Samsung Dünyanın En Küçük Renkli A4 Lazer Yazıcı Serisi Olan CLP-365’i Satışa Sunuyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2094 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,95 puan almıştır.
Kompakt bir tasarım içinde hem bireysel kullanıcılar hem de küçük ofisler için
 kullanım kolaylığı

Dijital medya ve uyum teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics Co., Ltd, optimum üretkenlik için üstün performansı  en son teknoloji ile biraraya getiren, yeni kompakt CLP-365 serisi yazıcılarını satışa sunuyor.
Yeni seri, yazıcı tasarımına benzersiz bir yaklaşım getirerek, sektörde öncü oluyor.  Samsung Tasarım Ekibi tarafından benimsenen bu yaklaşıma göre olağanüstü konfor ve benzersiz kontrol özellikleri için yazıcı arayüzü ile sistem birimi birbirinden ayrılıyor. Özellikle bireysel kullanıcıların ve küçük ofislerin ihtiyaçlarını karşılama amacıyla tasarlanan CLP-365, kullanıcılara en yüksek teknolojide baskı kalitesi sunan, kompakt ve az bakım gerektiren en gelişmiş kişisel çözümü sunuyor. Yazıcının öne çıkan bazı özellikleri:
•    Sınıfının en küçük renkli A4 lazer yazıcısı CLP-365 serisinin ebatları yalnızca 382mm x 309mm x 211.5mm.; bu sayede çalışma masalarında çok az alan kaplıyor.
•    ReCP görüntü büyütme teknolojisi, daha keskin ve canlı baskılar elde edilmesini sağlarken, dakikada 18 sayfaya (renkli 4 sayfa) kadar benzersiz hızda yazdırma özelliği de sunuyor
•    Kontrol paneli üzerinden  “Tek Tuş”la çalıştırma fonksiyonları ,anında tek dokunuşla Wi-Fi ayarları ve tek dokunuşla yazdırma özellikleri yer alıyor.
•    Akıllı cep telefonları ve tabletler gibi cihazlardan tek bir tuşa basarak kolayca yazdırmayı mümkün kılan kolay mobile print özelliği de öne çıkan özelliklerinden.

Samsung Electronics’in BT Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Joosang Eun yeni yazıcı serisi ile ilgili olarak, “CLP-365 serisi ile en gelişmiş baskı teknolojisini dünyanın en küçük renkli A4 lazer yazıcıları içinde sunarak ev-ofis kullanıcılarının yazdırma deneyimini zenginleştirmek ve üstün, çevre dostu performans sunmak istiyoruz. Yeni serimiz ile yeniliklerimizi ve müşterilerimize en son teknolojik özellikleri barındıran, daha hızlı ve üretken yazıcılar sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yüksek Hızda, Gerçeği Kadar Canlı Renkler
Samsung’un en gelişmiş renkli yazdırma teknolojisini barındıran yeni CLP-365 serisi daha keskin ve canlı baskı sonuçları veriyor. ReCP (Net Sayfa Oluşturma Motoru -Rendering Engine for Clean Pages) teknolojisi sayesinde renkli kenarların ve metin/grafiklerin netliği inanılmaz düzeyde artıyor. Yeni polimer toner de en üstün performansı elde etmek için aşırı canlı renklerde görüntü kalitesi sunuyor.




İlgili etiketler : Samsung, Lazer Yazıcı, Samsung Yazıcı, Samsung Clp-365,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2094

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler