Samsung, Tüekiye'deki En Büyük Mobil Mağazasını Açtı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1701 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 3,82 puan almıştır.
Samsung, Türkiye’deki en büyük mobil mağazasını Nişantaşı’nda ünlü isimlerin katılımıyla açtı. Akıllı alanlarla donatılan mağaza, çocuklara özel bölümünün yanı sıra;
teknik servis hizmetiyle de iddialı.

Samsung Electronics, Türkiye’deki en büyük mobil mağazasının açılışını, 10 Nisan Perşembe gecesi düzenlediği özel davetle gerçekleştirdi. Açılış davetine, iş dünyası ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Katılımcılar gecede, Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S5 ve giyilebilir teknolojinin son ürünleri Gear 2 ve Gear Fit’i deneyimledi. Tüketiciler, Nişantaşı Samsung Mobile Mağazasının 500 m2‘nin üzerindeki alanında en yeni ürünleri deneyip, kısa bir zaman içerisinde teknik servis ve bakım hizmetlerinden hızlı bir şekilde yararlanabiliyor.

Nişantaşı’ndaki çok özel davete, iş dünyasının ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı
Samsung’un ev sahipliğinde, Devrialem.biz'in sahibi Melisa Çakarlar'ın işbirliği ile gerçekleştirilen Samsung Nişantaşı davetine; İzzet Öz, Deniz Berdan, Elif Kramer, Eda Taşpınar, Günsel Ülkü, Akmen İnanç, Sinem Yıldırım ve Ebru Akel gibi moda, cemiyet ve iş dünyasının trendlere yön veren ünlü isimleri katıldı. Perküsyon ustası Burhan Öcal’s Jazz Caravanserai performansı ve DJ Indhie’nin müzikleri ise, geceye renk kattı.

Bire bir, en hızlı hizmet
Samsung Mobile Nişantaşı, sunduğu geniş hizmet alanları ile bakım ve tamir hizmetini en üst seviyeye taşıyor. Türkiye’deki en büyük mağaza içi eğitim alanını bünyesinde barındıran Samsung Mobile Nişantaşı, aynı anda 16 kişiye ürünler hakkında detaylı eğitim verebiliyor. Barındırdığı en büyük “smart launch” alanı ile uzman danışmanlar aynı anda 5 kişiye yazılım güncelleme, veri aktarımı, uygulama yüklemesi ve efektif kullanım konularında destek verilebiliyor.




İlgili etiketler : Samsung, Samsung Mobil, Samsung Mağazaları, Samsung Nişantaşı Mağazası, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1701

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler