Pirelli Yola Devam ve Tyrelife ile Aklınız Lastiğinizde Kalmasın

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1673 defa incelendi
  • Puan : star star star 23 incelemede 3,43 puan almıştır.
‘Pirelli Yola Devam’ programı yenilenen yüzüyle, değişen ve genişleyen özel hizmetleriyle yeni yılda da Pirelli ayrıcalığını yaşatmaya devam ediyor. Yeni yılla birlikte ‘Tyrelife’ lastik sigortası hizmetinin sunduğu hasarlı lastiğin değişimi ayrıcalıklarına ek olarak Pirelli Yola Devam hizmetiyle, acil durumlarda artık ücretsiz ambulans hizmetinden de yararlanılabiliniyor.

Pirelli Yola Devam ve Tyrelife hizmetleri yeni yılda da Pirelli ayrıcalıklarını yaşatmaya devam ediyor. Yenilenen logosunun yanı sıra hizmet kapsamı da genişletilen Yola Devam 7/24 yol yardımı, özel hizmetler ve ücretsiz ambulans gibi ayrıcalıklar sunuyor. Pirelli, bu hizmetlere ek olarak sektörde sadece Pirelli tarafından sunulan Tyrelife lastik sigortasını da sunuyor. Tyrelife sayesinde delinme, çarpma veya yanma durumunda tamir edilemeyecek ölçüde zarar gören lastikler Pirelli tarafından ücretsiz değiştiriliyor.

Pirelli Yola Devam
Pirelli Yola Devam hizmeti hem tüketicilerin, hem de araçlarının ihtiyaçlarını 7/24 karşılamak üzere bir araya getirilen ücretsiz hizmetler paketi olarak öne çıkıyor. Pirelli’den otomobil, SUV, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan tüketiciler, Pirelli Yola Devam programına üye olarak, Lastik Değişim Hizmeti, Çekici Hizmeti, Acil Durum Hizmeti ve Organizasyonel Hizmetler gibi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. 4 adet lastik alan tüketiciler bu hizmetlerden 1 yıl yararlanırken, 2 adet lastik alımı yapan tüketiciler ise 6 ay süre ile yararlanabiliyorlar.

Pirelli Yola Devam ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almak için yapmanız gereken; www.pirelli.com.tr internet sitesinden gerekli bilgileri kaydedip faturanızı eklemek veya hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 444 4 705’i arayarak istenilen bilgileri ve fatura faksınızı göndermek. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra hizmetlerden yararlanmak için 7/24 ulaşabilecekleri 444 4 705’i aramaları yeterlidir.

Pirelli Tyrelife
Pirelli Yola Devam hizmetlerine ek olarak sunulan Tyrelife programı ise, Pirelli’nin lastik sektöründe bir ilki gerçekleştirerek sunduğu lastik sigortasıdır. Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet 17 inç ve üzeri otomobil ve SUV, 4x4 yaz ve kış lastiği alan tüketiciler, lastiklerinin delinme, çarpma veya yangın sonucunda tamiri mümkün olmayacak derecede hasar görmesi durumunda aynı ölçü ve desendeki lastikle değiştirme imkanı buluyor. Kullanıcılar hizmetten fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay süreyle 5000 km kullanım süresince yararlanabiliyor.



İlgili etiketler : Pirelli, Pirelli Yola Devam, Tyrelife, Pirelli Yol Yardım,

Haber Sahibi

Pirelli
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Trafik

    : 1673

Diğer Pirelli Haberleri

Benzer Haberler