KFC'de Mobil Ödeme Devri

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4123 defa incelendi
  • Puan : star star star star 95 incelemede 3,53 puan almıştır.
KFC’nin yeni ‘Hesap Cepte’ uygulaması sayesinde 444 3 555 KFC Lezzet Hattı’ndan ya da kfcturkiye.com.tr adresinden vereceğiniz siparişlerinizi artık cep telefonunuzla ödeyebilirsiniz. Siparişi onaylama işlemi SMS ile gerçekleşiyor. Ödeme tutarı ise cep telefonu faturanıza yansıtılıyor. KFC tavuk severlere “Cebinizden ödemeyin, cebinizle ödeyin!” diye sesleniyor.

Yanınızda nakit para ya da kredi kartı bulunmaması, KFC lezzetlerinin tadını çıkarmanıza engel olamaz! KFC’nin yeni mobil ödeme şekli ‘Hesap Cepte’ sayesinde 444 3 555 KFC Lezzet Hattı’ndan ya da kfcturkiye.com.tr adresinden vereceğiniz siparişlerinizi artık cep telefonunuzla ödeyebilirsiniz. Bunun için, Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme ve Vodafone Mobil Ödeme sistemi kullanılıyor. Mobil ödemede sipariş ücreti faturanıza yansıtılıyor ya da TL bakiyenizden düşüyor. Böylece KFC lezzetlerine nakit sıkıntısı yaşamadan ulaşabiliyorsunuz.

Cepten Ödeme nedir?
Cepten Ödeme (mobil ödeme)  alışveriş ve ödemelerin tek bir SMS ile kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan servistir. KFC’de cepten ödemenin geçerli olduğu satış kanalları ise Çağrı Merkezi ve www.kfcturkiye.com web adresi.

Sistem nasıl işliyor?
kfcturkiye.com.tr web adresi üzerinden sipariş vermek isteyen kişi çıkan ekrana cep telefonu numarasını yazıyor. Cep telefonuna gelen SMS onaylanınca teslimat adresine sipariş gönderiliyor.

444 3 555 KFC Lezzet Hattı’nı arayarak sipariş verirken ise,  çağrı merkezi elemanı çıkan ekrana manuel olarak tutarı ve kullanıcının cep telefonunu yazıyor. Kullanıcı, cep telefonuna gelen onay SMS'ini ‘Onay’ ya da ‘Evet’ yazarak cevaplıyor.

Mobil Ödeme hizmeti, KDV dahil toplam 1,50 TL olarak Avea, Turkcell veya Vodafone Mobil Ödeme ile kullanıcıların faturasına yansıtılıyor veya TL bakiyesinden düşüyor. SMS ücreti Avea ve Turkcell’de: 50 Kr (KDV, OIVli), Vodafone’da 41 Kr (KDV, OIVli). İşlemin tamamlanması için cep telefonunuza gelecek SMS’e onay vermek gerekiyor





İlgili etiketler : Kfc, Mobil Ödeme,

Haber Sahibi

Kentucky Fried Chicken
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 4123

Diğer Kentucky Fried Chicken Haberleri