Şehnaz Özkaya'nın Sunumuyla Tuğba Altintop ve Ünlü Mankenler Bijoux Expo Defilesi'nde

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2613 defa incelendi
  • Puan : star star 49 incelemede 2,47 puan almıştır.
Türk ve Osmanlı kreasyonlarının yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeniyle yabancı alıcıların ve Türkiye'de  anahtar teslim şube açmak isteyen büyük firmaların franchise vermek için yoğun ilgi gösterdiği ‘Bijuteri ve Tekstil Aksesuarı Fuarı’ Bijoux Expo Turkey” 13 Eylül 2012 İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. Fuarın ikinci günü olan 14 Eylül 2012’de ünlü Model, Oyuncu Şehnaz Özkaya’nın sunumuyla gerçekleştirilecek defilede, başta Tuğba Altıntop olmak üzere ünlü mankenler, fuara katılan firmaların takı ve aksesuarlarını ziyaretçilere tanıtacak.

BARIŞ MANÇO TAKILARI BİJOUX EXPO’DA CAN BULACAK
Fuara katılan ünlü isimlerin arasında efsane sanatçı Barış Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço da yer alıyor. Doğukan Manço yeni çıkardığı singledan şarkıların mixlerini fuarın ziyaretçilerine tanıtacak. Aynı zamanda Osmanlı Takı By Celali ile yapılan ortak çalışma ile yeniden üretilen Barış Manço takıları da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

ÜNLÜLERİN TAKILARI BİJOUX EXPO TURKEY’DE
Dizilere sponsor olan orjinal takıların üreticisi firmalar; dizilerde kullanılan özel tasarım takıları Bijoux Expo Turkey’de sergileyecekler. Ziyaretçiler ekranda sevdikleri sanatçılarda gördükleri bijuteri ve aksesuarlara sahip olma şansı elde edecekler. Bunların arasında Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya’nın taktığı küpeler de bulunmakta.

UZAKDOĞU BİJUTERİ KÜLTÜRÜNE KADAR HERŞEY BU FUARDA
Fuar kapsamında katılımcı firmalar ziyaretçilere standlarında birbirinden ayrıcalıklı ürünlerini sergileyecekler. Bayanlara özel postiş standı, osmanlı tarzını yansıtan otantik takılar, hindistan ve uzakdoğu ülkelerinin kültürünü yansıtan takı tasarımlarının sergileneceği defileler ile birbirinden renkli showlar ziyaretçilere sunulacak…

ÖDÜLLÜ TAKI TASARIM YARIŞMASI
Üretici firmaların yanısıra 30 tasarımcının bireysel olarak iştirak edeceği “Bijoux Expo Turkey” fuarında moda tasarımcıları yeni koleksiyonlarını tanıtacaklar. Bu yıl ilk defa fuarın içerisinde ödüllü bir takı tasarım yarışması düzenlenecek. Tasarım yarışmasında, birinci gelen yarışmacı 5 bin TL, ikinci 3 bin TL ve üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilerek ilk 3 sıraya giremeyen yarışmacıya da bin TL teşvik ödülü verilecek.


İlgili etiketler : Bijoux Expo Defilesi, Bijuteri Fuarı, Aksesuar Fuarı, Fuar,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2613

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler