Sevgililer Günü'nde Kendinizi ve Sevdiklerinizi Watsons'la Şımartın!

  • 2 yıl önce eklendi
  • 639 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 3 incelemede 5 puan almıştır.
Dicora’ın birbirinden eşsiz kokuları ve Revolution’ın devrim yaratan saç serumlarıyla Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize ya da kendinize en özel hediyeyi verin!

Muhteşem kokulara ve güçlü saçlara kim hayır diyebilir ki? Watsons’ın harika hediyeseçenekleriyle en güzel ve en anlamlı hediyeyi vermenin hazzını yaşayacaksınız. Sevgililer Günü’nde kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak istiyorsanız tüm Watsons Mağazalarına, Watsons.com.tr’ye ve Watsons Mobil Ugulaması’na davetlisiniz!

Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin 100ml / 119,90TL
Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin ile etkileyici bir iz bırakın! Bergamot ve baharatlı özlerin kombinasyonu ile formüle edilen Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin, içerisinde bulunan lavanta, paçuli ve tonka fasulyesinin oluşturduğu odunsu aromatik kokular ile ferahlatıcı ve yoğun bir etki bırakır.

Dicora Urban Fit Erkek EDT London 100ml/ 119,90TL
Dicora Urban Fit Erkek EDT London ile alışılagelmişin dışında bir tazelik yakalayın! Greyfurt, deniz, lavanta, defne yaprağı notalarınıngri kehribar ve beyaz yosun alt notalarıyla buluşmasından oluşan Dicora Urban Fit Erkek EDT London taze ve avangart bir etki. .

Dicora Urban Fit Kadın EDT Milan 100ml/ 119,90TL
Dicora Urban Fit Kadın EDT Milan ile bırakacağınız zarif ve hipnotize edici etkinin keyfini çıkarın! İçeriğindeki frenk üzümü, frezya, gül, sandal ağacı ve misk kokularının muhteşem kombinasyonuyla en güzel anlarınızı unutulmaz kılın!


Dicora Urban Fit Kadın EDT Moscow 100ml / 119,90TL
Dicora Urban Fit Kadın EDT Moscow ile Akdeniz esintisi her an sizinle! Yasemin, beyaz gül, bambu, misk ve kehribar kokularıyla formüle edilen Dicora Urban Fit Kadın EDT Moscow; yeşil elma, sicilya limonları ve çan çiçeklerinin Akdeniz notalarıyla taze ve iştah açıcı bir deneyim sunuyor.

Revolution Haircare Salisilik AsitSaç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum / 149,95 TL
Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, saç ve saç derisini temizlemeyeve kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Saç derisi de tıpkı cildimiz gibi bakıma ihtiyaç duyar. Sağlıklı saç derisi, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen ambalajıyla hem doğaya hem de saçlarınıza iyi bakar!Betain ve pantenol ile formülize edilen Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serumsaçı beslemeye, saçın nemini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki salisilik asit pul pul dökülmeyi ve yağ birikimini azaltmaya yardımcı olurken, çay ağacı yağı saç derisini tazeleyip temiz ve arınmış bir his bırakır. Sülfat ve silikon içermeyen ve vegan olan Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum’u kuru saç derisine masaj yaparak uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için gece boyunca bekletin ve ardından Revolution Haircare Salisilik Asit Arındırıcı Şampuan ve Saç Kremi ile yıkayın.

Revolution HaircareKafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum/ 149,95 TL
Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, içerisindeki kafein sayesinde ince ve güçsüz saçları güçlendirerek canlandırmaya ve saç derisinin beslenmesine yardımcı olur. Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, geri dönüşütürülmüş plastik kullanılarak üretilen ambalajıyla hem doğaya hem de saçlarınıza iyi bakar! Canlılığın ve gücün sembolü olarak bilinen bambu özü ile geliştirilenRevolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, içeriğindeki betain ve pantenol ile saçı beslemeye, saçın nemini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. Sülfat ve silikon içermeyen ve vegan olan Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum’ukuru saç derisine masaj yaparak uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için gece boyunca bekletin ve ardından Revolution Haircare Kafein Enerji Veren Şampuan ve Saç Kremi ile yıkayın.




İlgili etiketler : Watsons, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü 2022, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

Watsons
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Şubat 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Şubat 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Şubat 2022
  • Trafik

    : 639

Diğer Watsons Haberleri

Benzer Haberler

  • Park Yirmiüç AVM Yusuf Güney Sevgililer Günü Konseri Elazığ Park 23 AVM'de

    Yusuf Güney Sevgililer Günü Konseri Elazığ Park 23 AVM'de

    Sevgililer gününe özel Yusuf Güney mini konser 11 Şubat pazar saat 15:30'da Parkyirmiüç Alışveriş Merkezinde sizlerle... Kolay ulaşılabilir konumu ve Türkiye’nin önde gelen marka karması ve...
    30 Ocak 20182195 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Cep veya Garanti İnternet Şube Sevgililer Günü Kampanyası

    Garanti Cep veya Garanti İnternet Şube Sevgililer Günü Kampanyası

    Sevdikleriniz için ÇiçekMarket ve Godiva’da %25 indirim fırsatı! Sevgililer gününde ne hediye alacağınıza hala karar vermediyseniz 1 - 14 Şubat 2019 tarihleri arasında Garanti Cep veya Gar...
    2 Şubat 20191327 defa incelendi
  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212959 defa incelendi
  • Özsüt Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nü...
    4 Şubat 20134040 defa incelendi
  • Forum Kapadokya Merve Özbey ve Erdem Kınay Konseri Forum Kapadokya'da!

    Merve Özbey ve Erdem Kınay Konseri Forum Kapadokya'da!

     Sevgililer Günü haftasına özel Merve Özbey ve Erdem Kınay konseri 18 Şubat'ta Forum Kapadokya'da! Yıllardır yaptığı prodüksiyonlar ile pek çok şarkıya imzasını atan Erdem Kınay ve onu...
    29 Ocak 20181758 defa incelendi