Watsons 7. Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Oylaması Başladı

  • 3 yıl önce eklendi
  • 2022 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 1 incelemede 5 puan almıştır.
Güzellik ve kişisel bakım alanında yılın en iyilerinin belirlendiği geleneksel 7. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri için oylamalar odul.watsons.com.tr/de başladı.

Kozmetik ve kişisel bakımın ilklerini gerçekleştiren Watsons Türkiye, geleneksel 7.Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ile en sevilen güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin “en iyilerini”belirlemeye devam ediyor.Tüketiciler tarafından büyük ilgi gören ve rekor oylamaların gerçekleştiği geleneksel Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde bu yılmakyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım gibi 25 farklı kategoride 125 aday ürün yılın en iyisi olmak oylarınızı bekliyor!

Siz de hemen odul.watsons.com.tr’ye tıklayarak tüm yıl yanınızdan ayırmadığınız ve severek kullandığınız ürünler arasından favorilerinizi seçip oylamaya katılın.

Oy Kullananlar Yine Kazanıyor!
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde favori ürünlerini Watsons Card numarası ile giriş yaparak oylayanlar arasından çekilişle belirlenen 500 kişi, içerisinde sürpriz ürünlerin yer aldığı Watsons hediye setinin sahibi oluyor. Ayrıca oylamaya Watsons Card numaraları ile giriş yaparak katılan 5 WatsonsElite Üyesi de ödül gecesi için çift kişilik davetiye kazanma şansı yakalıyor.

Aday ürünler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi müşteriler, basın mensupları ve blogger’lar tarafından ayrı ayrı değerlendiriliyor. Oylamalar sonunda kategorilerinde en çok oy alan ürünler, Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ödül töreninde yarıştığı kategoride yılın en iyi ürünü ödülünün sahibi olmaya hak kazanıyor.

Binlerce kişinin günlük yaşamlarında tercih ettiği ürünler Mayıs ayının son haftasına kadar Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri kapsamında https://odul.watsons.com.tr/ adresinden oylanabiliyor.

Oylamalara katılım için;
https://odul.watsons.com.tr/adresinden Facebook veya Instagram hesabı, Watsons.com.tr üyeliği ya da Watsons Card numarası ile giriş yapıldıktan sonra, ekranda yer alan kategorilerdebulunan adaylar için oy kullanılabiliyor.

Unutmayın!Her kategoride sadece bir adayı destekleme şansınız var.

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödül Kategorileri:
1.    En İyiMaskara
2.    En İyiFar Paleti
3.    En İyiFondöten
4.    En İyiDudak Ürünü
5.    En İyi Kaş Ürünü
6.    En İyiYüz Bakım Ürünü
7.    En İyiYüz Maskesi
8.    En İyiAnti-Aging Ürünü
9.    En İyiKore Güzellik Ürünü
10.    En İyiDermo Kozmetik Ürünü
11.    En İyiVücut Bakım Ürünü
12.    En İyi Erkek Bakım Ürünü
13.    En İyiDuş Jeli
14.    En İyiDeodorant
15.    En İyiAğız Bakım Ürünü
16.    En İyiBitkisel İçerikli Saç Bakım Ürünü
17.    En İyiŞampuan
18.    En İyiSaç Boyası
19.    En İyiSaç Bakım Ürünü
20.    En İyi Erkek Şampuanı
21.    En İyi Watsons’a Özel Ürün
22.    En İyi Watsons Markalı Ürün
23.    En İyi Sağlıklı Yaşam Ürünü
24.    En Yenilikçi Ürün
25.    En İyi Sürdürülebilir Yaşam Ürünü

Ayrıca bu kategorilere aday olan ürünlerin özel kategori adaylıkları da bulunuyor:
Özel Kategori Ödülleri:
1.    Influencerların Seçimi
2.    Basının Seçimi
3.    Watsons Card Üyelerinin Seçimi

Best of the Best:
1.    Yılın Ürünü
2.    Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi
3.    Yılın İş Ortağı
Şimdi yıl boyunca Watsons’tan alıp severek kullandığınız favori ürünlerinizi https://odul.watsons.com.tr/ adresinden oylama zamanı.

Sevdiğiniz ürünleri oylamayı ve bu serüvene ortak olmayı unutmayın!

