Turkcell Çocuğum ve Ben Uygulaması

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1722 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 4,14 puan almıştır.
Turkcell’in geliştirdiği ücretsiz “Çocuğum ve Ben” uygulaması sayesinde, ebeveynler ve çocuklar, farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabiliyor. Anne ve babalar uygulama üzerinden çocuklarının sağlığı ve gelişimi konusunda bilgi alıyor; çocuklar da eğlenceli ve öğretici videolar ile en sevdikleri çizgi filmleri seyredebiliyor.

Turkcell, anne-baba ve çocukların farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabildiği güvenli bir uygulama geliştirdi. “Turkcell Çocuğum ve Ben” uygulaması üzerinden ebeveynler, çocukların yaşlarına göre özelleştirilmiş pedagojik bilgileri gün gün takip edebiliyor, çocuk sağlığına dair alanında uzman doktorların videolarına ücretsiz ulaşabiliyorlar.

Uygulama içerisinde, Çocuk Sağlığı, Çocuk Gelişimi, Aktivite Önerileri gibi ebeveynlerin beslenebileceği içerikler yer alırken, bir de çocukların eğitici videolara ulaşabilecekleri Çocuk Profili bulunuyor. Ebeveynlerin hiçbir ücret ödemeden takip edebileceği Çocuk Sağlığı başlığı altındaki videolar ise, anne ve babaların çeşitli hastalıklardan aşılara, beslenmeden acil durumlara ve alınması gereken önlemlere kadar merak ettikleri pek çok bilgiyi konunun uzmanı doktorlardan almalarına imkan sağlıyor.

“Çocuk Gelişimi” başlığı altında ebeveynler, çocuklarının yaşına göre özelleştirilmiş ve her gün yeni içeriklerin eklendiği pedagojik bilgileri adım adım takip edip ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Bu servisin abonelik ücreti ise ayda yalnızca 1 TL.

Turkcell Bireysel Mobil Servisler Direktörü Tahsin Akar konuyla ilgili açıklamasında, “Turkcell olarak biz, daima teknolojiyi insan yararı için kullanmanın yeni yollarını bulmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri bizim için belirleyici oluyor. Çocuğum ve Ben uygulamasıyla hem anne-babaların hem de çocukların kolaylıkla kullanabileceği iki profilli bir sistem oluşturduk. Uygulamada anne ve babalar için çocukların gelişimini takip edebileceği, çocuk sağlığı hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceği, ailece gidilebilecek etkinliklerden haberdar olacağı kapsamlı bir içerik bulunuyor. Çocuklar ise ebeveynlerinin belirlediği şifre ile sadece kendi profillerine girip yüzlerce çizgi filmi ve eğitici videoyu izleyebiliyorlar. Böylece farklı kullanıcı girişleri sayesinde kendilerine özel faydalı içerikler oluşturduğumuz aile bireylerini tek bir uygulamada buluşturmuş olduk.” dedi.

Çocuğumla birlikte bu hafta hangi etkinliğe gitsem?
Çocukların yaşına göre okuması gereken kitapların tavsiye edildiği “Turkcell Çocuğum ve Ben” uygulamasında ailece gidilebilecek keyifli etkinlikler de öneriliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde yaşayan Turkcell aboneleri, çocuk yaşlarına özel hazırlanan ve her hafta güncellenen etkinlik önerilerini “Aktiviteler” bölümünden ücretsiz takip edilebiliyor. Bu bölümde çocuğunuzla gidebileceğiniz en iyi etkinlikler, bulunduğunuz şehrin haritası üzerinde etiketlenerek tarih, saat ve fiyat bilgisi ile birlikte veriliyor. Ayrıca etkinlikle ilgili kısa bir bilgilendirme yazısı da yer alıyor. Yine bu platform üzerinden ebeveynler katıldıkları aktivite ile ilgili yorumlarını diğer anne-babalarla da paylaşabiliyorlar.

Çocuğunuz için sesli hikayeler “Çocuğum ve Ben”de
Ayrı bir çocuk profilinin de bulunduğu “Turkcell Çocuğum ve Ben” uygulamasında 3-7 yaş çocuklara yönelik Türkçe ve İngilizce olmak üzere birçok sesli hikâye ile birlikte eğlenceli, eğitici videolar, yüzlerce çizgi film ve çocuk gelişimine yönelik oyunlar sunuluyor. Çocuğun sadece kendine ait profili kullanması, ebeveynin onayı olmadan anne-baba ekranına geçmemesi için “Anne-Baba Parolası” bulunuyor. Tüm içeriğin sınırsız izlenebildiği çizgi film paketi aboneliği için ayda sadece 1 TL ödeniyor. Sesli hikâyeler ve eğitici videoların yanısıra çocuklar, Turkcell Gönüllüleri’nin katkısıyla basılan “Haydi Çocuklar Sokağa - Türkiye’den 78 Sokak Oyunu” kitabını da ücretsiz okuyabilme fırsatını yakalıyor.

Çocuğum ve Ben uygulamasını indirmek için
Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, çocukların eğlenerek öğreneceği, anne-babaların da çocuklarının gelişimi ve sağlığı konusunda merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşabilecekleri “Turkcell Çocuğum ve Ben” uygulamasını uygulama marketlerinden indirebilir veya COCUGUM yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek doğrudan uygulamayı indirebilecekleri linke ulaşabilirler.




İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Çocuğum Ve Ben, Turkcell Uygulamaları,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1722

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell Çocuğum Büyürken Paketi

    Turkcell Çocuğum Büyürken Paketi

    Çocuğunuzun 'İlk'lerini Çocuğum Büyürken ile karşılayın! ​​Çocuğunuz ilk kez konuşmaya başladığında, ilk adımını attığında ve hayatındaki bir çok ilk anında yanındayız! Size 2-5...
    30 Ocak 20131602 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Makineleri Birbirine Bağladı, Türkiye Ekonomisine Yılda 317,6 Milyon Katkı Sağladı

    Turkcell Makineleri Birbirine Bağladı, Türkiye Ekonomisine Yılda

    Turkcell’in geliştirdiği M2M uygulamaları kullanımı ile elektrik sayaçlarındaki kayıp/kaçak oranı yüzde 8, su iletimi ve sayaçlarındaki kayıp/kaçak oranı yüzde 15 azaltıldı. Endüstriyel ...
    27 Şubat 20122646 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Platinum'a Özel Yeni Uygulama

    Turkcell Platinum'a Özel Yeni Uygulama

    Turkcell’in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum, müşterilerinin yoğun iletişim ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği çözümlerle müşterilerine hız ve konfor sağlıyor. Turkcell Platinum’un...
    19 Şubat 20141320 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Güvenlik Servisleriyle Hem Kendiniz Hemde Sevdikleriniz Güvende!

    Turkcell Güvenlik Servisleriyle Hem Kendiniz Hemde Sevdikleriniz

    Turkcell, mobil güvenlik hizmetlerini tek bir uygulamada birleştirdi. Turkcell Güvenlik adını taşıyan uygulama sayesinde iPhone ve Android destekli akıllı telefon kullanıcısı Turkcell’liler ...
    27 Ağustos 20131976 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Europe Avantajları ile Almanya’da

    Turkcell Europe Avantajları ile Almanya’da

    Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yüzde yüz kendi iştiraki olan Turkcell Europe ile bugün Almanya operasyonunun başladığını açıkladı. Abonelerine, Türkiye'de ve A...
    25 Mart 20116760 defa incelendi