Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG Beyaz Eşyalarda Sevgililer Günü'ne Özel Kampanya

  • 2 yıl önce eklendi
  • 527 defa incelendi
  • Puan : star 1 incelemede 1 puan almıştır.
Sevdiklerinize En Güzel Hediyeyi Alırken; LG Sizinle Birlikte

LG yıkama kurutmalı çamaşır makinelerinde ve seçili buzdolaplarında 1000TL değerinde Boyner hediye kartı fırsatı Teknosa ve MediaMarkt mağazalarında.

Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya 08 Şubat 2022 - 14 Şubat 2022 tarihleri arasında sadece MediaMarkt ve Teknosa satış noktaları ve bu kanallara ait online satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
2.Kampanyaya katılan tüketicinin adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir.
3.Kampanya süresi içerisinde LG marka Yıkama Kurutmalı Çamaşır makinesi veya seçili buzdolaplarında (GR-F802HLHU,GR-H802HQHJ,GR-H802HLHJ,GN-H702HQHU,GN-H702HLHU) satın almış olan tüketicilere kampanya koşullarını yerine getirmeleri halinde 1000TL değerinde Boyner hediye dijital kuponu gönderimi yapılacaktır.
4. Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: En geç 17 Şubat 2022 tarihine kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyadı, Telefon,TC no, E-posta, Adres, Fatura, kurulum evrağı bilgilerini girmesi ; Çamaşır makinesi veya Buzdolabı faturasının fotoğrafını ve kurulum evrağının net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi en geç 15 gün içerisinde mail ile teslim edilecektir. Hediye kod maili belirtilen süre içinde tarafınıza ulaşmadıysa LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak bilgi alınız. Belirtilen süre içerisinde online katılım sayfasından başvurularını eksiksiz ve hatasız tamamlamayan tüketiciler kampanyadan faydalanamazlar.
5. Gönderim sırasında üçüncü kişilerden kaynaklı oluşabilecek hasar, zarar, kayıp vb. durumlardan LG sorumlu değildir.
6. Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir.
7. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir.
8.Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
9.Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez.
10.LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
11.Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
12.Daha fazla bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.



Kampanya Sahibi

LG

İlişkili Marka

Media MarktTeknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Şubat 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Şubat 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2022
  • Trafik

    : 527
  • İlişkili Markalar

    : Media Markt Teknosa Boyner