Atlasjet, Enstrümanlarınızı İtinayla Uçuruyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2407 defa incelendi
  • Puan : star star star star 49 incelemede 3,55 puan almıştır.
İlklerin havayolu Atlasjet, müzisyen ve müziğe gönül vermiş yolcularının gösterdiği hassasiyeti de dikkate alarak ebat bakımından kabin standart ölçülerinden farklılık gösteren müzik aletlerinin taşınması için, bagaj bölümünde (ut, gitar, kanun, tambur gibi) enstrümanlar için özel bir dolap hazırlattı. Müzisyenler artık uçağa binmeden önce enstrümanlarını kendileri teslim edip, inişte uçak kapısı veya uçak altında aynı özenle teslim alabilecekler.

“Yolcusunu en çok seven havayolu” olan Atlasjet yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. iPhone, Blackberry ve son olarak da iPad uygulamasını hayata geçiren Atlasjet, sanatçı yolcularının görüşlerine kulak vererek Özel Müzik Aleti Dolabı hazırlattı. Sivil Havacılık sektöründe bir ilk olan bu hizmet ile müzisyenler, enstrümanlarını bagaj bölümündeki bu dolaba kendileri teslim ederek inişte dekendileri alabilecekler.

Raflı bölümlerden oluşan, korunaklı maddeden yapılmış, kapaklı, sadece müzik aletlerinin konulduğu ve 2 cm kalınlığında sünger kaplama ile hazırlanmış olan dolap, müzik aletlerinin ölçüleri göz önüne alınarak tasarlandı. Söz konusu dolaba, 10 adet çeşitli ebatlarda müzik aleti koyulabiliyor.

Müzik aleti ile seyahat edecek yolcuların bu hizmetten faydalanabilmesi için sadece rezervasyon esnasında yanındaki enstrümanının cinsini ve boyutlarını bildirmesi yeterli olacak. Müzik aletleri dolabının müsaitlik durumuna göre rezervasyon yapılmasını takiben yolcunun çağrı merkezi veya acentesinden alacağı bilgi doğrultusunda güvenle uçuş gerçekleştiriliyor.

Yeni uygulamanın işleyişi ise şöyle: Atlasjet yolcuları alana geldiğinde enstrümanlarını uçağa binmeden önce kendi elleri ile görevli personele teslim edecek, (havalimanı altyapısı şartları el verdiğince körük veya açık park alanından) varış havalimanında görevli kişiden bizzat
teslim alacaklar. Böylece müzisyenlerin enstrümanları özel bir alanda güvenli bir şekilde taşınacak.

Atlasjet’in uygulamalarına ilişkin ayrıntılı bilgiye, 850-222 00 00 bilgi hattının yanı sıra www.atlasjet.com adresinden de ulaşılabiliyor.




İlgili etiketler : Atlasjet, Enstrüman Dolabı,

Haber Sahibi

Atlasjet
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Kasım 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2012
  • Trafik

    : 2407

Diğer Atlasjet Haberleri