Vatan Bilgisayar İzmir Balçova Hiperstore Mağazası Açıldı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 16513 defa incelendi
  • Puan : star star star 233 incelemede 3,29 puan almıştır.

Vatan Bilgisayar, Ege Bölgesi’ndeki Atılımlarına Balçova-İzmir Hiperstore ile Devam Ediyor

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 36. mağazasını 18 Mart 2011’de İzmir Balçova Palmiye AVM’de, açıyor. Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarını hızlandıran Vatan Bilgisayar; Ege Bölgesindeki dördüncü, İzmir’deki üçüncü mağazasının açılışına özel fırsat ürünleri ve sürprizlerle İzmirlileri karşılayacak.

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, İzmir’deki üçüncü mağazasını 18 Mart 2011’de Balçova Palmiye Alışveriş Merkezi’nde açmaya hazırlanıyor. Bir ay içinde ikinci hiperstore açılışını gerçekleştirecek olan Vatan Bilgisayar, açılışla birlikte Türkiye çapında 36 mağazaya ulaşarak yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesini teknoloji tutkunlarıyla buluşturacak.

Balçova Palmiye Alışveriş Merkezi içinde hizmet verecek olan Vatan Bilgisayar, açılış haftası boyunca özel fırsat ürünleri  ve özel indirimlerle İzmirlilere merhaba diyecek.

Uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmet Vatan Bilgisayar’da

Vatan Bilgisayar Hiperstore’a gelen İzmirliler, kendilerine her konuda yardımcı olacak, en doğru ürünü bulma konusunda onları detaylı olarak bilgilendirecek uzman bir personelle karşılaşacak. Vatan Bilgisayar’ın teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji meraklılarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyip kafalarındaki soru işaretlerini kaldırarak onları en uygun ürüne yönlendirecek.




İlgili etiketler : Vatan Bilgisayar, İzmir, Mağaza Açılışı, Vatan Computer, Vatan Bilgisayar İzmir Balçova, Vatan Bilgisayar Balçova, Balçova, Teknoloji Marketi, Bilgisayar, Cep Telefonu, Laptop, Notebook, Teknoloji Market, Vatan Bilgisayar Mağaza Açılışı, Bilgisayar Ürünleri, İzmir Vatan Computer, Vata Bilgisayar Mağazaları, Açılış, Palmiye Alışveriş Merkezi, Palmiye Avm, Balçova Palmiye Avm,

Haber Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Nisan 2011
  • Trafik

    : 16513

Diğer Vatan Bilgisayar Haberleri

Benzer Haberler