Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG XBOOM 360 XO3 Bluetooth Hoparlör Hediyeli Yarışma Başladı

  • 1 yıl önce eklendi
  • 555 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
LG'den 20 kişiye Ses deneyiminizi tümüyle değiştirecek çarpıcı bir ses mühendisliği ürünü LG XBOOM 360 XO3 bluetooth hoparlör hediye...

LG, 14 Ocak 2023'e kadar "lgkampanya.com/kampanya/lg-xboom-360-neden-senin-olmali"  adresine girerek kayıt olan ve neden LG XBOOM 360 XO3'e sahip olması gerektiğini en yaratıcı şekilde ifade eden 20 kişiye LG XBOOM 360 XO3 bluetooth hoparlör hediye edecek.

Yarışma Detayı:
1. Kampanya şu etkinlikten oluşur: "LG XBOOM 360 – en iyi cevabı verin, 20 Hoparlörden birini kazanma şansını yakalayın!” anket katılımlı yarışma.
2. Yarışmaya girerek, bu hüküm ve koşullara bağlı kalmayı kabul etmiş olursunuz. Katılımcıların ankete katılım süresi 22 Aralık 2022'den 14 Ocak 2023 saat 23.59’a kadardır . Yukarıda belirtilen süreden önce veya sonra yapılan başvurular uygun kabul edilmeyecektir.
3. Promosyona hak kazanabilmek için, adayların Türkiye'de ikamet ediyor olmaları ve giriş yaptıkları tarihte 18 yaşından büyük olmaları gerekir.
4. Her başvuru sahibi aşağıdaki adımlarla yarışmaya katılacaktır: LG.com/tr'de beğendiğiniz LG XBOOM 360 özelliğini keşfedin ve seçtiğiniz favori bir özelliği yorumlayarak lgkampanya.com’da yer alan ilgili kampanya sayfasındaki başvuru formunu doldurduktan sonra anket katılım bölümüne yazın.
5. Yarışmada sorulacak sorulara cevap verenler ve katılım formundaki bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde dolduran katılımcılar arasından seçilecek 20 kişi yeni LG XBOOM 360 XO3 bluetooth hoparlör kazanacaktır.
6. Katılımcıların değerlendirmeye alınmaları için açık uçlu soruya verilmiş cevaplar juri tarafından uygunluk ve yaratıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilip kazananlar seçilecektir. Jüri Gülçin Uzunkaya, Eda Çakır ve Dilbeste Çalışır’dan oluşmaktadır.
7. Kazananlar juri oylaması ile verilecek en iyi cevaba uygun olarak seçilecek ve duyuru 8 Şubat 2023'de lgkampanya.com’da yapılacatır.
8. Kazananların kendi takdirimize bağlı olarak seçileceğini onaylıyor ve kabul ediyorsunuz. Sonuç olarak, kazananların seçimine herhangi bir itirazda bulunma hakkınız olmayacaktır.
9. Ödülü almak üzere seçilirseniz, ödülü alabilmeniz için LG Elektronics Türkiye ekibinden sorumlu kişi(ler) iletişim bilgilerinizi almak üzere sizlerle iletişime geçecektir. Bilgilerinizi göndererek, Gizlilik Politikasında açıklanan sınırlar dahilinde kullanılabileceğini kabul etmiş olursunuz.
10. Uygun gördüğümüz şekilde bir katılımcının katılımını reddetme hakkına sahibiz. Bir katılımı reddetmek için sahip olabileceğimiz nedenler, bunlarla sınırlı olmamakla birlikte, aşağıdakilerden herhangi birini içeren veya bunlardan herhangi biri olan katılımlar içerir:
a. Katılım için yanlış veya diğer kişilerin kişisel bilgilerinin kullanılması.
b. Yinelenen katılımlar.
c. Katılımcının orijinal çalışması olmayan içerik.
d. Daha önce herhangi bir kampanyaya gönderilmiş içerik.
e. f. Bu hüküm ve koşullarda belirtilen teslim süresi dışında gönderilen katılımlar.
f. g. Görüntülenemeyen katılımlar.
g. h. Eksik katılımlar.
h. i. Acenteler veya üçüncü taraflar aracılığıyla veya farklı yollarla gönderilen katılımlar.
11. Ödül, kazananların açıklandığı tarihten itibaren en fazla 40 iş günü içerisinde kargo ile gönderilecektir. Ürünlerin gönderim tarihi stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.
12. Yarışma 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet eden tüm kullanıcılara açıktır.
13. LG Electronics Ticaret A.Ş (LG Türkiye) kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda yarışmacının o ana kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
14. LG Türkiye, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. Durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
15. Kazanılan ödül/lerin maddi karşılığının talebi mümkün değildir.
16. Katılımcılar uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşılamamasından, LG Türkiye kesinlikle sorumlu tutulamaz.
17. LG Türkiye kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. LG Türkiye’nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi LG Türkiye’nin sorumluluğunda değildir.
18. LG Türkiye’nin yarışma şartlarını değiştirme, yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakına sahiptir.
19. LG Türkiye çalışanları bu yarışmaya katılsalar da değerlendirmeye tabii tutulmayacaklardır.
20. Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan ve hediye hakkının başka bir kişiye geçmesi durumundan LG Electronics sorumlu tutulamaz.
21. LG Türkiye katılımcının e-posta adresine ve kampanya kapsamında iletilen mobil telefon numarasına LG Türkiye ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar.
22. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri kendilerine verilemez.
LG Türkiye, 18 yaşından küçüklerin yarışmaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan katılmalarından
veya yarışmaya bilgi sunmalarından sorumlu tutulamaz.
23. Yarışmada verilecek olan hediyeler ikinci kişilere aktarılmaz, satılamaz veya nakit karşılığı talep edilemez.
24. Girilen kişisel bilgiler LG Electronics Ticaret A.Ş. gizlilik politikası http://www.lg.com/tr/privacy kapsamında korunacaktır.
25. Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez.
26. Gönderim sırasında üçüncü kişilerden kaynaklı oluşabilecek hasar, zarar, kayıp vb. durumlardan LG sorumlu değildir.
27. Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Lg, Lg Yarışma, Hoparlör,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Ocak 2023
  • Trafik

    : 555

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024168 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi