Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG Buhar Özellikli Çamaşır Makinesi 1 Yıllık Uni Baby Deterjan Hediyeli

  • 3 yıl önce eklendi
  • 681 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
Alerjik ve hassas bünyeler ciltlerini LG Buhar özellikli çamaşır makinesi ve en hassas bebek tenine değen giysileri bile özenle temizleyen Uni Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı ile koruyor.

Alerjenleri % 99,9’a varan oranla yok etmesiyle öne çıkan LG Buhar özellikli çamaşır makineleri, seçili LG satış noktalarında Haziran ayı boyunca bir yıllık ihtiyaçı karşılayacak Uni Baby Sıvı Çamaşır Makinesi Deterjanı hediyesiyle satılıyor.

Hassas ve alerjik bünyeye sahip olanların kendilerini her zaman koruması, beslenme tarzlarına dikkat ettikleri kadar giysi ve çevrelerindeki alerjenlerden de kaçınmaları gerekiyor. Bulundukları alanın hava kalitesinden, giysilerinin uygun şekilde, uygun deterjanla yıkanmasına kadar bir çok konuda titiz davranıyorlar. LG, alerjik reaksiyonlara neden olan toz akarları gibi alerjenleri %99,9’a kadar yok eden, yapay zeka özelliği ile kendi kendini programlayan çamaşır makineleri ile sağladığı ekstra özen ve hijyeni, Haziran ayı boyunca, Uni Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı’nın gücüyle birleştiriyor. En narin bebek cildine değen çamaşırları bile özenle yıkayan, alkol, paraben, fosfat, ağartıcı, aktif klor, SLS, SLES, boya içermeyen formülü ile Türkiye’nin önde gelen sıvı bebek deterjanı Uni Baby, Haziran ayı boyunca LG Brand Shop’lardan LG Buhar özellikli çamaşır makinesi alanlara 4 adet Hassas Dokunuş sıvı çamaşır deterjanı hediye ediliyor. LG ve Uni Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı işbirliğinin önümüzdeki aylarda farklı kampanyalarla devam etmesi bekleniyor.

Deterjan Kampanyasına Dahil Olan Modelleri;
F4V5RGP2T, F4V5RGP0W, F4R5VGW2T, F4R5VGW0W, F4V5RYP2T, F4V5RYP0W, F4R5VYW2T, F4R5VYW0W, F4J6VYP0W
 
Buhar Gücü ile Alerjenlere Veda
LG Buhar özellikli çamaşır makineleri çamaşırları kusursuz şekilde temizlemesinin yanı sıra, alerji veya solunum sorunlarına neden olabilecek toz akarları gibi alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok ediyor. LG buhar özellikli çamaşır makineleri, kazanın tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor. Yapay zeka teknolojisi de kullanan LG AIDD çamaşır makineleri, yıkanacak çamaşırların kumaşlarının cinsini, ağırlığını ve hacmini belirleyerek, bu çamaşırlara uygun programı kendiliğinden belirliyor. LG’nin akıllı çamaşır makinesi, birbirinden oldukça farklı giysilerden oluşan bir çamaşır gurubunu tanımlayarak yıkama hareketlerini, sıcaklığı ve süreyi buna göre şekilde programlayabiliyor. Bu yeni teknoloji aynı zamanda, çamaşırlarda yıkamadan kaynaklı oluşan hasarları yüzde 18’e varan oranda azaltıyor.




İlgili etiketler : Lg, Çamaşır Makinesi, Uni Baby, Beyaz Eşya,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Haziran 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Haziran 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2021
  • Trafik

    : 681