Türk Telekom Prime'dan Ücretsiz Açık Havada Sineması Keyfi

  • 4 yıl önce eklendi
  • 11268 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 2,94 puan almıştır.
Türk Telekom Prime, bu yaz sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Prime Arabalı Sinema Gecesi" etkinlikleriyle sinema keyfini arabalara taşıyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Prime, yaz aylarına özel hazırladığı sürprizleri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

2016'dan beri düzenlediği "Prime Açık Hava Sineması" etkinlikleriyle kullanıcılarına dönemin en popüler filmlerini özel mekanlarda izleme şansını sunan Türk Telekom Prime, bu yıl sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak sinemaseverleri "Prime Arabalı Sinema Gecesi"nde buluşturuyor.

"Prime Arabalı Sinema Geceleri"nin ilk etkinliği 23 Haziran’da Ortaköy Açık İSPARK'ta gerçekleşecek. Birkaç ay önce vizyona girmesine rağmen pandemi nedeniyle kısa süre gösterimde kalan Bedran Güzel'in yönettiği, İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Büşra Pekin ve Doğu Demirkol'un oynadığı "Bayi Toplantısı" filmi izleyiciyle buluşacak. Türk Telekom Prime müşterileri, saat 21.00'de başlayacak filmi, Boğaz'ın "eşsiz" atmosferinde arabaları içinde izleyebilecek.

23 Haziran-2 Temmuz'da ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler, salı ve perşembe akşamları Ortaköy Açık İSPARK'ta yapılacak. Etkinliğe katılmak isteyen Türk Telekom Prime müşterileri, 0505 178 5681 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

Etkinlik alanı girişinde yer alan POS cihazına girmeleri gereken şifreyi ise PRIME ACIKHAVA yazıp 6262'ye göndererek veya Prime mobil uygulaması üzerinden alabilecek. Saat 21.00'de başlayacak film gösterimlerine katılmak isteyen ama rezervasyonsuz gelen Prime'lılar ise boş yer olması halinde anında alabilecekleri şifre ile "Arabalı Sinema Gecesi"ne katılabilecek.

Gösterim Tarihleri ve Filmler
23 Haziran - BAYİ TOPLANTISI
25 Haziran - THE LEGO MOVIE 2
30 Haziran - LA LA LAND
2 Temmuz - 7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

Detaylar;
  • Film gösterimine giriş için müşterilerimizin şifre alması gerekmektedir.
  • Etkinliğe katılmak isteyen müşterilerimizin, öncesinde 0507 178 56 81 numaralı telefonu arayarak ön rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
  • Film gösterimleri sırasında Prime müşterilerine patlamış mısır/içecek ikramı ücretsiz olarak yapılacaktır.
  • Türk Telekom Prime müşterilerinin, filme giriş sağlamak için Türk Telekom Prime mobil uygulaması üzerinden veya cep telefonundan PRIME ACIKHAVA boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek kod alması ve gelen şifreyi cep telefon numaraları ile birlikte alanda bulunan yetkiliye iletmeleri gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar tüm vergiler dahil TT Mobil ve Vodafone müşterileri için 0,65 TL, Turkcell müşterileri için 0,85 TL olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
  • Kampanyadan, Prime Mobil ve Evde İnternet tarifelerindeki tüm aktif aboneler faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. sorumlu değildir.
  • Kampanya kapsamında değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkı TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'de ve TTNET A.Ş.'de saklıdır.
  • Detaylı bilgi için; Türk Telekom Prime Müşteri Hizmetleri 444 4 375



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Prime, Sinema, Açık Hava Sineması, Film,

Haber Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Haziran 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Haziran 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Temmuz 2020
  • Trafik

    : 11268

Diğer Türk Telekom Haberleri

Benzer Haberler

  • Kanyon AVM Türk Telekom Prime ile Açık Hava Sineması Kanyon'da

    Türk Telekom Prime ile Açık Hava Sineması Kanyon'da

    Kanyon İyi Müzik Kanyon’da etkinlikleri çatısı altında, Türk Telekom Prime ile konuklarına yaz boyunca açık hava sineması deneyimi sunacak. Son yılların en beğenilen müzikal filmlerini her c...
    17 Temmuz 20191276 defa incelendi
  • UNIQ İstanbul UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi Film Severleri Bekliyor

    UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi Film Severleri Bekliyor

    İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; sinema sektöründeki en heyecan verici oluşumlardan biri olan BAŞKA SİNEMA işbirliği ile sinema gecelerini başlatıyor! UNIQ...
    18 Ağustos 20151971 defa incelendi
  • Turkcell Gnçtrkcll'lilerin Boğaz'da Açık Hava Sineması Keyfi Sürüyor

    Gnçtrkcll'lilerin Boğaz'da Açık Hava Sineması Keyfi Sürüyor

    “gnçtrkcll 4. Açıkhava Sinema Festivali” kapsamında, Boğaz’ın en güzel mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da, dün akşam “Kara Şövalye Yükseliyor” filminin gösterimi gerçekleşti. Biletleri geçti...
    8 Ağustos 20123533 defa incelendi
  • Vadistanbul AVM Ay Işığında Sinema Keyfi Vadistanbul'da

    Ay Işığında Sinema Keyfi Vadistanbul'da

    Yazın bunaltıcı sıcaklarında açık havada sinema keyfi Vadistanbul'da! Birbirinden güzel yerli ve yabancı filmler 13 Temmuz – 14 Eylül tarihleri arasında her Cuma saat 21.00’de Vadistan...
    12 Temmuz 20183346 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Zorlu Center'dan Açık Havada Sinema Keyfi Temmuz Ayında da Devam Ediyor

    Zorlu Center'dan Açık Havada Sinema Keyfi Temmuz Ayında da Devam

    Komedi, animasyon, aksiyon, birbirinden keyifli filmler, Temmuz ayında da her Çarşamba saat 21.00’de Zorlu Center meydan katı park alanında ücretsiz olarak sinemaseverleri bekliyor. Zorlu ...
    25 Haziran 20152344 defa incelendi