Teknosa’dan Mağaza İçinde Özel Teknik Servis Hizmeti Başlatı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 10278 defa incelendi
  • Puan : star star star 326 incelemede 3,33 puan almıştır.
Teknoloji perakendeciliğinin lider markası Teknosa, müşteri memnuniyetini esas alan yeni uygulaması olan teknik servis hizmetini başlatıyor. Türkiye’de ilk kez hizmete sunulan uygulamada, Sony ve Panasonic markalarının müşterilerine mağaza içinde teknik servis hizmeti sunulacak. Uygulama ilk olarak Cevahir Teknosa mağazasında başlatılacak.

Türkiye’de ilk kez Teknosa tarafından uygulanacak konsept, 6 bin m2’lik en büyük mağazası Şişli Cevahir’de uygulanacak. Yetkili servis noktaları, Teknosa Cevahir mazağasının üst katında hizmet sunacak. Teknosa müşterileri, Sony ve Panasonic markalı ürünlerinin kurulum yönlendirme,  garanti dahili\harici servis hizmetleri, mağazadan alınan ürünler için müşteri mekanında kurulum gibi hizmetlerinden tam anlamıyla “kişiye özel”  hizmet alacak.

Yetkili servis noktasında aynı zamanda sadece teknik servis hizmeti değil ürün ve Teknosa mağazalarında satılmayan yedek parça gibi aksesuarların da satışı yapılabilecek. Mağaza, tamamen Sony ve Panasonic markalarının kendi yetkili servisleri ve kendi ticari faaliyetleri olarak hizmet verecek. 

İlk etapta sadece Panasonic ve Sony markalarıyla faaliyete geçen servis noktalarında hem Teknosa müşterilerine hem de başka mağazadan alışveriş yapmış Sony ve Panasonic müşterilerine hizmet sunulabilecek. 




İlgili etiketler : Teknosa, Cevahir Avm, Teknik Servis, Teknosa Teknik Servis,

Haber Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 10278

Diğer Teknosa Haberleri

Benzer Haberler