Takı ve Aksesuar Fuarı 13 Eylül'de Cemil İpekçi ile Açılıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2426 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,73 puan almıştır.
Uluslararası platformdan gelecek olan 1500 yabancı profesyonel alıcıyı ve 15.000 yerli profesyoneli ağırlamaya hazırlanan "Bijoux Expo Turkey"de yaklaşık 50 katılımcı firma, büyük bir özenle hazırladıkları 2012 modası takılarını ve aksesuarlarını değişik showlarla ziyaretçilere tanıtacaklar. Türkiye'de  anahtar teslim şube açmak isteyen büyük firmaların "franchise" vermek için yoğun ilgi göstereceği 4. Bijuteri ve Tekstil Aksesuarı Fuarı " Bijoux Expo Turkey” 13-16 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak…

ÜNLÜ MANKENLERDEN BİJOUX EXPO DEFİLESİ…
Fuarın 2. günü birbirinden ünlü mankenler fuara katılan firmaların takı ve aksesuarlarını defile ile ziyaretçilere tanıtacaklar. Osmanlı tarzı otantik takılar, orjinalleri ilk kez sergilenecek bijuteri ve aksesuarlar ünlü mankenlerle podyumda ışıldayacak.

ÜNLÜLERİN TAKILARI BİJOUX EXPO TURKEY’DE…
Dizilere sponsor olan orjinal takıların üreticisi firmalar; dizilerde kullanılan özel tasarım takıları Bijoux Expo Turkey’de sergileyecekler. Ziyaretçiler ekranda sevdikleri sanatçılarda gördükleri bijuteri ve aksesuarlara sahip olma şansı elde edecekler. Bunların arasında Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya’nın taktığı küpeler de bulunmakta.

UZAKDOĞU BİJUTERİ KÜLTÜRÜ’NE KADAR HERŞEY BU FUARDA…
Fuar kapsamında katılımcı firmalar ziyaretçilere standlarında birbirinden ayrıcalıklı ürünlerini sergileyecekler. Bayanlara özel postiş standı, osmanlı tarzını yansıtan otantik takılar, hindistan ve uzakdoğu ülkelerinin kültürünü yansıtan takı tasarımlarının sergileneceği defileler ile birbirinden renkli showlar ziyaretçilere sunulacak…

ÖDÜLLÜ TAKI TASARIM YARIŞMASI…
Üretici firmaların yanısıra 30 tasarımcının bireysel olarak iştirak edeceği “Bijoux Expo Turkey” fuarında moda tasarımcıları yeni koleksiyonlarını tanıtacaklar. Bu yıl ilk defa fuarın içerisinde ödüllü bir takı tasarım yarışması düzenlenecek. Tasarım yarışmasında, birinci gelen yarışmacı 5 bin TL, ikinci 3 bin TL ve üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilerek ilk 3 sıraya giremeyen yarışmacıya da bin TL teşvik ödülü verilecek.



İlgili etiketler : Takı Fuarı, Aksesuar Fuarı, Bijoux Expo Turkey, Fuar,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2426

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler