Anneler Günü'nde Annelere En Güzel Hediyeler Watsons'ta

  • 2 yıl önce eklendi
  • 477 defa incelendi
Watsons, Frudia, Target Pro by Watsons ve Naturals byWatsons ürünleri sadece Watsons MağazalarındaWatsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın eşsiz kokuları veFrudia, Target Pro by Watsons ve Naturals by Watsons’ın birbirinden etkilicilt bakım ürünleri ile Anneler Günü’nde annenize en güzel hediyeleri verin!

Watsons Blossom Kadın EDT 100ml / 149,90TL
Watsons Blossom Kadın EDT Parfüm ile gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Mimoza, yasemin ve sümbülteberin muhteşem uyumu ruhunuzun çiçek açmasını sağlarken, liçi bu büyüleyici birleşime tatlı bir esinti katıyor. Altın kehribarın yoğunluğuyla harmanlanan Watsons Blossom Kadın EDT Parfüm karşı konulmaz ve zamansız kokusuyla tüm duyularınızı harekete geçirecek!

Watsons Jardin Kadın EDT 100ml / 149,90TL
Watsons Jardin Kadın EDT Parfüm sizi unutulmaz bir bahçeye davet ediyor! Watsons Jardin Kadın EDT Parfüm’le bir tarafta orkide, frezya ile çevrelenmiş; diğer tarafta erik, vişne, ahududu meyvelerinin bulunduğu zengin bir bahçenin içerisinde geziyor gibi hissedeceksiniz! Eğlenceli ve aynı zamanda çekici bir feminenliği ifade eden bu benzersiz yorum ile duygularınızı kokunuza yansıtın!

Watsons BouquetKadın EDT 100ml / 149,90TL
Watsons Bouqet Kadın EDT Parfüm ile neşe ve mutluluğu kucak dolusu bir bukete dönüştürmeye hazır mısın? Gülün çekici dayanılmazlığı veirisin hayranlık uyandıran güzelliğiyle çevrenizdekileri büyüleyin.. Kalıcı misk ile sarmalanan, zarifliği simgeleyen yasemin, portakal çiçeği ve mügenin çarpıcı uyumu, tüm kompozisyona etkileyici bir dokunuş bırakıyor.

Target Pro By Watsons Essential Yüz Temizleyici/ 99,95TL
Target Pro by Watsons Essential Temizleyici içeriğindekiseramid ve termal kaynak suyu ile formüle edilmiş Cica kompleksi sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Tahriş olmuş cildi sakinleştirmeye ve uzun süreli nemlendirmeye destek olan Target Pro by Watsons Essential Temizleyici günlük kullanıma uygundur. Target Pro by Watsons Essential Temizleyicicildinizi sağlıklı ve nemli tutmayı desteklerken aynı zamanda cildin kirden ve fazla yağdan arındırılmasına yardımcı olur.

Target Pro By Watsons Essential Uyku Maskesi/ 329,90 TL
Target Pro by Watsons Essential Uyku Maskesi ile gece boyu cilt bakımı! İçeriğindeki
seramid ve termal kaynak suyu ile formüle edilmiş Cica kompleksi sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.Tahriş olmuş cildi sakinleştirmeye ve uzun süreli nemlendirmeye destek olan Target Pro by Watsons Essential Uyku Maskesi günlük kullanıma uygundur. Cildin bakıma en çok ihtiyaç duyduğu anda siz uyurken cildinize eksiksiz bakımı sunmaya ve cildiniz beslemeye yardımcı olan Target Pro by Watsons Essential Uyku Maskesidaha sağlıklı ve daha parlak bir cilde sahip olmanızı destekler.

Frudia Avokado Relief Essence Tonik 195ml/ 129,95 TL
Frudia Avokado Relief Essence Tonik,yüksek miktarda amino asit içeren %76 avokado özü içeriği ile stresten yorgun düşmüş hassas citlerin beslenmesine yardımcı olur. Frudia Avokado Relief Essence Tonikcildin savunma kabiliyetini artırmasına destek olur. Panthenol içeren formülü sayesinde kuru ciltlere bakım yaparken, jeju yeşili kompleksi ve madecassoside içerenbitki bileşenleri sayesinde hassas ciltleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Avokadonunyüksek besleyici özelliğiyle geliştirilmişFrudia Avokado Relief Essence Tonik, dermatolojik olarak onaylanmıştır ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Frudia Avokado Relief Krem / 179,90 TL
Frudia Avokado Relief Krem, bolca amino asit içeren %62 avokado özü içeriği ilehassas ciltlerin rahatlamasına destek olur. Sadece 2 haftada cilt bariyerinin güçlendirilmesineyardımcı olan Frudia Avokado Relief Krem,cildin nem kaybını önlemeye ve dış etkenler nedeniyle ciltte oluşan kızarıklıklarınyatıştırılmasına destek olur. Panthenol içeren formülü sayesinde kuru ciltlere bakım yaparken, jeju yeşili kompleksi ve madecassoside içerenbitki bileşenleri sayesinde hassas ciltleri yatıştırmaya yardımcı olur . Frudia Avokado Relief Krem, dermatolojik olarak onaylanmıştır ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Naturals By Watsons Argan Vücut Scrub 200g/ 79,95TL
Naturals By Watsons Argan Vücut Scrub ile pürüzsüz bir cilde sahip olun!“Likit Altın” olarak bilinen besleyici ve canlandırıcı etkili Sertifikalı Organik Fas Argan Yağı ile formüle edilmiştir. İçeriğindeki E vitamini ve zengin yağ asitleri ile cildi beslemeye ve parlak bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur.Paraben, renklendirici ve SLS içermeyen; %90’ın üzerinde doğal kaynaklı içerik ile formüle edilen Naturals By Watsons Argan Vücut Scrub dermotolojik olarak test edilmiştir ve ambalajı geri dönüşütürülmüş plastikten üretilmiştir. Naturals By Watsons Argan Vücut Scrub’ı duş esnasında tüm vücuda masaj yaparak uygulayın ve su ile durulayın. Dirsek, topuk ve diz bölgelerine daha fazla basınç uygulanabilir.

Naturals by WatsonsKan PortakalıVücut Losyonu/ 89,95TL
Naturals by Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu ile neme doymuş bir cilde sahip olun! Cildi aydınlatmayı destekleyen bir bileşen olan Sertifikalı Organik İtalyan Kan Portakalı ile formüle edilmiştir.Naturals By Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu, yağsız formülü ile kuru cildi nemlendirmeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. %90’ın üzerinde doğal kaynaklı içerik ile formüle edilenNaturals By Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu dermatolojik olarak test edilmiştir ve ambalajı geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir.Naturals by Watsons Kan Portakalı Vücut Losyonu’nu duş aldıktan sonra, uygun miktarda kuru cilde uygulayın ve tamamen emilene kadar cilde nazikçe masaj yapın.



İlgili etiketler : Anneler Günü, Watsons, Anneler Günü 2022, Cilt Bakım, Kozmetik,

Haber Sahibi

Watsons
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Nisan 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Nisan 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mayıs 2022
  • Trafik

    : 477

Diğer Watsons Haberleri

Benzer Haberler

  • Douglas Douglas Parfümeri'den Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Douglas Parfümeri'den Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Güzellik Partneriniz Douglas, “ Anneler Günü ”ne özel birbirinden farklı hediye seçenekleri ile annelerin kalbini fethediyor… Güzelliğine önem veren ve kendine güvenen kadınların tercihi D...
    8 Nisan 20141597 defa incelendi
  • Amway Amway ile Bakımlı Anneler

    Amway ile Bakımlı Anneler

    Zengin cilt bakım ve renkli kozmetik ürünleriyle güzellik ve bakımına önem veren kadınlar için birçok farklı seçenek sunan Amway, Anneler Günü’nü özel cilt bakım setleri ile kutluyor. Amway...
    1 Mayıs 20122881 defa incelendi
  • Gebze Center Rabia Aytek Anneler Günü Konseri Gebze Center'da

    Rabia Aytek Anneler Günü Konseri Gebze Center'da

    Gebze Center'da Anneler Günü’ne özel Rabia Aytek Konseri’ne Davetlisiniz! 8 Mayıs Pazar Günü 23 enstrüman çalabilen otizimli Rabia Aytek Konseri ve bu başarı yolculuğunda ona eşlik eden...
    6 Mayıs 2022724 defa incelendi
  • Kale Outlet Center Esra Ezmeci Anneler Günü'nde Kale Outlet Center'da

    Esra Ezmeci Anneler Günü'nde Kale Outlet Center'da

    Uzman Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci Anneler Günü Söyleşi ve İmza Günü Kale Outlet Center’da... Kale Outlet Center, 8 Mayıs Anneler Günü Etkinliği kapsamında Uzman Psikolog ve Yazar Esra...
    6 Mayıs 2022608 defa incelendi
  • Watsons Watsons Live Clean Onarıcı Bakım Serisi

    Watsons Live Clean Onarıcı Bakım Serisi

    Doğanın mucizesi Argan yağı özlü saç bakım serisi, şimdi sadece Watsons’ta. Dünyanın en ünlü ve yaygın güzellik-bakım ürünleri mağazası zinciri Watsons’tan saç bakımı ve güzelliğinde çok...
    6 Haziran 201110559 defa incelendi