Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Seçili LG TV Modelleri 5.000 TL Opet Yakıt Puan Hediyeli

  • 2 yıl önce eklendi
  • 524 defa incelendi
  • Puan : star star star 3 incelemede 3 puan almıştır.
15-31 Ocak 2022 tarihleri arasında seçili LG Oled ve QNED  Tv modellerinden satın alan tüketiciler 'Opet Kampanyası' kapsamında 5.000 TL'ye varan yakıt puan hediye...

Kampanyadan yararlanmak için seçili LG TV modellerinden satın aldığınız ürünün kurulumunu 1 ay içerisinde LG yetkili servisine yaptırmanız ve ardından www.lgkampanya.com adresindeki ilgili kampanya katılım formunu doldurmanız gerekmektedir.

Kampanya Detayı:
1- Bu kampanya 15 Ocak -31 Ocak 2022 tarihleri arasında satın alınan LG OLED83C14LA, OLED77C14LB, OLED65C14LB, 86QNED996PB, 75QNED996PB, 86QNED916PA, 75QNED916PA, 65QNED916PA modelleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
2- Kampanya kapsamında OLED83C14LA modeli 5.000 TL, OLED77C14LB modeli 3.000 TL, OLED65C14LB modeli 1.500 TL, 86QNED996PB modeli 5000 TL, 75QNED996PB modeli 3000 TL, 86QNED916PA modeli 2000 TL, 75QNED916PA modeli 1500 TL ve 65QNED916PA modeli 1000 TL tutarında Opet yakıt puan hediyeli olacaktır. Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 15 Mart 2022 tarihine kadar www.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin kurulumunun fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olmasıdurumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.
3- www.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde, LG Türkiye tarafından SMS yolu ile kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır. Kendilerine başvuru sırasında paylaştıkları cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG Türkiye’ye ulaşmamış olabilir. Başvuruyu yapmalarını takip eden 15 iş günlük sürenin içerisinde tarafına herhangi bir SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak veya https://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek/whatsapp adresinde detayları belirtilen LG Türkiye WhatsApp destek hattından sorgulama yapabilirler.
4-Başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye yakıt puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna OPET tarafından yüklenecektir. Tüketicinin cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 30 Haziran 2022 tarihine kadar sadece Paro sistemine dahil olan ve hâlihazırda Opet Kart işlemlerinin gerçekleştirildiği tüm Opet ve Sunpet istasyonlarında akaryakıt (Benzin, Motorin) alımlarında parçalı veya tüm olarak harcanabilecek olup, otogazda (LPG) geçerli olmayacaktır. OPET istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep telefonunu yanında bulundurması zorunludur. Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen doğrulama şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. Kullanılmayan hediye yakıt puanlar 1 Temmuz 2022 tarihinde silinmiş olacaktır.
5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir.
6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
7- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. LG Türkiye ve Opet belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
8- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir



İlgili etiketler : Lg, Lg Tv, Oled Tv, Qled Tv, Televizyon Kampanyası, Opet,

Kampanya Sahibi

LG

İlişkili Marka

Opet Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ocak 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Ocak 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2022
  • Trafik

    : 524
  • İlişkili Markalar

    : Opet Petrol