Türk Telekom Genç Yetenek Programı "START"a Başvurular Başladı

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1251 defa incelendi
  • Puan : star star 34 incelemede 1,74 puan almıştır.
Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom'da telekomünikasyonu 360° deneyimle, geleceğine START ver!

Türkiye’nin en büyük istihdam kapasitesine sahip şirketlerinden biri olan Türk Telekom’un Genç Yetenek Programı “Türk Telekom START”, gençlere kariyer yollarında ışık tutmaya devam ediyor.

“Geleceğin de Senin Gibi Işıldasın” mottosuyla, gençlere 360 derece Telekomünikasyon sektörünü deneyimleme imkanı sunan Türk Telekom START Programı’na başvurular, 5 Haziran’da başlayacak, 3 Temmuz 2018’e kadar devam edecek.

Değerlendirme aşamalarını ve mülakatları başarıyla tamamlayan 4 yıllık üniversitelerden yeni mezun adaylar, yüksek lisans öğrencileri ve iş hayatında en fazla bir yıl deneyim kazanmış gençler, Genel Müdürlük birimlerinde tam zamanlı çalışmak üzere yeni işlerine başlayacaklar.

Türk Telekom’un Genç Yetenek Programı “Türk Telekom START” için 2018 yılı başvuruları 5 Haziran’da başlayacak. Mobil iletişim, internet, ev telefonu ve TV segmentlerinde telekomünikasyon sektörünü 360 derece deneyimleme fırsatı sunan programa yönelik başvurular, 3 Temmuz 2018’e kadar devam edecek.

Değerlendirme aşamalarını ve mülakatları başarıyla tamamlayan adaylar, Bilgi Teknolojileri, Ürün ve Servis Geliştirme, Proje Yönetimi, Satış, Pazarlama, İnsan Kaynakları, Strateji, İş Geliştirme, Finans birimlerinde tam zamanlı çalışmak üzere yeni işlerine başlayacaklar. Adaylar, yeni işlerindeki mevcut sorumluluklarının yanı sıra mentorluk, online koçluk, inovasyon projelerine katılım ve rotasyon gibi fırsatlar içeren 18 aylık kapsamlı bir gelişim programına da dahil olacaklar.

“Geleceğin de senin gibi ışıldasın” mottosu ile gençlere bambaşka bir kariyer imkanı sunan Türk Telekom Genç Yetenek Programı START’a; 4 yıllık üniversitelerden yeni mezun, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile iş hayatında en fazla bir yıl deneyim kazanmış gençler başvurabilecek.

Adaylar Türk Telekom Start’a nasıl başvuracak?
Türk Telekom Genç Yetenek Programı START’a başvurular, www.turktelekomstart.com.tr, “Facebook: TurkTelekomKariyer”, “Twitter: TTKariyer”, “Linkedin: Turk Telekom” adreslerinden gerçekleştirilebilecek.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Start, Genç Yetenek Programı,

Haber Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Temmuz 2018
  • Trafik

    : 1251

Diğer Türk Telekom Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone Discover Genç Yetenek Programı Başladı

    Vodafone Discover Genç Yetenek Programı Başladı

    Vodafone'un 2008'den bu yana sürdürdüğü Discover Genç Yetenek Programı'nda yeni dönem başlıyor. Bu yıl yaklaşık 90 gencin Vodafone Türkiye'de tam zamanlı çalışma imkânına sahip olacağı progr...
    16 Ocak 2020979 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Genç Yetenek 2020 Başvuruları Başladı

    Turkcell Genç Yetenek 2020 Başvuruları Başladı

    Gençsin, yete​neklisin ve geleceği yazmaya heveslisin...​ O zaman, Türkiye’nin teknoloji devi Turkcell’in yeni mezun işe alım programı GNÇYTNK seni bekliyor!​ Turkce...
    1 Ocak 20204576 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Discover Genç Yetenek Programı Başvuruları Başladı

    Vodafone Discover Genç Yetenek Programı Başvuruları Başladı

    Dijital dönüşümün liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen ve 2008'den bu yana devam eden Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'nda yeni dönem başlıyor. Mart ortasına kadar sürecek başvurular s...
    31 Ocak 20191070 defa incelendi
  • Türk Telekom Türk Telekom Pilot; Tüm Girişimcilerin Yanında

    Türk Telekom Pilot; Tüm Girişimcilerin Yanında

    Türkiye'de girişimcilik ekosisteminin gelişimi için yoğun çaba harcayan Türk Telekom, Türkiye'nin özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk girişim hızlandırma programı PİLOT'u, daha geniş...
    25 Aralık 20171303 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'na Başvurular Başladı

    Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'na Başvurular Başladı

    Dijital dönüşümün liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen ve 2008'den bu yana devam eden Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'nda yeni dönem başlıyor. Mart ortasına kadar sürecek başvurular s...
    15 Ocak 20181976 defa incelendi