Avea, TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nu Ağırladı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2051 defa incelendi
  • Puan : star star star 76 incelemede 3,46 puan almıştır.
TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, araştırma komisyonu üyesi vekiller ve uzmanlardan oluşan grup, 28 Mayıs Pazartesi günü Avea merkezini ziyaret etti. Avea CEO’su Erkan Akdemir ve üst düzey yöneticileri tarafından karşılanan araştırma komisyonu, Avea’nın Maçka’daki merkezini gezerek, proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye’nin ilk ve tek lisanslı Ar-Ge merkezine sahip Avea’nın teknoloji yatırımları ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi alan araştırma komisyonu üyeleri, sektöre katkı sağlayacak çözüm önerilerine dönük görüşlerini dinledi.

Avea’nın teknoloji üretimi konusunda Türk telekomünikasyon pazarına öncülük ettiğini vurgulayan Avea CEO’su Erkan Akdemir, “Avea olarak teknolojiyi insan için kusursuz hale getirmek, mükemmel ürünler ve yenilikçi hizmetler geliştirmek ve müşterimizin her türlü ihtiyacını önceden görüp karşılamak üzere çalışıyoruz. TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu’yla yaptığımız görüşmede, sektöre yön verecek projelerimizi paylaşmanın yanı sıra, sektörün büyümesi ve adil rekabet koşullarının sağlanması için regülasyon tarafında yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerimizi de paylaştık. Yenilikçi hizmetlerin, yeni teknolojilerin insanlara ulaştırılması için, sektördeki tüm oyuncuların pazarın içinde kalması ve sağlıklı finansal koşullar içinde yatırımlarını sürdürmesi esas. Bir hizmet veya müşteri grubunu ayırmaksızın tüm tüketicilere yansıyacak bir vergi indirimin pazara büyük katkısı olacağına inanıyoruz” dedi.


İlgili etiketler : Avea, İnternet Araştırma Komisyonu, Avea Merkezi,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2051

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler