Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG OLED TV Batman Yarışması

  • 2 yıl önce eklendi
  • 1003 defa incelendi
  • Puan : star star 7 incelemede 2 puan almıştır.
Yepyeni bir LG OLED TV ve Batman filmine özel hediyeleri kazanma şansı seni bekliyor!

17 Mart - 3 Nisan 2022 tarihleri arasında lgkampanya.com/batman-oled-yarisma adresindeki sorulara cevap verenler ve katılım formundaki bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde dolduran katılımcılar arasından seçilecek 1 kişiye 48 inç LG C1 OLED TV, 3 kişiye LG XBOOM Go PL5 bluetooth hoparlör ve 5 kişiye Batman hediye seti verilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Bu yarışma 17.03.2022 saat 00:00 ve 03.04.2022 saat 23:59 tarihleri arasında aktif olacaktır.
2. Yarışmada sorulacak sorulara cevap verenler ve katılım formundaki bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde dolduran katılımcılar arasından seçilecek kişiler çeşitli ödüller kazanacaklardır. Verilecek ödüller; 1 adet 48 inç LG C1 OLED TV, 3 adet LG XBOOM Go PL5 bluetooth hoparlör ve 5 adet Batman hediye setidir.
3.Katılımcıların değerlendirmeye alınmaları için ilk üç çoktan seçmeli soruya doğru cevap vermeleri gerekmektedir. Dördüncü açık uçlu soruya verilmiş cevaplar juri tarafından uygunluk ve yaratıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilip kazananlar seçilecektir. Jüri Gülçin Uzunkaya, Eda Çakar, Merve Uludağ ve Can Kara’dan oluşmaktadır.
4. Kazananlar, juri değerlendirmesi sonrasında 07.04.2022 tarihinde www.lg.com/tr adresinde açıklanacaktır.
5. Ödüller katılımcının formda belirtmiş olduğu adrese en fazla 20 iş günü içerisinde kargo ile gönderilecektir
6. Yarışma tüm kullanıcılara açıktır.
7. LG Electronics Ticaret A.Ş (LG Türkiye) kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda yarışmacının o ana kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
8. LG Türkiye, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
9. Kazanılan ödülün karşılığının talebi mümkün değildir.
10. Katılımcılar uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşılamamasından, LG Türkiye kesinlikle sorumlu tutulamaz.
11. LG Türkiye kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. LG Türkiye’nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi LG Türkiye’nin sorumluluğunda değildir.
12. LG Türkiye’nin yarışma şartlarını değiştirme, yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkı saklıdır.
13. LG Türkiye çalışanları bu yarışmaya katılsalar da değerlendirmeye tabii tutulmayacaklardır.
14. Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, LG Türkiye sorumlu tutulamaz.
15. LG Türkiye katılımcının e-posta adresine ve kampanya kapsamında iletilen mobil telefon numarasına LG Türkiye ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılır.
16. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri kendilerine verilemez. LG Türkiye, 18 yaşından küçüklerin yarışmaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan katılmalarından veya yarışmaya bilgi sunmalarından sorumlu tutulamaz.
17. Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Lg, Lg Yarışma, Lg Oled Tv, Batman,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mart 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Mart 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Nisan 2022
  • Trafik

    : 1003

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024281 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024151 defa incelendi