Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG Klima Alana 200 TL Hediye Çeki!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 524 defa incelendi
  • Puan : star star star 7 incelemede 3,43 puan almıştır.
LG'den Hayata Renk Katan Kampanya!

6 Eylül - 30 Ekim 2019 tarihleri arasındna LG'den klima alanlara CarrefourSA, Boyner ya da IKEA'da geçerli 200 TL hediye çeki!


Kampanya Detayı:
1- Bu kampanya 6 Eylül 2019- 30 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm satış kanallarından alınan LG marka Wi-Fi özelliği bulunan 18.000 BTU/h kapasitedeki R32 soğutucu gazlı Dual Plus(S3-M18KL2FA), Deluxe (S3-M18KLIZA) ve Artcool (S3-M18KLRZA) modellerde için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
2- Kampanya süresi içerisinde LG marka Wi-Fi özelliği bulunan 18.000 BTU/h kapasitedeki R32 soğutucu gazlı Dual Plus, Deluxe ve Artcool modellerden satın alan tüketicilere Boyner, Carrefoursa veya IKEA mağazalarından birinde geçerli (200 TL tutarında hediye çeki edilecektir. Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 30 Kasım 2019 tarihine kadar www.Igkampanya.com adresindeki LG Split Klima kampanya katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan klimanın kurulumunun fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde, tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici indirim kuponunu kullanmaya hak kazanacaktır. 3- Tüketicinin klima faturasının ve klima kurulumu sırasında teslim edilen servis formunun tamamının okunur ve net resimlerini www.İgkampanya.com form sayfasına yüklemesi gerekmektedir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye çeki başvuru tarihini takip eden 30 gün içerisinde sms ve/veya e-mail üzerinden gönderilecektir. Hediye çeki belirtilen süre içinde tarafınıza ulaşmadıysa LG Müşteri Bilgi Merkezi'ni 444 6 543 (LGE) arayarak bilgi alınız. Lütfen klima kurulumunuz için LG Müşteri Bilgi Merkezi'ni 444 6 543 (LGE) arayarak randevu almayı unutmayınız. Belirtilen süre içerisinde klima kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmayan ve online katılım sayfasından başvurularını eksiksiz ve hatasız tamamlamayan tüketiciler kampanyadan faydalanamazlar.
4- Kampanya yalnızca Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilen satışlarda geçerli olacaktır. Katılımcı tarafından verilen e-mail adresinin ve/veya telefon numarasının yanlış olmasından kaynaklanan problemlerden LG sorumlu değildir. Hediye çeki ikinci bir mail adresine ve/veya telefon numarasına gönderilmez. Hediye çeki gönderiminde gereken bilgiler için yalnızca bilgi formunda gerçekleştirilen kayıtlar esas alınacaktır.
5- Hediye çekleri sınırlı sayıda olup; kullanıcının seçtiği birinci tercihte bulunan hediye çekinin tükenmesi durumunda ikinci tercihi, ikinci tercihte bulunan hediye çekinin tükenmesi durumunda üçüncü tercihi dikkate alınarak gönderim sağlanacaktır.
6- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
7- LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
8- Kampanya kapsamında satın alınan üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda indirim kuponu iptal edilir.
9- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
10- Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
11- Daha fazla bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi'nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.



İlgili etiketler : Carrefoursa, Boyner, Ikea, Lg, Lg Klima, Klima, Kampanya,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Eylül 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Eylül 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Ekim 2019
  • Trafik

    : 524