Türk Telekom Eczanen Burada Hizmeti

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3425 defa incelendi
  • Puan : star star star star 84 incelemede 4,45 puan almıştır.

Türk Telekom tarafından size özel olarak hazırlanan “Eczanen Burada” servisi ile müşterileriniz artık size daha yakın !!!

Hizmetin İçeriği;

İstanbul, Ankara ve İzmir’deki eczanelerin yararlanabileceği bu servis sayesinde 0800 445 50 50 numarasına tüm ev, iş veya ankesörlü telefonlardan arama yapan tüm müşterileriniz, bulunduğu coğrafi konuma göre Servis Alanı içerisinde servise kayıtlı en yakın eczanenin telefon numarasına arada herhangi bir aracı bulunmaksızın doğrudan yönlendirilmektedir. Ayrıca, hafta içi ve Cumartesi günleri 19:00 – 08:00 saatleri arasında, Pazar günleri ve resmi tatil günlerinde bu numaraya yapılan çağrılar Servis Alanı içerisindeki en yakın nöbetçi eczanenin telefon numarasına yönlendirilmektedir. Eğer arayan kişinin bulunduğu coğrafi konuma yakın birden fazla eczane varsa, adil faydalanma ilkesi göz önüne alınarak çağrıların yönlendirilmesi yapılacaktır.

Adil faydalanma ilkesi: Servis Alanı içerisinde birbirine yakın mesafede bulunan ve sisteme kayıtlı olan eczanelerin abone oldukları paketten adil faydalanabilmeleri adına, 20 metre içinde bulunan abone konumundaki eczanelere gelen çağrıların (isme göre sıralı olacak şekilde) sıralı şekilde dağıtılmasına imkan veren ilkedir. Bu ilkenin uygulanması suretiyle, sisteme kayıtlı bulunan ve coğrafi olarak birbirine yakın olan eczanelerin eşit sayıda çağrı alması sağlanmış olacaktır.

Yönlendirme Esasları ;

Servis Alanı, son kullanıcı lokasyonu ile bu lokayonun (yürüme mesafesinde) 2 km uzaklığındaki nokta arasında kalan alandır.

Son kullanıcı (arayan taraf) 0 800 445 50 50 ücretsiz numarasını arayarak servisten yararlanacaktır. 0 800 445 50 50’i arayan son kullanıcı, Servis Alanı içerisinde bulunan ve servise abone olan en yakın eczaneye yönlendirilecektir. Hafta içi ve cumartesi günü 08:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet numarasını arayanlar Servis Alanı içerisinde bulunan ve sisteme abone olan en yakın eczaneye, hafta içi ve Cumartesi günü akşam 19:00-sabah 08:00 saatleri arasında, Pazar günü ve resmi tatil günlerinde hizmet numarasını arayanlar ise doğrudan Servis Alanı içerisindeki nöbetçi eczaneye yönlendirilecektir.

Arama sonucunda, en yakındaki eczanenin meşgul olması durumunda sisteme kayıtlı olan ve en yakındaki bir sonraki eczaneye (Servis Alanı içinde kalmak koşulu ile) yönlendirilme yapılacak, bu yönlendirme sırasında arayan kullanıcı, “Yönlendirildiğiniz eczane şu anda başka bir görüşme yapmaktadır. Beklemek istiyorsanız 1’i, görüşmeyi sonlandırmak için 3’ü tuşlayınız.” mesajı verilerek bilgilendirilecek ve böylelikle son kullanıcıya istediği taktirde görüşmenin gerçekleşmesini bekleme veya görüşmeyi sonlandırma imkanı tanınacaktır. Servis Alanı içerisinde sırayla aranan en yakın eczanelerden hiçbirine ulaşılamaması durumunda ise arama Servis Alanı içerisindeki en yakın nöbetçi eczaneye yönlendirilecektir.

Son kullanıcı tarafından yapılan arama sonucunda Servis Alanı içerisindeki en yakın eczaneye ulaşılamaması ve bunun sonucunda sırayla aranan en yakın eczanelere ulaşılmasının belli bir zaman dilimini aşması halinde, Servis Alanı içerisindeki en yakın nöbetçi eczaneye yönlendirme yapılacaktır; teknik sebeplerden ya da mücbir nedenlerden dolayı Servis Alanı içerisindeki en yakın eczaneye ve sırasıyla en yakın diğer eczanelere ve nöbetçi eczaneye ulaşılamaması durumunda ise, ilgili anons verilerek arama otomatik olarak sonlandırılır.

Türk Telekom yukarıda yer verilen yönlendirme esaslarında ve Servis Alanı tanımında daha sonraki süreçte istediği her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Servise abone olan eczane bilgilerine ve arayan numaranın adres bilgilerine Coğrafi Bilgi Sistemi yoluyla ulaşılacaktır.

STH Aboneleri Servise ilişkin 0800 445 50 50 numarasını arayabileceklerdir. 0800’lü ücretsiz numaralar GSM yönünden aranamadığı için, GSM yönünden arama yapan son kullanıcılar servisten faydalanamayacaktır.

Eczaneler;

İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan ve servise abone olmak isteyen eczanelerin Türk Telekom Ofislerini ve Türk Telekom Kobi Satış Kanallarını ziyaret ederek Eczanen Burada Servisi Başvuru Formunu  doldurmaları abonelik başvurusu için yeterli olacaktır. Eczanelerin TT Eczane Servisine dâhil olabilmesi için Türk Telekom telefon abonesi olması şartı aranmaktadır.

Başvuru esnasında bulundurulması gereken belgeler;,

Bireysel Türk Telekom abonelikleri bulunan eczaneler için;

  • TC Kimlik Numarası
  • Kimlik Belgesi
  • Eczane Ruhsatı

Tüzel Türk Telekom abonelikleri bulunan eczaneler için;

  • Eczane adına başvuruda bulunan kişinin T.C. Kimlik numarası ve kimlik belgesi
  • Yetki Belgesi

Servise abone olan eczanelerden servis aboneliği başvurusu esnasında herhangi bir ücret alınmayacaktır. Servis abonelik ücreti Eczanen Burada Servisi Başvuru Formunu belirtilen eczane telefon numarasının faturasına yansıtılacaktır.

Tarifeler ve Ücretler

Servisin fiyatlandırılması aylık abonelik ücreti şeklinde olacak ve her ay eczanenin PSTN faturasına “ ECZ Servis Bedeli” şeklinde yansıyacaktır.

Ücretlendirme yapısı;

  • Gerçek abone olan eczaneler için servis bedeli olarak aylık 14,9 TL
  • Tüzel abone olan eczaneler için servis bedeli olarak aylık 9,9 TL
  • Tüzel abone olup İş Avantaj tarifelerinde bulunan eczaneler için servis bedeli aylık 4,9 TL şeklindedir.

Belirtilen tüm ücretlere vergiler dâhildir.

Türk Telekom tarifelerde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Türk Telekom tüm tarife değişikliklerini yürürlüğe koymadan önce web’de yayınlayacak ve sisteme abone olan eczanelere kısa mesaj, arama ve/veya eposta yoluyla duyuracaktır.




İlgili etiketler : Türk Telekom, Eczanen Burada Hizmeti,

Haber Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2011
  • Trafik

    : 3425

Diğer Türk Telekom Haberleri