L’oréal Paris Miss Turkey Heyecanı Başladı ( Güzellik Yarışması )

  • 14 yıl önce eklendi
  • 11090 defa incelendi
  • Puan : star star star 267 incelemede 2,72 puan almıştır.

"L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY", Otto Santral’de iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış katılımıyla düzenlenen sürprizlerle dolu bir partiyle başladı! Gecede "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY"i adayları ilk eleme heyecanını da yaşadı. 20 kraliçe adayından 5’i yarışmaya veda etti.

1980 yılından beri her yıl düzenlenen “MISS TURKEY” güzellik yarışmasının 2011 serüveni "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY", Otto Santral’de iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış ismin katıldığı eğlence ve sürprizlerle dolu ilk eleme gecesiyle başladı. Can Sandıkçıolu, Demet Akbağ ve Koray Kasap’ın jüri üyesi olduğu, sunuculuğunu Ece Sükan’ın yaptığı yarışmanın ilk eleme gecesinde "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY" adayları zorlu bir sınav verdi. 20 kraliçe adayından 5’i yarışmaya ve hayallerine veda etti.

L’ORÉAL PARİS ORTAK OLDU
"L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY"nin ana sponsoru olan L’ORÉAL PARİS MAKYAJ, ilk eleme gecesinde adayların yanındaydı. Gün boyunca güzellerin kusursuz bir şekilde geceye hazırlanması için çalışan L'Oréal Paris Makyaj, zorlu ve telaşlı hazırlık sürecinde adayların en yakın arkadaşı olarak heyecanlarını paylaştı.

21 Mart'ta ekrana gelmeye başlayan "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY" 2 Haziran'da muhteşem bir final gecesiyle sona erecek. 10 hafta boyunca FOX TV'de ekrana gelecek olan heyecan dolu serüvende adayların tüm makyajları L’ORÉAL PARİS Makyaj imzasını taşıyacak.

Seçilen 15 finalist kampa girecek ve her hafta yapılacak elemenin sonucunda bir güzel elenecek. Elemeler cumartesi günleri saat 22.00’da FOX TV’de yapılacak. Ayrıca hafta içi her gün saat 22.00 ve 00.15’te kamptan yayın yapılacak.

L’ORÉAL PARİS Makyaj, en son bilimsel gelişmeleri içinde barındıran makyaj ürünlerini tüm dünyaya ve Türkiye’ye sunan makyaj uzmanı bir markadır. Geleceğin formülleri, şık sunumlar, kullanımı memnuniyet veren ürünler: L’ORÉAL PARİS MAKYAJ, mükemmellik arayanlara ulaşılabilir lüks ürünler sağlar.

Laetitia Casta, Milla Jovovich, Eva Longoria, Evangeline Lilly, Claudia Schiffer ve Jennifer Lopez’in de aralarında bulunduğu dünyanın en büyüleyici kadınları tarafından temsil edilen ve güzellik konusunda otorite sahibi, L’ORÉAL PARİS MAKYAJ ile en çok merakla beklenen güzellik yarışması “MISS TURKEY” güçlerini birleştirerek, 2011 yılında karşınıza "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY" olarak çıkıyor.

L’ORÉAL PARİS MAKYAJ, modayı ve yenilikleri takip eden, kaliteye, görünümüne ve zerafete önem veren, sofistike, bakımlı, istek ve özlem uyandıran yaşam stiline sahip kadını temsil eder. “MISS TURKEY” kadını da hayata dair hedefleri olan, kendini yenileyen, modern, akıllı ve güzeldir. "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY" tüm bu özellikleri taşıyan ideal kadını sembolize eder.

TÜRK KADINININ İMAJI
Yıllardır edindiği saygın konumu ile “MISS TURKEY” yarışması, Türk kadınının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmak amacını taşıması sebebiyle de L’ORÉAL PARİS MAKYAJ’ın değerlerini yansıtıyor.

L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY” yarışmasında dereceye giren dört güzel, “MISS WORLD”, “MISS UNIVERSE”, “MISS EUROPE” ve “MISS INTERNATIONAL” yarışmalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.




İlgili etiketler : Loreal, Loreal Kozmetik, Yarışma, Güzellik Yarışması, Makyaj, Kozmetik, Kişisel Bakım, Güzellik Kozmetik, Kozmetik Ürünleri, Loreal Türkiye, Loreal Paris, Miss Turkey, Loreal Paris Miss Turkey, L’oréal Paris Miss Turkey, Güzellik,

Haber Sahibi

L'Oréal Kozmetik
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 11090

Diğer L'Oréal Kozmetik Haberleri

Benzer Haberler

  • Flormar Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın

    Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın

    Bahara merhaba dediğimiz şu günlerde, kış aylarında kullanılan kırmızı ve kahverengi renkleri yerini tarçın ve somon renklerine bırakacak. Bahar mevsiminin pozitif enerjisini, tırnaklarınız...
    4 Nisan 20114620 defa incelendi
  • Elidor Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması Başvuruları Başladı

    Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması Başvuruları Başladı

    Elidor Miss Turkey Bu Yıl bir başka güzel... Star TV'de yayınlanacak bu heyecan için başvurular başladı. Peki Elidor Miss Turkey Güzeli neden sen olmayasın. 20 Mayıs 201 tarihine kadar eli...
    30 Nisan 20151984 defa incelendi
  • Iyaş Park AVM Bebekler IYAŞ Park AVM'de Yarıştı

    Bebekler IYAŞ Park AVM'de Yarıştı

    IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen “Iyaş Park’ta Bebekler Yarışıyor” isimli yarışmada katılımcı bebekler birbirleri ile kıyasıya yarışarak hediyelerini kazandı....
    12 Ocak 20142864 defa incelendi
  • Toyota Toyota Çevre ve Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması

    Toyota Çevre ve Yenilikçi Fikirler Proje Yarışması

    Toyota Uluslararası Çevre ve Yenilikçi Fikir Yarışması’nın yeni dönemi başladı. Türkiye’de bulunan Eko Okullar ile Toyota Bayilerinin ortak çalışması ile oluşturulacak projelerin yer alacağı...
    19 Ocak 20132835 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması Başlıyor!

    Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması Başlıyor!

    Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması için geriye sayım başladı. Sadece Lise öğrencilerinin katılabildiği yarışma grup veya solo olarak katılabilirsiniz. vodafonefreezone.com/...
    9 Aralık 20143591 defa incelendi