün içinde açacak olan Vatan Bilgisayar, böylece perakende sektöründe bir başka ilk’e daha imza atmış olacak.

100 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Vatan Bilgisayar, 2012 yılında hizmete açacağı 55 mağazanın ilki olan Ankara Ümitköy Hiperstore’un açılışıyla birlikte toplam kapalı alanda yaklaşık 99 bin m²’ye ulaştı. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Ankaralıların elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken açılışa özel fırsat ürünleri ve sürpriz indirimlerle Ankara’lılara sadece 3 gün için “En Kaliteli Teknolojiyi, En Ucuz Fiyatlarla” sunacak. Ankaralılar ayrıca İstanbul Vatan Akademi’de satış danışmanlığı adına 30 gün boyunca özel teorik ve pratik eğitim görerek tüketicileri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren uzman personellerle karşılaşacak.


İlgili etiketler : Vatan Bilgisayar, Vatan Bilgisayar Ümitköy, Vatan Bilgisayar Ankara, Vatan Bilgisayar Mağazaları, Vatan Bilgisayar Mağaza Açılışı, Kampanya, İndirim,

Haber Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Ocak 2012
  • Trafik

    : 10841

Diğer Vatan Bilgisayar Haberleri

Benzer Haberler