Samsung Yeni SCX-4650 Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Serisini Pazara Sundu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3550 defa incelendi
  • Puan : star star star star 131 incelemede 3,57 puan almıştır.
Küçük çalışma gruplarına yönelik kullanımı kolay ve fiyatı uygun, kompakt çok fonksiyonlu lazer yazıcılar raflarda yerini aldı 

Dijital medya ve uyum teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics Co., düşük işletme maliyetine önem veren ve kollay kullanımlı yazdırma, tarama, fotokopi ve faks çözümlerinden etkin bir performans almak isteyen kullanıcılara yönelik yeni SCX-4650 Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Serisini pazara sundu. Eko (ekonomik, tasarruf ettirici) fonksiyonlarının kolay kullanımı sayesinde, yeni yazıcılar baskı kalitesi ya da hızından ödün vermeden, en etkin maliyetli sonuçların alınmasını mümkün kılıyor.

Samsung Electronics’in BT Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Joosang Eun yeni yazıcı serisi ile ilgili olarak “Kullanıcılar her geçen gün, daha kolay ve uygun maliyetli yazdırma çözümleri ararken, yeni SCX-4650 serisi detaylı kullanım talimatı ve açıklamalar gerektirmeyen, keyifli ve basit Eko-yazdırma fonksiyonları sunuyor. Sezgisel fonksiyon tuşları da zaten söze gerek bırakmıyor. Baskı kalitesi ve diğer fonksiyonlar çok önemli unsurlar ve bu unsurlar açısından yeni yazıcılar kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor.” dedi.

Kolay Maliyet Yönetimi ve Kontrolü
SCX-4650 serisinde Samsung’un ödüllü Easy Eco Driver* teknolojisi yer alıyor. Easy Eco Driver kullanıcıların diğer rakip modellere kıyasla yüzde 20’ye kadar daha etkin maliyetli yazdırmalarını mümkün kılıyor. Kullanıcılar orijinal dokümanda düzenleme yapmadan, geçici olarak gereksiz metin ya da görselleri kaldırmak için düzenleme yapabiliyor ve bu şekilde hem toneri hem de kağıdı daha tasarruflu kullanmış oluyor. Easy Eco Driver içinde yer alan Sonuç Simülatörü kullanıcılara tercih ettikleri yazdırma ayarlarına bağlı olarak yazdırma yapıldığında, ne oranda daha az elektrik kullanımı, CO2 salınımı, kağıt ve toner tüketimi olacağına dair tahmini sonuçları gösteriyor. 

Dokunmatik özellikli Eko tuşuyla çok daha kolay bir çözüm de sunuluyor. Bu tuş, Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcıların ekonomik modda çalışarak, otomatik olarak elektrik, toner ve kağıt tüketiminden tasarruf etmelerini ve maksimum maliyet-etkinliği elde etmelerini sağlıyor.

Toner Tasarruf Modu da kullanıcıların her bir sayfada daha az toner kullanmasını mümkün kılarak, rakip modellere göre 2.500 sayfa yazdırma kapasitesi olan standart bir toner kartuşunun verimini %30’a kadar artırırken, sayfa başına toplam maliyeti %26’ya kadar düşürüyor.

Kompakt ve Rahat Kullanımlı
Teknoloji ve tasarımın uyumu sayesinde SCX-4650 çok fonksiyonlu lazer yazıcı serisi standart 250-A4 sayfa kapasitesi ve dakikada 24 sayfa yazdırma özelliği sunuyor. Serideki yazıcılar alışılagelmiş 250 A4 sayfa kapasiteli diğer çok fonksiyonlu lazer yazıcılara oranla da yüzde 23 daha küçük boyuta sahip. Serideki yazıcıların kompakt tasarımı her tür ortamda zarif ve etkin biçimde kullanım alanından tasarruf sağlıyor. Yazdırma, fotokopi, tarama ve faks fonksiyonlarının kullanımı kolay. Örneğin, 2 kolay adımlı Kimlik Belgesi Kopyalama fonksiyonu kullanıcıların bir kimliğin ön ve arka yüzünü tek bir sayfada, bir yüz tamamlandıktan sonra kağıdı ters çevirmek gerekmeden yazdırmalarına olanak sağlıyor. Kullanıcıların ayakta ya da oturur pozisyondayken yazıcıları sorunsuz ve rahat bir şekilde çalıştırmasını sağlamak için çalıştırma paneli ayrıca yükseklik ayarlı olarak sunuluyor.

SCX-4650 serisinde yer alan Kolay Doküman Oluşturma uygulaması (Easy Document Creator) kullanıcıların dokümanları birden çok formatta taramalarına, birarada toplamalarına ve kaydetmelerine yardımcı oluyor; Facebook gibi sosyal medya platformlarında paylaşmalarını mümkün kılıyor. Kolay Yazdırıcı Yöneticisi (The Easy Printer Manager) yazıcıların ayarlarının uzaktan kontrol edilmesini sağlarken, aynı anda birden fazla cihazın durumu takip edilebiliyor. Bu da yönetim programlarının tam anlamıyla entegre olması anlamına geliyor.

Satış Fiyatı ve Satışa Sunulma Bilgileri
Samsung SCX-4650 serisi yazıcılar Türkiye’de 339 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Teknik Özellikleri:

Model

SCX-4650

SCX-4650N

SCX-4650F

SCX-4650FN

İşlevler

Yazıcı, tarayıcı, fotokopi

Yazıcı, tarayıcı, fotokopi, faks

Yazdırma Hızı (A4)

24ppm (dakika/sayfa)

İlk sayfa çıkış süresi

Hazır Moddan

10 saniyeden kısa sürede

Uyku Modundan

30 saniyeden kısa sürede

İşlemci

433 MHz

Bellek

64 MB

128 MB

Emülasyon

SPL

SPL

SPL

SPL

Arayüz

Yüksek Hızlı USB 2.0

Yüksek Hızlı USB 2.0,

10/100 Base TX Ethernet

Yüksek Hızlı USB 2.0,

Yüksek Hızlı USB 2.0, 10/100 Base TX Ethernet

Özel Özellikler

Yazdırma Ekranı

Var

Yok

Var

Yok

WPS

Yok

Kağıt Kapasitesi

Giriş

250-yaprak

Çıkış

100-yaprak

ADF

-

40 yaprak

Ebatlar (GDY mm)

410x295x341

410x295x388

Ağırlık

8.6Kg

9.6Kg





 Samsung SCX-4650

Samsung SCX-4650

İlgili etiketler : Samsung, Samsung Scx-4650, Lazer Yazıcı,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Eylül 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 3550

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler