Samsung'un En Kompakt A4 Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Serisi CLX-3305 Türkiye'de

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2034 defa incelendi
  • Puan : star star star 48 incelemede 3,1 puan almıştır.
Dijital medya ve uyum teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics’in, minimum kullanım alanı gerektiren ve optimum üretkenlik için son teknolojiyi üstün performansla birarada sunan yeni CLX-3305 çok fonksiyonlu lazer yazıcı (MFP) serisi Türkiye’de kullanıcıları ile buluştu.
 
Yeni seri, yazıcıların yapımına da benzersiz bir yaklaşım getirerek, sektörde öncü oluyor. Samsung Tasarım Ekibi tarafından benimsenen bu yaklaşıma göre olağanüstü konfor ve benzersiz kontrol özellikleri için yazıcı arayüzü ile sistem birimi birbirinden ayrılıyor. Özellikle bireysel kullanıcıların ve küçük ofislerin ihtiyaçlarını karşılama amacıyla tasarlanan CLX-3305, kullanıcılara en yüksek teknolojiyle en kaliteli yazdırma deneyimini sunan, kompakt ve az bakım gerektiren bir çözüm.
 
Yazıcının öne çıkan özellikleri:
•    ReCP görüntü büyütme teknolojisi, daha keskin ve canlı baskılar elde edilmesini sağlarken, dakikada 18 sayfaya (renkli 4 sayfa) kadar benzersiz hızda yazdırma özelliği de sunuyor
•    Kompakt ve ergonomik tasarım, tercihlere göre uyarlanabilir, kullanımı kolay kullanıcı arayüzü ile kolay bağlantı özellikleri sunuyor.
•    Kolay, dokunmatik özellikli “Tek Tuş”la çalıştırma fonksiyonları arasında anında tek dokunuşla Wi-Fi ayarları ve tek dokunuşla çalışan yazdırma ekranı yer alıyor.
•    Akıllı cep telefonları ve tabletler gibi cihazlardan tek bir tuşa basarak kolayca yazdırmayı mümkün kılan kolay mobil yazdırma özelliği de öne çıkan özelliklerinden.

Samsung Electronics’in BT Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Joosang Eun yeni yazıcı serisi ile ilgili olarak, “CLX-3305 serisi ile en son teknolojiyi bugüne kadar pazara sunduğumuz en kompakt çok fonksiyonlu lazer yazıcıları içinde sunarak küçük ofis kullanıcılarının yazdırma deneyimini zenginleştirmek ve üstün, çevre dostu performans sunmak istiyoruz. Yeni serimiz ile yeniliklerimizi ve müşterilerimize en son teknolojik özellikleri barındıran, daha hızlı ve üretken yazıcılar sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yüksek Hızda, Gerçeği Kadar Canlı Renkler
Samsung’un en gelişmiş renkli yazdırma teknolojisini barındıran yeni CLX-3305 serisi şimdi daha keskin ve canlı renkli sonuçlar veriyor. ReCP (Net Sayfa Oluşturma Motoru -Rendering Engine for Clean Pages) teknolojisi sayesinde renkli kenarların ve metin/grafiklerin netliği inanılmaz düzeyde artıyor. Yeni polimer toner de aşırı canlı renklerde profesyonel görüntü özellikleri sunarak maksimum sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Ödüllü Maliyet Kontrol Özelliği  
Her kullanıcı için bir yazıcının olağanüstü renk kalitesi ve hızlı yazdırma özelliklerine sahip olması kadar, uygun maliyetli olması önemlidir. Samsung’un ödüllü Easy Eco Driver-Kolay, Çevreye Dost Sürücüsü* kullanıcıların etkin biçimde yazdırma seçeneklerini yönetmelerine ve toplam sahip olma maliyetinde de %10’un üzerinde tasarruf elde etmelerine olanak sağlarken, gereksiz metinleri, görselleri ve boşlukları yazdırma işlemi öncesi etkisiz kılıyor. Sürücü içindeki eko-simülator kullanıcıların tercihlerini yaparken bu tercihleri sayesinde ne miktarda toner, elektrik ve kağıt tasarrufu sağladıklarını görmelerini sağlıyor.

Dilediğiniz Cihazdan Yazdırın –Kablosuz
CLX-3305 serisi, bir yöneltici aracılığıyla kablosuz bağlantı ortamlarında herhangi bir USB kablosu ya da bağlantı kablosuna ihtiyaç duyulmadan yazdırma işlemini gerçekleştirebiliyor. Tek yapılması gereken kablosuz yazdırma özelliğinin devreye sokulması ve yazdırılacak işlerin yazıcıya gönderilmesi.
Samsung’un Easy Mobile Print özelliği ile Samsung’un ağ ve kablosuz yazıcılarından bir PC’ye ihtiyaç duymadan yazdırma işlemi yapılabiliyor. Kullanıcılar diledikleri bir cihazdan resim, web sayfası, PDF dosyası ya da Microsof office dokümanlarını  yazdırabiliyor.
 
Samsung MobilePrint uygulamasını kullanıcılar akıllı cep telefonlarına ya da tabletlerine kolaylıkla indirebiliyor. Uygulama Android, Windows ve iOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarını destekliyor.

Maksimum Verim için Kolay Özellikler
CLX-3305 serisi yalnızca küçük tasarımı ile değil, sunduğu farklı özelliklerle de öne çıkıyor. Bu özellikler arasında kolay dokunmatik özellikli “Tek Tuş”la çalıştırma fonksiyonları yer alıyor. Bu fonksiyonlar arasında  “Tek Dokunuşta Ekran Yazdırma” gibi fonksiyonlar bulunuyor. Kullanıcı bu fonksiyon sayesinde ekranında gördüğünü aynen yazdırabiliyor.
 
Diğer kolay özellikler arasında tek dokunuşla ayarları yapılabilen Wi-Fi bağlantısı, Eko-yazdırma & kopya (Eko-kopya tuşu), doğrudan USB sürücüsü ile bağlantı özelliği ve Easy Document Creator (Kolay Doküman Oluşturucu) yer alıyor.

Satış Fiyatı ve Satışa Sunulma Bilgileri
Samsung CLX-3305 serisi yazıcılar 529 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Not: Tüm özellikler fabrika çıkış özelliğidir. Ürün tasarım özellikleri ve renkler önceden bildirim zorunluluğu olmaksızın değişikliğe tabidir. Hatalar ve eksiklikler hariçtir. Garanti süre ve kapsamı ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir ve garanti kapsamına dahil olunması için kayıt yaptırmak gerekebilir


İlgili etiketler : Samsung, Samsung Clx-3305, Samsung Yazıcı,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2034

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler