Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG NanoCell 4K TV’ler Bluetooth Hoparlör Hediyeli

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1188 defa incelendi
  • Puan : star star star 7 incelemede 3 puan almıştır.
2020 Serisi LG TV’lerin Bluetooth Surround uyumluluğu sayesinde iki adet uyumlu Bluetooth hoparlörü bağlayarak surround ses efektini güçlendirebilirsiniz.

Üstelik şimdi LG 86 ve 75 inç LG NanoCell 4K TV’ler 2 adet LG XBOOM bluetooth hoparlör hediyeli.

Kampanya Detayı:
1-Bu kampanya 1-30 Eylül 2020 tarihleri arasında satın alınan LG 86NANO906NA ve 75NANO906NA modelleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
2- Kampanya süresi içerisinde 86NANO906NA modelinden satın alan tüketicilere 2 adet LG PL7 XBOOM GO Bluetooth Hoparlör , 75NANO906NA modelinden satın alan tüketicilere 2 adet LG PL5 XBOOM GO Bluetooth Hoparlör hediye edilecektir. Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 15 Kasım 2020 tarihine kadar www.İgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan TV'nin kurulumunun fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.
3- Müşterinin satın almış olduğu ürünün kurulumunu LG yetkili servise yaptırması ve sonrasında doldurduğu online katılım formunda belirtmiş olduğu bilgilerin katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye ürün, en fazla 20 iş günü içerisinde LG yetkili servisi tarafından müşterinin katılım formunda belirtmiş olduğu adrese teslim edilecektir. Hediye sadece katılım formunda belirtilmiş kişiye teslim edilecektir. Bu kişinin adreste bulunmaması halinde başkasına teslimat yapılamaz. Katılımcı tarafından verilen adresin yanlış olmasından kaynaklanan teslimat problemlerinden LG sorumlu değildir. Bu gibi durumlarda LG Müşteri Bilgi Merkezi 444 6 543 (LGE) ile iletişime geçiniz.
4- Hediye ürünün garanti kapsamında servis alması gerektiği durumlarda ürünün kutusunda bulunan LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından kaşelenmiş garanti belgesinin mutlaka ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde tüketici hediye ürün bakımından Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'dan doğan seçimlik hakları talep edemez.
5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir.
6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
7- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
8- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi'nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.



İlgili etiketler : Lg, Lg Televizyon, Lg Kampanyaları, Televizyon Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2020
  • Trafik

    : 1188