Vatan Bilgisayar Düzce KremPark AVM Mağazası Açılıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 9723 defa incelendi
  • Puan : star star star star 182 incelemede 3,51 puan almıştır.
“Teknoloji Vatan’dan Alınır” Sloganı Düzce'de Gerçeğe Dönüşüyor. Bilgisayardan Cep Telefonuna, Televizyondan Led Ekrana, Fotoğraf Makinesinden Kameraya Kadar Teknoloji İle İlgili Her Türlü İhtiyaca, Uygun Fiyatları Ve Cazip Kampanyaları İle Cevap Veren Vatan Bilgisayar’ın Düzce KremPark Alışveriş Merkezinde Açılıyor. Vatan Bilgisayar, Düzce KremPark AVM Hiperstore Açılışına Özel Fırsatlar sunacak.

Vatan Bilgisayar, açılışa özel fırsat ürünleri ve sürpriz indirim kampanyalarıyla Düzcelilere en avantajlı teknoloji alışverişi ile tanıştıracak.

Teknoloji severlere bilgisayar, cep telefonu, televizyon, led ekran, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi, led mum gibi ev teknolojisi ürünleri de sunan Vatan Bilgisayar, Düzce KremPark AVM mağazası 13 Nisan 2012 tarihinden itibaren Düzcelilere hizmet vermeye başlayacak.

Perakende sektöründe bir çok ilk’e imza atan marka Türkiye’nin her noktasını teknoloji ile tanıştırmayı amaçlıyor.

En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Düzcelilere elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken açılışa özel fırsat ürünleri ve sürpriz indirimlerle Düzce'lilere “En kaliteli teknolojiyi, en ucuz fiyatlarla” sunacak.



İlgili etiketler : Vatan Bilgisayar, Düzce Krempark Avm, Mağaza Açılışı, Vatan Bilgisayar Düzce, Açılış Fırsatları,

Haber Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Nisan 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Nisan 2012
  • Trafik

    : 9723

Diğer Vatan Bilgisayar Haberleri

Benzer Haberler