Gnçtrkcll'lilerin Boğaz'da Açık Hava Sineması Keyfi Sürüyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3532 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 3,49 puan almıştır.
“gnçtrkcll 4. Açıkhava Sinema Festivali” kapsamında, Boğaz’ın en güzel mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da, dün akşam “Kara Şövalye Yükseliyor” filminin gösterimi gerçekleşti. Biletleri geçtiğimiz hafta içinde tükenen filmi 3000 kişi izledi.  gnçtrkcll’lilerin sezonun en hit filmlerini “1 bilet alana 1 bilet hediye” kampanyasıyla sadece 12 TL ödeyerek arkadaşlarıyla seyredebildiği etkinliklerde, kurulan eğlence alanı da gnçtrkcll’lilere keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor.  

Turkcell’in İstanbul’un kültür-sanat hayatına kazandırdığı uluslararası eğlence mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da, “4. gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali” ile Boğaz’da açık hava sineması keyfi devam ediyor. Sinema geceleri dün gece gösterilen “Kara Şövalye Yükseliyor” filmi ile devam etti. Yoğun ilgi toplayan filmin biletleri, geçtiğimiz hafta içinde tükendi. Festivali takip edenler, Christopher Nolan imzalı Batman üçlemesinin gişe rekorları kıran ilk iki filmin ardından merakla beklenendestansı finaline tanıklık etme fırsatı buldular.

Festivalin bir sonraki filmi,16 Ağustos Perşembe gecesi beyazperdeye yansıyacak olan “Gerçeğe Çağrı”.Len Wiseman'ın yönetmenliğinde çekilen bu heyecanlı, aksiyon, bilim-kurgu filminin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Kate Beckinsale Jessica Biel gibi oyuncular başı çekiyor. Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek gösterim için kapı açılış saati 19:00, film gösterimi saati ise 21:15.

gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali, Vampir Avcısı (28 Ağustos) ile son bulacak. 

Eğlence tüm mekana yayılıyor…
Festivalde gösterilen popüler filmlerin yanı sıra kurulan etkinlik alanı da iddialı. Sony Playstation alanı, Blackberry oyun standı, Sine-Foto köşesi, Müzik Koltuğu gibi eğlence noktaları katılımcılara eğlence ve sürpriz ödüller sunuyor. Gösterim akşamları kapılar 19.00’da açılacak ve 21.00 film başlangıç saatine kadar gençler alanda keyifli vakit geçiriyor.

gnçtrkcll’liler için 1 bilet alana1 bilet  hediye!
gnçtrkcll’in çok ilgi gören “1 bilet alana1 bilet  hediye” sinema kampanyası, gençlerdenetkinlik temsilcisi Mehmet Ali’ye gelen istek ve öneriler üzerine kısa bir süre önce yeniden uzatılmıştı. gnçtrkcll’lilerin vizyon filmlerini Boğaz’ın en güzel manzarası eşliğinde izledikleri sinema gecelerinde de, “1 bilet alana 1 bilet hediye” kampanyası geçerli.

Saat 21.00’de başlayacak filmleri gnçtrkcll’liler 2 bilet için 12 TL; Turkcell aboneleri ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek izleyebiliyor. Biletlerin tükenme ihtimaline karşı işini şansa bırakmak istemeyenler de Turkcell Mobil Ödeme seçeneğiyle biletlerini daha önceden alabiliyor. 2000 kişilikgösterimler için biletler, Turkcell Mobil Ödeme dışında Biletix ve Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerden satın alınabiliyor.

Biletlerin gnçtrkcll avantajıyla ve Turkcell Mobil Ödeme ile almak isteyenler, filmin (gnçtrkcll.com sayfasında ya da afişlerde bulunabilecek) kodunu 2278’e gönderip gelen mesajı “EVET” yazarak onayladıklarında, kendilerine ulaşan şifre ile gişeden biletlerini alabiliyorlar. “Gerçeğe ÇAğrı” filminin biletini mobil ödeme ile almak isteyenlerin,BILET5 yazip 2278’’e atması yeterli.

Biletix veya Turkcell Kuruçeşme Arena Gişesi’nde ise SFR1 yazarak 2222’ye göndermek ve gelen şifreyi bileti alırken kullanmak yeterli oluyor.




İlgili etiketler : Gnçtrkcll, Açık Hava Sineması, Açıkhava Sinema Festivali, Turkcell Kuruçeşme Arena, Sinema,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 3532

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • UNIQ İstanbul UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi Film Severleri Bekliyor

    UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi Film Severleri Bekliyor

    İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; sinema sektöründeki en heyecan verici oluşumlardan biri olan BAŞKA SİNEMA işbirliği ile sinema gecelerini başlatıyor! UNIQ...
    18 Ağustos 20151970 defa incelendi
  • Vadistanbul AVM Ay Işığında Sinema Keyfi Vadistanbul'da

    Ay Işığında Sinema Keyfi Vadistanbul'da

    Yazın bunaltıcı sıcaklarında açık havada sinema keyfi Vadistanbul'da! Birbirinden güzel yerli ve yabancı filmler 13 Temmuz – 14 Eylül tarihleri arasında her Cuma saat 21.00’de Vadistan...
    12 Temmuz 20183343 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Zorlu Center'dan Ücretsiz Açık Havada Sinema Keyfi

    Zorlu Center'dan Ücretsiz Açık Havada Sinema Keyfi

    Komedi, animasyon, aksiyon, birbirinden keyifli filmler, Haziran ayında her Çarşamba saat 21.30’da Zorlu Center meydan katı park alanında ücretsiz olarak sinemaseverleri bekliyor. Zorlu Ce...
    3 Haziran 20153632 defa incelendi
  • Zorlu Center AVM Zorlu Center'dan Açık Havada Sinema Keyfi Temmuz Ayında da Devam Ediyor

    Zorlu Center'dan Açık Havada Sinema Keyfi Temmuz Ayında da Devam

    Komedi, animasyon, aksiyon, birbirinden keyifli filmler, Temmuz ayında da her Çarşamba saat 21.00’de Zorlu Center meydan katı park alanında ücretsiz olarak sinemaseverleri bekliyor. Zorlu ...
    25 Haziran 20152342 defa incelendi
  • Forum İstanbul Açık Hava Sinema Keyfi Forum İstanbul'da

    Açık Hava Sinema Keyfi Forum İstanbul'da

    Forum İstanbul mağazalarından 12 Temmuz-10 Ağustos arasında yapacağınız her 25 TL’lik alışveriş, size açık havada sinema keyfi yaşatacak! Celal ile Ceren, 12-13 Temmuz tarihlerinde saat 21...
    12 Temmuz 20132882 defa incelendi