Samsung Forum 2012 Smart Kitchen Alanı Şef Arda Türkmen'in Şovuyla Renkleniyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2528 defa incelendi
  • Puan : star star star 49 incelemede 3,35 puan almıştır.
Şef Arda Türkmen 19 – 20 Mart Tarihlerinde Samsung Smart Kitchen alanında ziyaretçilerine Bahar tatlısını sunacak.

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri olan, yenilikçi teknolojileri ile ödüller kazanmış Samsung Electronics, İstanbul’da düzenlenen Samsung Forum 2012’de beyaz eşya kategorisindeki yeni ürünlerini tatlı sürprizler eşliğinde sunacak.   

Samsung’un 2012 yılının en gözde beyaz eşya ürünleri Smart Kitchen alanında sevilen şefin harika sunumuyla tanıtılırken ziyaretçiler Samsung’a özel  tarifle hazırlanan bahar tatlısını tatma imkanı bulacak.

Arda Türkmen’e tiyatro ve sinema oyuncusu Alper Kul’un eşlik ettiği Smart Kitchen alanında ikili hem yemek yapacak hem de yemekleri yaparken Samsung’un Gardırop tipi buzdolabı, Jupiter fırın, Davlumbaz, O’table İndüksiyonlu Ocak, Solo mikrodalga fırınını ve Gala Bulaşık Makinesinden yararlanacaklar.

Samsung Beyaz’ın akıllı teknolojiyle buluşan harika tasarımları ile Arda Türkmen mutfakta;
Samsung Forum 2012’nin Smart Kitchen alanında Şef Arda Türkmen  Samsung’a özel bahar tatlısını hazırlarken ziyaretçiler de ürünlerin kullanımını daha yakından görme imkanı bulacak.  

Smart Kitchen Şov Zamanlamaları
19.03.2012  ( 12:30 – 13:30 )
20.03.2012  (  12:00 - 13:00 )

Samsung Forum 2012’nin öne çıkan Samsung Beyaz Serisi:
Samsung Ankastre Davlumbaz ;
Karbon filtre sayesinde yemekleriniz pişerken oluşan kokuları temizleyip havayı ortama geri veren Samsung ankastre Davlumbaz 3 farklı hız seçeneğine ve max.500m3 emiş gücüyle en ağır yemeklerde bile mutfakta koku bırakmaz.

JÜPİTER Ankastre Fırın :
Buharla pişirme ve eşit ısı yayma özelliği ile hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler pişiren Jüpiter Fırın; ikili pişirme özelliği sayesinde  de üst ve alt bölmeleri ayrı derecelere ayarlanarak farklı yemekleri kokuları birbirine karışmadan aynı anda pişirilebilmektedir.

Böylece kalabalık misafir grupları için iki ayrı yemeği aynı anda pişirerek zamandan tasarruf sağlar. Tek bir bölme kullanıldığında %35 enerji tasarrufu sağlayan Jüpiter Fırın; seramik iç yüzeyi ve buhar özelliği ile de kolayca temizlenir. Kolay temizlik için fırında bulunan bölmeye su eklenir ve buhar modu çalıştırıldıktan sonra bir bez yardımı ile fırın silinir.

Gala Serisi Bulaşık Makinesi
A+ enerji sınıfında yer alan yeni Gala Bulaşık makinesi, akıllı otomatik yıkama modu ile bulaşıklarınızın kirlilik derecesine göre gerekli programı seçerek enerji ve su tasarrufu sağlar. Esnek rafları sayesinde bulaşıklarınızı boyutlarına göre yerleştirerek  daha fazla yer kazanabilir, geniş kapasitesi sayesinde 36 cm yüksekliğinde  bulaşıklar bile rahatlıkla yerleştirilebilir. 14 kişilik bulaşık kapasitesine sahip gala bulaşık makinesindeki DiscO wash özelliği  bulaşıkların makineye yerleşmeden önce temizlenmesini zorunlu kılmazi. Gala bulaşık makinesinin paslanmaz çelik iç yüzeyi makine içinde oluşabilecek kötü kokuları önler.

O’Table İndüksiyonlu Ocak
2012 IF Tasarım ödüllerinde en iyi ürün tasarım ödülünün sahibi olan, dünyanın ilk renkli portatif indüksiyonlu ocağı O’table sezgisel dokunmatik kontrol paneli, yenilikçi ürün tasarımı, kolay ara yüzü, 3.4kg ağırlık ve 56.6 mm inceliğe sahip taşınabilir boyutları ile kullanıcılara yemek yaparken büyük bir rahatlık ve kullanım kolaylığı sunar. Akıllı teknolojiyle dikkat çekici dizaynı bütünleştiren O’table’in mavi, kırmızı, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle sunulan renkli seramik camı mutfakların dekoruna ayrı bir hava katarken sahip olduğu yüksek ısı rezistansı ile yemeklerin sıcaklığını uzun süre korur. 

Gardırap Tipi Buzdolabı :
Modern mutfakların dikkat çeken ürünlerinden biri olan gardırop tipi buzdolapları aynı zamanda tüketicilerin tasarıma olan düşkünlüğünün bir göstergesi. Samsung’un 532lt hacime sahip gardırop tipi buzdolabı geniş depolama alanı sağlarken tasarımı ile de mutfağınıza zenginlik katıyor. Üstelik Buzbolabının dondurucusunu açmadan buz almayı sağlayan otomatik buzmatik ve istediğiniz zaman soğuk su almanızı sağlayan su pınarı ve içecek bölmesine ulaşmanızı sağlayan içecek istasyonu özellikleri de hayatınızı kolaylaştırıyor.




İlgili etiketler : Samsung, Samsung Smart Kitchen, Şef Arda Türkmen, Samsung Forum 2012, Samsung Electronics, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Mart 2012
  • Trafik

    : 2528

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler