Limango'da Video Görüntülü Alışveriş Dönemi Başladı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3609 defa incelendi
  • Puan : star star star 32 incelemede 2,97 puan almıştır.
Denemeden ürün almak konusunda hala kararsız mısınız?

Private shopping’de öncü, üyelerine ilkleri sunmayı hedefleyen limango, alışverişlerinize hareket katıyor, tek tıkla, modeller canlanıyor! limango’nun yeni videolu kampanya uygulamasıyla, seçtiğiniz ürünleri modellerin üzerinde detaylı şekilde inceleme şansına sahipsiniz. Modeller soldan sağa doğru hareket ederken tek yapmanız gereken yüzde 90’a varan indirimlerle sunulan ürünlerden birine karar vermek!

Private shopping’in Türkiye’deki öncü markası, moda ve yaşam platformu limango’da yenilikler bitmiyor. limango’nun yeni videolu kampanya uygulaması sayesinde artık ürünlerin yalnızca fotoğraflarını değil, videolarını da görebiliyorsunuz. Böylece modellerin giydiği giysileri ve tüm diğer ürünleri her yönden görebiliyor, kararsızlık derdinden kurtuluyorsunuz.

limango’da modeller canlanıyor

Üzerinde “video” yazan kampanyalarda geçerli olan uygulama, seçtiğiniz ürünün sadece fotoğraflarını değil hareketli videosunu da izlemenizi, tüm detaylarını görebilmenizi sağlıyor. Videolar, daha rahat karar vermenizi sağlarken alışverişinize de özel bir keyif katıyor. limango’nun uygulamasıyla satın alacağınız ürünü tüm ayrıntılarıyla incelerken alışverişinizi de gönül rahatlığıyla tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca limango’da, kampanya ürününün videosunu izlerken görüntülerin yanında ürünle ilgili bilgiler de bulabilirsiniz. limango’nun yeni video uygulamasıyla “private shopping”in en özel ve en hareketli halini yaşamaya hazır olun!





İlgili etiketler : Limango, Limango Video Uygulaması, Private Shopping,

Haber Sahibi

Limango
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ağustos 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2011
  • Trafik

    : 3609

Diğer Limango Haberleri

Benzer Haberler