Kia Autoshow Fuarı'nda Teknoloji Şovu Yapacak

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1870 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,93 puan almıştır.
KIA, birbirinden etkileyici modelleri, yaşatacağı benzersiz dijital deneyimler ve dünyaca ünlü konuğu ile 15. İstanbul Autoshow Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor. KIA, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 22-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Autoshow Fuarı’nda alışılagelmiş stand uygulamalarından farklı olarak, otomobil tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak. KIA’nın bir de dünyaca ünlü konuğu olacak. Fuarın 21 Mayıs’taki VIP basın açılışı gününde, Amerikalı Victoria’s Secret mankeni Erin Heatherten ilk kez görücüye çıkacak olan KIA cee’d GT-Line modelinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Bu yıl on beşincisi düzenlenecek olan İstanbul Autoshow Fuarı’nda, KIA ailesinin teknoloji ve tasarımı ile fark yaratan modelleri otomobil severlerle buluşacak. 2012 yılında yapılan bir önceki Autoshow Fuarı’ndaki standı ile ODD Satış ve İletişim Ödülleri tarafından “en iyi stand” ödülünü alan KIA, 2015 yılında yine iddialı bir stand uygulaması ile fuarda yerini alıyor. Standında binek modelleri Picanto, Rio, cee’d, sportif görünümlü cee’d GT-Line ile yenilenen cee’d’in yanı sıra, SUV modelleri Soul, Sportage ve Sorento olmak üzere toplamda 15 araç sergileyecek olan KIA, otomobil tutkunlarını şaşırtmayı ve onlara benzersiz bir dijital deneyim yaşatmayı vaat ediyor.

Sanal ortamda test
Ziyaretçiler KIA standında farklı dijital uygulamaları deneyimleyebilecek. “Drive to Adventure” adlı uygulamada, araç sergileme alanında konumlandırılacak Sorento araca binen ziyaretçiler Oculus gözlük ile birlikte aracı gerçekten dijital ortamda kullanıyor hissi yaşayacak. Aracın sarsılmasından, direksiyon ve vitese müdahale gibi birçok manuel detaylar ile birlikte, kullanıcı aracı sanal ortamda test edecek. Yine kullanıcının gördüğü açıyı ve dışarıdan görünümü yansıtmak için aracın üzerine 2 Led ekran konumlandırılacak.

“Follow the Tiger” uygulaması ise ziyaretçilerin hayal dünyasına hitap edecek. Dijital sergileme alanında konumlandırılacak büyük bir kürenin içine giren ziyaretçiler hareket edip 360 derece yürüyüşünü yaparken Oculus gözlükler ile geleceğin dünyasına adım atacaklar.

“Hologram Box”, KIA’nın gelecek atmosferine renk katan bir başka uygulama olacak. Sorento aracın önüne konumlandırılacak bir kutu içerisinde hologram olarak araç 360 derece görüntülenebilecek. Holograma doğru el hareketleri yaparak araç ile etkileşim mümkün olabilecek, aracın çeşitli özellikleri bu dijital platformda tanıtılabilecek.

Ünlü Victoria’s Secret mankeni Erin Heatherten, KIA cee’d GT-Line’ı tanıtacak
Fuarın 21 Mayıs 2015’teki VIP basın açılışı gününde, Amerikalı ünlü Victoria’s Secret mankeni Erin Heatherten, KIA cee’d GT-Line’ın tanıtımını gerçekleştirecek. Amerika doğumlu 26 yaşındaki model, KIA standına ve fuara renk katacak.

Erin Heatherten ile görücüye çıkacak olan yeni GT-Line, yüksek performanslı KIA cee’d GT'nin sportif görünümünü, geleneksel cee’d model ailesinin de çok yönlülüğünü sunuyor. cee’d GT-Line, hem sürücü hem de yolcular için çekici ve performans odaklı bir ortama sahip olması ile dikkat çekiyor.

Ön tasarımında 4 noktalı LED gündüz farları, derin büyük tamponu ve KIA’nın ayırıcı özelliği olan kaplan burnu ızgara dikkat çekerken, GT-Line’nın arka tasarımında ise LED arka stop lambaları, büyük sis farları ve çift egsoz çıkışı göze çarpıyor. 17 inçlik yeni tasarım jantları ile de spor görünüm daha da vurgulanıyor. KIA ceed GT-Line, gri dikişlere sahip klas siyah döşemelere, kabin içerisinde çeşitli yerlere konumlandırılan GT-Line logolarına ve KIA’nın yüksek performanslı GT modellerinde bulunan piyano siyah ve deri direksiyon simidi ile alüminyum alaşım pedallara sahip.

Ön panelde, yeni alüminyum start-stop butonu, GT'den esinlenilmiş orta panel tasarımı, USB & AUX portu aydınlatması ve havalandırma kanalları ile elektrikli cam düğmeleri etrafındaki yeni krom döşemeleri sayesinde spor görünümü konfor ile birlikte sunuyor.

KIA’nın küçültülmüş 1.0 litre T-GDI üç silindirli motoru görücüye çıkıyor
KIA, yakıt tüketimi ve emisyon değerleri iyileştirilen, güçlü performansı ile sürücülerin tüm beklentilerini karşılayan üç silindirli güç ünitesine sahip olan yepyeni 1.0L "T-GDI" motorunu da İstanbul Autoshow’da tanıtacak. 1.0L T-GDI motor, 120 PS ve 172 Nm tork üretiyor ve diğer cee’d modellerde bulunan 1.6L GDI motordan daha az CO2 emisyonu sunuyor. Ayrıca 1.0L cee’d GT-Line’da yoğun trafikte emisyon ve yakıt tasarrufu sağlayan Start & Stop (Dur & Kalk Sistemi) özelliği standart olarak bulunuyor. Yeni 1.0L’lik motor 6 ileri manuel vites seçeneği ile birlikte sunuluyor.

KIA, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 5. Hol’de otomobil severleri bekliyor.



İlgili etiketler : Kia, Autoshow Fuarı,

Haber Sahibi

Kia
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1870

Diğer Kia Haberleri