Katılım Koşulları:
  • odul.watsons.com.tr adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri oylaması 09.04.2021 tarihinde başlayacak, 30.05.2021 tarihinde son bulacaktır.
  • Kampanya süresi boyunca odul.watsons.com.tr adresine gelen ziyaretçiler, kendilerine sağlanan giriş metodlarından birisini kullanıp 25 farklı kategoride favori ürünleri için oy kullanabileceklerdir.
  • Oy kullanarak, formu dolduranlar arasından çekiliş ile belirlenecek 500 kişi WATSONS HEDİYE SEPETİ (1 adet Şampuan, 1 adet Maskara, 1 adet dudak ürünü, 1 adet cilt bakım ürünü, 1 adet duş jeli) kazanacaktır. (Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile erilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.)
  • Oylama için Watsons Card’ı ile giriş yaparak oyunu kullanarak formunu dolduranlar arasından çekiliş ile belirlenecek 5 Elite müşteri ödül töreni gecesine çift kişilik davetiye kazanacaktır. Davetiye sadece ödül törenine giriş ve gala gecesi ni kapsamakta ve bunun dışında kalan ulaşım vb. masraflar kazananlara aittir.
  • Kullanıcıların oy kullanabilmesi için web sitesinde bulunan 3 giriş metodundan birisini kullanarak giriş yapmaları gerekmektedir. Her bilgisayardan en fazla 1 oy kullanılabilir ve 1 kullanıcı sadece bir giriş yöntemini kullanarak giriş yapabilir.
  • Çekiliş sonucu hediye kutusu kazanan kişiler 21 Haziran 2021 tarihinde odul.watsons.com.tr adresinde ilan edilecektir. Hediye gönderimleri Temmuz ikinci haftası itibariyle kişilerin beyan ettikleri adreslere kargo yoluyla yapılacaktır.
  • Katılımların değerlendirilmesinde Watsons Türkiye'nin belirlediğini saatte kabul gören veriler esas alınacaktır.
  • Kampanyaya katılarak hediye kazanan kullanıcıların formda belirttikleri bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Katılımcıların bilgilerini yanlış vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan ve bu nedenle hediyenin gönderilmemesi durumundan Watsons Türkiye hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Formu doldurmayan kullanıcılar hediye hakkı kazanamaz.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, hediye kazanamazlar. Kazanılan hediye değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
  • Watsons Türkiye, kampanya süresi boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojileri kullanarak hile yaptığı veya uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcının hediyelerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Ayrıca, Watsons Türkiye’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Watsons Türkiye, önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Bilgilerini eksik ya da yanlış ilettiği tespit edilen kullanıcılar hediye kazanamazlar.
  • Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini bilmektedirler. Katılımcılar, kampanyaya katılım ile katılım şart ve koşullarını okumuş ve bu şartları peşinen kabul edilmiş sayılır.
  • Watsons çalışanları oylamaya katılabilir ancak oylama sonucu çekilişe katılamaz.
  • Bu kampanya A.S. WATSON GÜZELLIK VE BAKIM ÜRÜN. TİC. A.Ş. adına MPİ’nin 30/03/2021 tarih ve 24951361-255.05.02-E.2179 sayılı izni ile ESTABOOM tarafından düzenlenmektedir.
  • Çekiliş kampanyasına 18 yaş altı kişiler katılamaz, katılıp kazanırsa hediyesi teslim edilmez.




İlgili etiketler : Watsons, Watsons Güzellik Ve Kişisel Bakım Ödülleri, Ödül, Yarışma,

Haber Sahibi

Watsons
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Nisan 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Nisan 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Mayıs 2021
  • Trafik

    : 2022

Diğer Watsons Haberleri

Benzer Haberler

  • Watsons Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Başlıyor

    Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Başlıyor

    15 yıldır 10 ülkede düzenlenen,  pek çok kategoride yılın en iyi güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin seçildiği ' Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ' bu yıl ilk kez Türkiye’de...
    2 Ocak 20151980 defa incelendi
  • Watsons Watsons 7. Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde Sahiplerini Buldu!

    Watsons 7. Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde Sahiplerini Bul

    Geleneksel Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nin yedincisi 29 Temmuz Perşembe akşamı Swissôtel The Bosphorus - Istanbul’da gerçekleştirildi. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ism...
    17 Ağustos 2021635 defa incelendi
  • Watsons Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Sahiplerini Buldu

    Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Sahiplerini Buldu

    Türkiye’de ilk kez güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin “en iyileri”ni belirleyen “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” 17 Mart 2015, Salı günü gerçekleştirilen ödül tören ile sahipl...
    18 Mart 20152118 defa incelendi
  • Watsons Watsons Live Clean Onarıcı Bakım Serisi

    Watsons Live Clean Onarıcı Bakım Serisi

    Doğanın mucizesi Argan yağı özlü saç bakım serisi, şimdi sadece Watsons’ta. Dünyanın en ünlü ve yaygın güzellik-bakım ürünleri mağazası zinciri Watsons’tan saç bakımı ve güzelliğinde çok...
    6 Haziran 201110561 defa incelendi
  • L'Oréal Kozmetik L’oréal Paris Miss Turkey Heyecanı Başladı ( Güzellik Yarışması )

    L’oréal Paris Miss Turkey Heyecanı Başladı ( Güzellik Yarışması )

    "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY", Otto Santral’de iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış katılımıyla düzenlenen sürprizlerle dolu bir partiyle başladı! Gecede "L’ORÉAL PARİS MISS TURKE...
    26 Mart 201111090 defa incelendi