Atlasjet'le Uçmak İçin Sadece Parmaklarınızı Kullanın!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2639 defa incelendi
  • Puan : star star star 32 incelemede 2,5 puan almıştır.
Çünkü Atlasjet ayrıcalığı, iPhone ve Blackberry’den sonra şimdi de iPad’de!

Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, yenilikler sunmaya devam ediyor. iPhone ve Blackberry uygulamalarıyla mobil bilet satış hizmeti sunan Atlasjet, iPad uygulamasını da hayata geçirdi. Kullanıcılara bir çok kolaylığı bir arada sunan iPad uygulamasıyla, Atlasjet’in güncel uçuş tarifeleri görüntülenebiliyor, uçuşlar ile ilgili iniş-kalkış saatlerine önceden ulaşılabiliyor.

Üç adımda bilet satış işleminin yanı sıra, iPad’in ekranına gelen barkodla biniş kartını havaalanından kolayca almayı sağlayan uygulama, kullanıcılarını check-in kontuarında bekleme zahmetinden kurtarıyor. Önceden alınan biletler ve yaptırılan rezervasyonlarla ilgili işlem yapabilme imkanı da sağlayan iPad uygulaması, Jetmil puan sorgulama, kazanılan puanlarla bilet alma hizmetlerini de kullanıcılarına sunuyor. Uygulama ayrıca uçuş yapılan bölgedeki hava durumu hakkında kullanıcılarını bilgilendiriyor.  

Yoğun talep gören iPhone ve Blackberry uygulamaları sonrasında iPad uygulamasını hayata geçirdiklerini dile getiren Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun; “Yolcularımızın hayatlarına kolaylık ve konforu getirmek için sürekli çalışıyor, ihtiyaçlarına özel yenilikler sunuyoruz. Atlasjet olarak iPad kullanıcılarına, kontuardan kolayca geçme imkanı sağlayan uygulamamızla bir ilke daha imza atarak, Atlasjet ayrıcalıklarına yenisini ekledik” dedi. 




İlgili etiketler : Atlasjet, İpad Yazılımı, İpad Uygulaması, İphone Uygulaması, Blackberry Uygulaması,

Haber Sahibi

Atlasjet
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 2639

Diğer Atlasjet Haberleri

Benzer Haberler